62

Бесен

преди 1 година

Рашистите превърнаха думата "руснак" в *** обида! Превърнаха се в символ на диващината и мракобесието! Всички техни симпатизанти у нас са много жалка пасмина!!!

61

Българина

преди 1 година

зеленски, колко Сармата, които са в наличност ще изтрият украйна от картата? ето това трябва да мислиш тази тъмна и студена нощ?

60

?

преди 1 година

Русия официално започва серийно производство на Сарматите. Това означава , че си гарантира спокойствието. :)

59

Мишо

преди 1 година

Западната пропаганда подадена от една кукла-марионетка без собствено мнение! Този същия наркоман правеше скечове за липсата на вода в Крим, за липсата на ток в Крим, Порошенко заплаши официално, че децата на Донбас ще учат и живеят в мазета, а те ще живеят добре. Геноцида на украинските нацисти над инакомислещите продължава вече повече от 8 години. Вие сте виновни вие сте терористите заедно с вашите западни покровители!

58

Анонимен

преди 1 година

55-ти, Армянск не знам дали ще падне и е без значение, едно градче, ама цяла *** ще падне със сигурност! С трясък! Ще сънуват руския газ, ток, инфраструктура, договори за пренос на фаз за милиарди годишно! Зеленото и другата пасмина разсипаха всичко.

57

Слава на Русия

преди 1 година

Слава на Русия, която защитава 10 млн. човешки същества в бившите части на югоизточна Украйна от издевателствата на неонацисткия киевски режим, който бе създаден и който е подпомаган и насърчаван от англосаксонските сатанисти

56

do62

преди 1 година

Дали има снимки за зверствата на украинските фашисти в Донецк и Луганск?

55

Анонимен

преди 1 година

До 59....Направих ти корекция....,,Бой по фашагите. Никаква милост! Да се замислят като "героите" от зверствата в Мариупол , преди да излязат да маршируват със факли и свастики! Всички фашисти трябва да бъдат изтрити от лицето на планетата ни

54

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ОТ КОЗЯК ДЕРИЖИРАТ ТОЗИ САИТ.НЕПРЕКЪСНАТО НИ ЗАНИМАВАТ С ТОЯ ФАШИСТ,НАРКОМАН И СЛУГА НА С.А.Щ. ТОЯ ВОЕНОПРЕСТЪПНИК ПРЕДИЗВИКА РУСИЯ ,ПЪК СЕГА НЕ МУ ХАРЕСВА.

53

Анонимен

преди 1 година

До 59....Бой по фашагите. Никаква милост! Да се замислят като "героите" от свератвата в Мариупол , преди да излязат да маршируват със факли и свастики! Всички фашисти трябва да бъдат изтрити от лицето на планетата ни!

52

Анонимен

преди 1 година

Стига вече с тва зеленото.По-противен ми е от винетуто борисов кюлчев и Роска Плевлелиева,взети заедно.

51

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят обикновените украинци, накрая Зеленски ще натовари куфарите съз зелени банкноти на хеликоптера и ще отлети я за Франция я за Израел. До тогова не му пречи да поплямпа още малко, докато си стои на топло в бункера.

50

Анонимен

преди 1 година

Русоробите проклинат като комунист пред разстрел....,,Смърт на фашизма"......Обаче преди това обраха една мандра на човечеца.Хвърлиха във въздуха една черква.Разстреляха на улицата генерал от запаса и герой от три войни за Освобождение на България.Пяха и играха ,,казачок" и предадоха сведения за разположението на българските войски на Московците от Червената чума.Предадоха брат си и майка си ....Клетници Поради що се срамиш и оприличаваш на руснак българино.

49

Анонимен

преди 1 година

Има снимки от спътник на зверствата на руснаците в Украйна. Те ще са доказателство в съда.

48

тодор живков

преди 1 година

Нищо не се е променило с годините в Русия .Даже сатрапът Тито не издържа и пиши на Сталин " спри да ми пращаш убийци защото аз ще ти изпратя един и от втори няма да има нужда ".

47

Анонимен

преди 1 година

Бой по фашагите. Никаква милост! Да се замислят като "героите" от Азовстал преди да излязат да маршируват със факли и свастики! Всички фашисти трябва да бъдат изтрити от лицето на планетата ни!

46

Анонимен

преди 1 година

Има го видеото как загинал украински войник се "съживява" щото му се пуши.Пали цигара,щот не знае че камерите още работят.

45

Зельо

преди 1 година

Е изпратил жената и децата в Лондон, родителите му отдавна са в Израел в луксозно имение и с охрана. Милионерите са на Френската Ривиера, у нас са тези с Лексусите и Мерцедесите. Да му мислят обикновените хора без пари... Разсипа си държавата.

44

Ники

преди 1 година

Знаеш ли, Милке, последният правоверен комунист ще умре в България. И тогава, когато никъде по света няма да има правоверни комунисти, дори в болшевишка Русия, тук, у нас, все ще се намери някой. Ах, какъв народ сме ние!... Поздрави путински тролчета.

43

Анонимен

преди 1 година

Като падне и Армянск...