142

Инж.

преди 2 години

За какъвто и да е автомобил развойната дейност и инструменталната екипировка отнема около 4-5 години. Колите които се купуват сега се разработват отпреди 5г. Как ще пуснат старите модели като екипировката и машините за производство са изхвърлени преди 20г. Пускат а още не са избрали къде ще ги произвеждат. Bullshit. Да кажеш не е като да го направиш. Атомобилното производство е изключително сложно и без съвременна техника е невъзможно. Всичко е димка за простите ЕГН-та.

141

Анонимен

преди 2 години

До 203 "Първо - не можеш да произвеждаш мерцедеси и бмв и каквито и да е индустриални продукти при цена на газта над 500$, а вече върви към 5 хил" Значи, според теб в момента на Запад не се произвеждат "Мерцедеси и БеЕмВета", нали така? :))))

140

След...

преди 2 години

...ВСВ в Америка започва бейби бум. Напълно нормално, тъй като хиляди мъже се връщат от фронта. Тогава обаче се появяват големите коли на Форд, Шеви, Кадилак и т.н. Само с две врати, голяма и удобна задна седалка от естествена кожа и естествено, кабрио. Успоредно с тая подвижна спалня възниква и авто киното. Скатаваш се с лимузината в интимния полумрак и почваш. Вън тия подробности американските коли имат силен мотор и трансмисия и дори големите въртят гуми и дигат 100 за О време. СССР не.

139

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 "След успешното приключване на военната операция в Украйна Русия ще започне да налага санкции на ЕС." Тя вече налага санкции на ЕС. Блокира всички сметки в рубли на Шолц и Макрон. :))))

138

философъ

преди 2 години

Волгата е руския мерцедес.

137

Анонимен

преди 2 години

Имам части за москвич и други соц возила останали от едно време от дедо ми в мазето. Бог да го прости човека. Мога да ви ги продам срещу рубли, да си бърша ГЗ с тях. От сега е ясна ситуацията с резервните части с тях. Ще се сетите за "Баш майстора на море". Муахахахаа. Само докато го пиша това и осъзнавам колко умопомрачително тъъъп и изостанал народ са фашистка Русия.

136

Анонимен

преди 2 години

След успешното приключване на военната операция в Украйна Русия ще започне да налага санкции на ЕС.

135

Анонимен

преди 2 години

Западащият Запад не спира да предявява условия за падане на санкциите, които вече се чуди как да заобиколи, за да не колабира икономически, и дори не им идва на ум на просто-пост-западните, че има вариант Русия да въведе санкции

134

Анонимен

преди 2 години

Първо - не можеш да произвеждаш мерцедеси и бмв и каквито и да е индустриални продукти при цена на газта над 500$, а вече върви към 5 хил. Второ - не може да продаваш коли и гаджети на хора които не могат да си платят сметките за отопление и миришат защото пестят топла вода.

133

Сосидж

преди 2 години

Е най- накрая, тези които мрънкаха, че не искат ЕС и НАТО ще имат съзможността да го докажат. Ако е Р.България се озоват много руски модели, значи българското общество е на това мнение- не е ли така? Това е реален шанс за тези хора, да докажат своите виждания.

132

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 "Русия ще стане като Куба, всичко ще й е ретро, от времето преди санкциите и войната в Украйна." В Куба поне имат хубаво време, та расте така нужния за пурите качествен тютюн и захарната тръстика. :))) Верно, мизерно е, но поне имат качествени развлечения. Руснаците каквво ще правят - ще пият пак одеколон и препарат за вана. :)))

131

Анонимен

преди 2 години

Русия ще стане като Куба, всичко ще й е ретро, от времето преди санкциите и войната в Украйна.

130

а четито

преди 2 години

чакаме да видим на копейкин новата волга

129

Анонимен

преди 2 години

Русофилите да покажат колко обичат матушката си - да се качат на москвичи. А за бсп, атака, копейкин, Радев и прочие руски пдлоги да стане задължително.

128

Въпрос

преди 2 години

Копейкин кога ще смени американския форд с руски москвич?

127

До 195

преди 2 години

Естествено, китайците сега ще им го върнат за събитията от 50 те и водената тогава надменна политика, първо от Сталин а после и от Хрушчов.

126

Анонимен

преди 2 години

В Калининград на работниците, които доскоро са сглобявали БМВ, се раздава земеделска земя, за да садят картофи. :))) Не, това не е виц, а реалността в пРосия. :))) Иначе Путин им обеща, че ще ги направи "велики" :))))

125

Анонимен

преди 2 години

Нищо не се завръща, бе журналисти. Мисли се по въпроса. После ще се сметне себестойността, после ще почнат да се търсят клиенти на които не им пука, че ще им се смеят и накрая след 10 произведени бройки и 1000 часа отделено медийно време - всичко ще потъне в небитието

124

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 Колкото и да са големи в лъжите, знаем накрая как ще свършат. А най-красивото ще бъде, че ще е бавно, защото китайците ще ги лъжат, че ще ги подкрепят, докато бавно ги удушават в прегръдката си. То вече започна: оказват им "подкрепа" на думи, докато получават петрол със 60-70 долара отстъпка на барел. Яко ги "подкрепят" :))))

123

Анонимен

преди 2 години

Causa Perduta се нарича това... Явно руснаците нямат връзка с реалността.