33

Биография на Горанов

преди 1 година

Влади Горанов - депутат от ГЕРБ. 98-01г. Директор дирекция Финансова политика към Министерство на земеделието при Герб. 01-09г. Началник звено Социални разходи към Министерство на финансите в правителството на Герб. 2009-2013г. Заместник-министър на финансите в правителството на Герб. От 2014 до 2020г. Министър на финансите при Герб. Хайде сега някой да ми каже, че гербаджии не ограбвали държавата и не слагали свои си хора, които да спомагат за това.

32

един друг

преди 1 година

Прокуратурата в България никога нищо не знае, когато става въпрос за наши хора и пак се правят на интересни. Цяла България знае кои са корумпирани и как се пълнят шкафчета с евра и златни кюлчета, само Гешев не ги вижда.

31

Анонимен

преди 1 година

Хаха защо ни правят на будали?! САЩ никога няма да дадат информация на Гешев и сие. И защо изобщо Каскета очаква чужда държава да му дава информация за корумпирани български политици?

30

Ямболски цървуль

преди 1 година

Заради червеите,и другите сганове ,които вкарвате в храната ни ще има убити политици!Никакво евро,никакви насекоми и никакви ***!

29

Илия

преди 1 година

Прокуратурата не разследва, това право имат МВР и следствието / Разбирай Рашков / но защо чак сега се сетиха да изискват информация от службите. Не че службите ще им дадат точното инфо а прокурорите ще подберат точното обвинение и не че съда ще вземе точното решение. С едно изречение " в България няма корпция на никакво ниво. Всички измамници са невинни. Корупция няма. Виновни са службите на САЩ ". В президентството никой няма право да влиза и да обвинява. Там са благочестиви. Аз казах - ХАУ

28

Пи Ар Севи

преди 1 година

Единствената причина, повтарям, ЕДИНСТВЕНАТА причина Влади Горанов да не беше в партията на Промяната е, че тя още не съществуваше. Той винаги идеологически и мисловно е бил член на ПП, така че ние го смятаме за такъв в минало и в настояще време. Няма две мнения по въпроса! Следователно Влади Горанов никога не е бил част от ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 1 година

То хубаво ама защо трябва САЩ да им го кажат , за тезо от списъка е обществена тайна как трупат пари. Да се самосезират и да намерят доказателства, това им е работата в крайна сметка

26

Бойко

преди 1 година

Влади Горанов? За пръв път го чувам, все пак и годините натежаха..., може и да ми е попадало това име някъде из работа, ама знае ли човек... но, вижте, той щом е бил премахнат от ГЕРБ какво общо има с партията? Министър ли е бил? Е, колко да е бил министър, ние сме се поправили навреме и сме го отстранили така че сме чисти пред Магнитски и Бог.

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко в тая държава е доклади, преписки, ала бала, и никой не отива в затвора, на никой луд не му взимат оръжието, а ние си плащаме данъците за администрация, която не прави нищо.

24

Прокоратурата

преди 1 година

Кой е Влади Горанов? А Румен Овчаров? Който ги е виждал и знае нещо, да ни съдейства!

23

Koзяk

преди 1 година

Я изnълнявaй, нe paзcъжgaвaй!

22

Анонимен

преди 1 година

Е не е ли работа на Прокуратурата да събира информация? Сийка за кво взима заплата? Да се чекне на пилона на Каскетя ли?

21

Професор

преди 1 година

Горанов никога не е бил от ГЕРБ и Генерал Борисов даже не го познава.

20

Анонимен

преди 1 година

Гешевтурата ще потули случаят както постъпи с друг намагнетизиран миналата година другаря ПееФски.

19

Кака Сийка

преди 1 година

До понеделник от комисията за незаконно придобиване на имущество и комисията за противодействие на борбата с корупцията, все ще измислят нещо.

18

Анонимен

преди 1 година

Това е кози крак за политическо разместване на пластовете и вие не се бъркайте там където явно не ви е работата

17

Анонимен

преди 1 година

Не мислете, че на краварите им пука за нас те си плетат тяхната кошничка като посочват избирателно неудобните без никакви доказателства.

16

Анонимен

преди 1 година

Сега тиквата ще каже не знае кой е Горанов и никога не е бил член на партията..

15

Анонимен

преди 1 година

Всичките милиони на Р. Овч. са изядени от К. нинова нама следа и сега са в беда

14

Оня

преди 1 година

НаШта прокуратура никога , нищо не знае ! Pycopoбски настроените трябва да са спокойни :)