28

Анонимен

преди 1 година

Медуза не е руска а латвийска медия, спонсорирана от ЕС!

27

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията и цените са до небесата. Ще има бунтове които ще бъдат жестоко потушавани от фашисткия режим в Брюксел както протестите срещу ковид-19 мерките, но с още по-брутално полицейско насилие.

26

Исус Йосифов

преди 1 година

Ако свалят Путин, ще е заради мекушавостта му, и ще ревете от новия, "Ама Путин не беше чак толкова лош".......

25

ха ха ха

преди 1 година

Планът беше много добър - западът ще пада бавно, а Русия ударена от санкциите бързо ще рухне, и тогава западът отново ще има достъп до евтини ресурси, даже без пари от Русия - и лайф, да живее демокрацията. А вместо това ЕС се разпадна.

24

до 21

преди 1 година

Ти първо вземи прочети какво означава и за какво се касае, пък тогава му обяснавай от кога е и за какво е! Първия публично наречен така е един "български журналист", подарил народна носия на Захарова.

23

Слава Россиаа

преди 1 година

А в Украйна е точно обратното. По голямата част от укрите са за война до край, а много малко са за сключване на мир с Русия!! Това ясно показва кой иска тази война, кой има изгода от нея и неиска мир!!

22

Анонимен

преди 1 година

Всички руснаци подкрепят войната, даже мислят че Путин е много мекушав!

21

Анонимен

преди 1 година

Не този е въпроса, а дали искат руснаците да граничат със страна пълна с фашизирани елементи, готови да прескочат границата по команда отвън

20

Анонимен

преди 1 година

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

19

БАНко

преди 1 година

НАТООВЦЕТЕ СА 100 % ЗА ,, ВОЙНА ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ " , А УРСЪСЕЛ ФОРДОЛНОЛАЙНО ДАВА НАШИТЕ МИЛИАРДИ ЗА ОРЪЖИЕТО НА ЗЕЛЬО !!! ВЧЕРА ПРИЗНА - 120 000 УБИТИ УКРАИНЦИ !!! ТАЗИ ,, ТАЙНА" ВСИЧКИ Я ЗНАЕМ !!!

18

Анонимен

преди 1 година

Оо сутрешна доза пропаганда! Почти бях в абстиненция вече!

17

Анонимен

преди 1 година

Ако някоя държава утрепе 20000 американци няма ли да ги полазят с американската армия? Мисля че ще сме свидетели на най масираните бомбардировки от ВСВ насам.Даж е възможно тук-таме да изникне някоя тактическа атомна гъбка. Но понеже това не го правят американците това е лошо нали така?

16

Анонимен

преди 1 година

Медуза не е руска а латвийска медия, спонсорирана от ЕС!

15

Анонимен

преди 1 година

Русия вслючва латвийската независима медия Медуза в списъка си с чуждестранни агенти. Но Медуза която оперира от Латвия и се финансира от Латвия и ЕС продължава пропагандата! Разбира се те знаят най добре!

14

Анонимен

преди 1 година

В България ще умре последният комунист и путинист. Даже самите руснаци се чувстват неловко в компанията на българския "русофил", за който в Кремъл специално създадоа термина "полезен и+иот".

13

Анонимен

преди 1 година

Много бяха всичките за война, но откак се разбра колко са велики войници и започнаха да боксуват изведнъж станаха миролюбци. Ама йок, ний вече не щем да убиваме. Ааа, не, ще си изпиете горчивата чаша до дъно.

12

Анонимен

преди 1 година

По-рано в Лвов се проведоха протести на роднини на военнослужещи от 24-та отделна механизирана бригада (ОМБР) на Въоръжените сили на Украйна. Протестиращите настояха украинските власти да върнат пленниците у дома, да предадат телата на загиналите или да изяснят съдбата на изчезналите.

11

Ихтиманчанин

преди 1 година

Куриозно е, че има действащи журналисти, вече на почтена възраст, които навремето громяха тогавашния враг САЩ като истински чугунени комунисти, а сега Кремъл от евроатлантически позиции.

10

Анонимен

преди 1 година

Роднини на изчезналите войници от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) излязоха на протест в Черкаси с искане за информация за съдбата на техните близки. Това съобщава изданието Украина.ру, позовавайки се на украински ресурси. Вчера в Черкаси се проведе митинг на роднини на военнослужещи от 115-та, 53-та бригада на Въоръжените сили на Украйна, 118-а бригада на териториалната отбрана (ТрО) и други въоръжени формирования, в които участват местни жители на града, които се водят за изчезнали.

9

Анонимен

преди 1 година

Ми те 99% от украинците са за мир, ама великият лидер Зеленски не дава. Има много милиарди за усвояване още.