73

Бе тоз

преди 2 години

Що не е на фронта? Украинците на фронта, а той по разходки!!!

72

Анонимен

преди 2 години

То си е точно така - или сме със сатрапа, или с цивилизования свят.

71

Българин

преди 2 години

Азиатското джудже се скри пак в бункера .Но китайците казаха че САЩ имат ракета дето до 3км,ще го изпари.А неговия само на 300м.под Земята.Оня ден от Москва излетяха 10тина самолета в различни посоки,но американците му казаха знаем във всеки един момент къде си.Тска ,че джуджето нема къде да се скрие

70

Анонимен Жжж

преди 2 години

И къде го видя целия този свят Канада, сащ и джендърския ЕС са срещу Русия и да уточня правителствата на дженъндърская ЕС. Зад Русия са Китай и Индия само тези са 3 милиарда целия Африкански континент май повечето свят е с Русия и двете супер сили са с тях така, че по спокойно с определенията.

69

ТОВА Е..

преди 2 години

ТИЯ ПРОСЯТ ОТ ВСЯКЪДЕ И ВСИЧКО ОРЪЖИЕ. А ЗА КАКВО ДА УБИВАТ. СМИРЕТЕ СЕ И ВИЕ И РУСИТЕ. ВИЕ ОКРАНЯНО ПИШИТЕ НА РУСКИ ГОВОРИТЕ НА РУСКИ 90%ОТ ИМЕНАТА СА ВИ РУСКИ ТЕРИТОРИЯТА Е РУСКА. ОРЪЖИЕ НЯМАТЕ ВОЙСКА НЯМАТЕ. Е КАКВО СТЕ ПРАВИЛИ ДО СЕГА. СЛУШАТЕ ЕДИН КОЙТО НАПРАВИ МАЙДАНА КОЙТО ИЗБИ МНОГО ХОРА В ДОНЕЦК И ЛУГАНСК. ПОДДЪРЖАН ОТ БАЙ-ДЪН. И ПРАВИ МРЪСНО НА РУСИТЕ.

68

Я, па Я

преди 2 години

За наше съжаление на запад вече ни смятат за неблагонадежден съюзник. САЩ няма да ни дадат самолетите, ще ги дадат на Украйна, така като не дадоха самолети Ф35 на Турция. Онзи ден български офицери путинисти са упражнили натиск върху холандски офицери обслужващи Ф35 от контингента на НАТО в БГ да им дадат секретна информация за самолета. Стигнало се е до предлагане на пари и заплахи. Военна Полиция не е взела мерки, станал е скандал на ниво НАТО. Холандия протестира. В БГ няма арестувани.

67

Sk

преди 2 години

Ах, нашите лъжци искали да пратят F-16 /въпреки, че украинците искат руско въоръжение и самолети/,ама не са ги направили още.:)):)):))

66

Анонимен

преди 2 години

Когато някой излезе и ви каже истината в очите ви боли, обаче ви харесва нашите да шикалкавят и да гледат само дали няма да изтърват народната любов, ами дами и господа това е истината всяко бездействие също може да е престъпно и индиректно подкрепя агресора, добре поне, че има други държави в които има мислещи хора, а не такива дето са наклонили глава да им я отсече някой друг.

65

Анонимен

преди 2 години

Да моли аглосаксонците за каквоти и да е. Не може да продава една Славянска държава на САЩ и да моли славянски народи да му помагат. Каква нагла проява. Тоя тряя го обявят за персона нон грата и да не стъпи повече в България. Нито му дреме за нашата страна, нашите интереси не ни дават право и мотив да изпращане каквото и да е на аглосаксонска Украйна.

64

Анонимен

преди 2 години

Тея укри се оляха, цял свят им бил длъжен с пари и оръжие което дрънкаха и преди инвазията. Това са корумпирани наглеци които препродават оръжието в Африка.

63

Fallschirmspringer

преди 2 години

Мда-а-а, претеник на наглият, зелен просяк.А освен нагъл просяк,се оказва и нагъл изнудвач е браво.Я по-добре да се види как,как Зеленият просяк дава инструкции за избиване на хора като в Буча,но да било нощно време, та никой да не види.Как ли чувствуват западните, американки марионетки ,който ходиха там,за да се "ужасяват" от "зверствата " на руснаците, а зеленият просяк ги направи на по-голями *** отколкото са

62

Анонимен

преди 2 години

Абе, понеже ме нямаше известно време в БГ, Коцето Копейкин още ли е тиражиран или му мина славата? Гледам по тая тема, пак се е изказал, ама сякаш са го споменали само м/у другото, колкото от уважение. Изобщо Волен си беше класа, на времето според мен, а този тъ*ак дори няма още голи снимки.

61

Tt

преди 2 години

Те само искат:пари, оръжие, хотели по морето, да се бойкотира Русия, да влезнат директно в НАТО, докога ще се изживяват като богоизбрани. Вовата май без нищо не ги бие.

60

Анонимен

преди 2 години

Наглостта на тия вече почва да идва в повече!

59

Анонимен

преди 2 години

Какво да му пратим, като от 3 години сме си платили изтребителите, но даже още не са почнали да ги правят.

58

Война можеше да няма

преди 2 години

До Асоциален Примитив: "Хитлер каза същото за Полша. Тогава някакви поляци бяха тормозили германци"? Не е същото.Осем години обстрел на Донбас и Луганск, тайни лаборатории за биологично оръжие, намерения да правят атомно оръжие, сто хилядна армия край т.н. линия на разделение. Ако Русия не беше започнала войната на 24-ти Февруари, Украйна щеше да я започне на 28-ми срещу Донбас и Луганск. Зеленски сам казва, че са се готвили.

57

Анонимен

преди 2 години

много нагли министри имат нащи братя украинци

56

Анонимен

преди 2 години

До Zа Родину никак не е хубаво да се лъже по този русофилски начин. Много е грозно да слушаш каканиженето на русофилството за жертви и забрана за говорене на руски, грозно е като касапницата в Буча.

55

Жжж

преди 2 години

Русия ще загуби войната. Цял свят е срещу Русия.

54

Асоциален Примитив

преди 2 години

Който има малко критично мислене, ще се досети защо някакви хора са "избивани" точно в Донбас - където са най големите залежи на въглища. Как пък не се заселваха тези рашъни в някакви бедни територии, за да ги тормозят там.