37

Anonimen

преди 1 година

От герберски кратуни акъл не щем. Преди да коментирате първо погледнете във какво превърнахте страната за 12 години.Тоя пита ли са защо всички млади хора във трудоспособна възрас напуснаха страната.

36

Анонимен

преди 1 година

Айде стига сте врякали,дошъл е денят в който се храни година,колко от вас няма да *преосмислят*веруюто си след като насреща има една мааалка пачка от милион да речем?Важното е накрая всичко да се прави *За полза роду*

35

дано

преди 1 година

...се случи точно това.

34

Анонимен

преди 1 година

До 40. Глу.пак, ще видиш ти в сряда колко сте. 2-3 хиляди най-много. И не говоря аз от името на народа, той си говори каквото вижда, ама зомбираните слепци като теб не искат да чуят.

33

Анонимен

преди 1 година

Това некадърно правителство да си ходи , пропиляха надеждите на хората . Ако с покупка на депутати остане ще една агония за всички.

32

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Тошко Йорданов,понеделника да преброи колко депутата има в ИТН. Да не се окаже,че са...останали само двамата с Балабанов.

31

Деляне,

преди 1 година

Пращай доказателствата на Гешев,нали е ваш човек.Иначе си една жена каза на пазара.

30

Ще купят

преди 1 година

колкото влезнат в пазарската количка!! на промоция са все пак хаха

29

Анонимен

преди 1 година

Един продавал кон на пазара. Минал един купувач и каза"А, това не е кон, много са му големи ушите, прилича на магаре" и продавачът му отрязал ушите. Минал друг купувач и казал - "то това не прилича на магаре, защото са му малки ушите". Така, че ако ще прекрояване исканията си към РСМ, накрая никой няма да ни зачита за нищо. Само този, който има ясна позиция и я отстоява заслужава уважение. Вижте гърците-бореха се до последно 17 години, а днес са приятели с макетата и извичат изгода от това.

28

Анонимен

преди 1 година

Отдел борба с корупцията има ли в България? Защо им плащаме заплати като не работят? Къде са службите? Как така уж купуването и продаването на гласове е престъпление, а хората си пазаруват на едро депутати? Та това е още по- престъпно. За 1 депутат са нужни 10 000 гласа, за да влезе в НС. Значи при 6 купени депутата имаме 60 000 купени гласа. Алоооу? Добре ли сте? Защо службите се скатават и не правят нищо?

27

Херо плюнчила пръсти

преди 1 година

и брояла едрите суми тия дни, и директно в джобеца на коалицията, да има за закупуване на семки и бонбонки. Помощ ни оказват за демократизиране!!

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 "Киро ментата не изпрати оръжие на Украйна, защото угоди на Путин." Мне, не изпрати оръжие, защото "коалиционните му партньори" заплашиха, че ще го съборят. Което те така или иначе направиха, макар и да бяха "другите" му коалиционни партньори (свидетелство колко много руски лимонки са наредени там).. Той още тогава трябваше да действа решително. Сега пак не е късно, но вече така или иначе правителството едва оцелява.

25

Анонимен

преди 1 година

Делян лъже. В Бефтохим се използва и петрол Брент. Около 30%.

24

Реалист

преди 1 година

До Щрангов. Баси, какъв наивен глу.пак си? Какви кранчета, какви фантазии бръщолевиш? Свали тези розови очила, за да разбереш и ти, че Плоските Палячовци съсипаха държавата само за шест месеца. Огромната част от българите го разбраха.

23

Анонимен

преди 1 година

Ами за жалост парламента се е превърнала на бит-пазар,място където се копуват употребявани и използвани стоки,ама то всъщност между хората вътре и употребяваните стоки разлика няма!

22

Анонимен

преди 1 година

21 Затова ще изтече в канала, след като свали ветото. Той затова е там, където е.

21

Анонимен

преди 1 година

Тези умните и красиви ни ги натресе вдигнатия юмрук. Сега същите тези дето ни ги насадиха вдигат юмрук на бащицата си.

20

Царя е гол

преди 1 година

Няма да си купят депутати, ако им трябват 12 ще купят 10 или 11, за да прехвърлят вината на ИТН и компания, няма да вземат 12 или 15,, защото в държавата няма пари и за 2023 няма да има пари дори за пенсии. Сега искат да излязат чисти, тия маскари. Радев ги усети, защото служебното правителство трябва да управлява след техния популистки потоп. Ако аз съм партия и ми предават властта след такава прогнила ябълка, като ПП, ще бягам с 200, кризите тепърва почват. Тепърва ще се оценяват щетите от ППъ

19

от ФАЩ са подготвили

преди 1 година

за всички предатели по 100 хилядо леа. Да има да си купят гарсониерка в Овча Купел. В криза сме все пак.

18

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Слаффчо да сложи на всеки депутат от ИТН...охрана и то денонощна,та като дойда с торбата с...парите,гардовете да ги прибират и да му ги дават...лично. Така поне Славчо малко да...живне.