110

Анонимен

преди 2 години

Кисинджър им го каза на укрите - дайте на руснаците каквото искат и за вас ще остане, по добре 50% от нещо отколкото 100% нищо

109

Русия губи

преди 2 години

а Украйна печели, но русофилтеи са *** и не могат да го разберат това нещо.

108

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "хаха това викаш е истината?" Ами, да, ТОВА е ИСТИНАТА. Украинците се бият с каквото имат отпреди, плюс плененото от руснаците. Оръжията на Запада ужасно много им помогнаха, но те са главно тактически защитни оръжия. Досега не съм чувал настъпление да се води с противотанкови оръжия. Ти ако си кажи къде е станало това.

107

Анонимен

преди 2 години

От два месеца чака зеленский мен да свършат ракетите и парите на руснаците.Надеждата умира последна.

106

Споко

преди 2 години

Споко, западът скоро ще даде тежки оръжия на Украйна и украинската армия минава в контранастъпление, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

105

Грийнберг

преди 2 години

Слава Кокраина! Печелиме Войната!! Путин е с Паркинсон и Рак, а Байдън е в цветущо здраве и се Здрависва с Призраци...

104

Анонимен

преди 2 години

"Стратегическо отстъпление"в превод от украински значи-"настъпление"ама наобратно.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116............ хаха това викаш е истината? 3 месеца са се били с голи ръце едва ли не и с дървени сопи

102

Анонимен

преди 2 години

Август месец, парите на Раша свършват, след това почва разпад от вътре, та войната до където стигне, до там.

101

Анонимен

преди 2 години

До Ами така е.... Това наистина е сериозна опасност, особено пред очертаващото се поражение за украинците в Донбас. Запада МНОГО БЪРЗО трябва даде тежки оръжия за двлекобойни действия на Украйна, ако наистина не иска да гледа руски ботуши пак в центъра на Европа.

100

Споко

преди 2 години

Споко, скоро запада ще спре да се тутка и на руснаците в Украйна ще им се стъжни.

99

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Напускане на НАТО и ЕС.Съюз с БРИКС! Това е решението.

98

Ами така е....

преди 2 години

НЕКА САЩ И ЕС, ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЕ ТУТКАТ С ОРЪЖИЯТА ЗА УКРАЙНА И СИ ГЛЕДАТ В ПЪПОВЕТЕ, ДОКАТО РАШИСТИТЕ НЕ ИМ ОПРАТ НОЖА В ЗАДНИЦИТЕ.... ТА ДА ВИДИМЕ КАК ЩЕ ПЕЯТ ТОГАВА ДРУГИ ПЕСНЧКИ,АМА ДА НЕ СТАНЕ КЪСНО И ДА ГЛЕДАТ ПАК ЧЕРВЕНИ БАЙРАЦИ ПО ЦЕНТЪРА НА БЕРЛИН И НА ЧЕКПОЙНТ--ЧАРЛИ.... ХАХАХААА....

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 "За мен е необяснимо, при всичката тази техника и пари" И каква толкова много техника е дал Запада на Украйна? Давани са им основни леки преносими установки за защита срещу бронетанкови войски. Далекобойни оръдия получиха преди 10 дни, на 80тия ден от войната и то в очевидно не такива количества, че да изравнят силите. Какво друго?Самолети, които също ги получиха преди някколко дни. Досега Запада снабдяваше Украйна със строго отбранително оръжие и то основно леко. ТОВА е ИСТИНАТА

96

Анонимен

преди 2 години

Какви успехи като на сметката им има само загубени градове?

95

Анонимен

преди 2 години

Украинците са 44 милиона, а руснаците 130. Историята помни много славни победи на малки над големи държави. За мен е необяснимо, при всичката тази техника и пари, които запада излива в армията им, как досега украинците не са извадили 4-5 милионна армия, която да върне руснаците до Москва. Явно едни се бият, а другите гледат сеир от уж спокойната западна част на страната. Видя се отчайващата некадърност на руснаците, но въпреки всичко, в момента печелят.

94

Анонимен

преди 2 години

До До 105 от Ямб.Църв Е как само до Полша? Нали и Полша не беше истинска държава? А пък всички знаем, че след това Германия и Франция са "нацистки", да не говорим за Румъния и Италия. После идва ред на Аржентина и Канада и така .... докато не се събудиш и установиш, че са ти отвити краката.

93

Анонимен

преди 2 години

А бе,четохте ли шмъркалника какви права дал на поляците в Украйна,че и го приели в радата им.Ами той реално е предал Украйна на Полша.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 103 "И какво?Кефи ли те да зареждаш на 4 лв,хляба ти да е 3 лв и да искат 300 процента на парното само и само Путин да е зле?" МНОГО! И това го казвам напълно сериозно. Да му мислите вие, които разчитате на милостта на Путин, за да ядете и да карате коли!

91

До 105 от Ямб.Църв

преди 2 години

Ако продължават да са толкова нагли,нищо чудно Русия да граничи с Полша.