89

нн

преди 2 години

Путин го каза, че намеси ли се някой в караницата им с Украйна, ще удари с атом. Е, как да не му вярваш. Той е тръгнал да пъди САЩ от границата с Русия, опита с дорбо прати им писмо, изчака и като не стана с добро, тръгна, и ако някой си мисли, че ще се спре, просто не е познал. Светът в момента се променя и дали за по-добро, или по-лошо само времето напред ще покаже.

88

Анонимен

преди 2 години

Статията удобно пропуска факта, че повечето натовски държави изпращат автоматични пушки и бронежилетки, а от нас се иска да изпратим ПВО системи и самолети. Когато осъзнаете мащаба на искането, тогава ще разберете защо отказваме да се замесваме.

87

Анонимен

преди 2 години

Не, това е пропаганда на руските ***.

86

От яхтата в Кипър

преди 2 години

Умират от кеф за родино

85

Русия

преди 2 години

да изчака да дойдат новите модерни ефшеснайски за които се ръсихме милирадите, да можем да се защитим, така е спортсменски, Путин нали играе джудо.

84

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Изащо пиндосите настояват да се дадат нашите С-300 на Украйна ?Защото знаят че техните Патриоти са бълни *** и няма кой да им ги купи! Значи подаравяме ефективните С-330 на Украйна и закупуваме непотребните боклуси на САЩ. Също като Ф-16 нарисувани на салфетка.

83

Анонимен

преди 2 години

България можеше да е на мястото на Украйна... Задължително трябва да им се изпрати всичко от, което се нуждаят.

82

Анонимен

преди 2 години

Както винаги сме на грешната страна. Както винаги партньорите ни са обречени на крах. Единственото, което ще постигни България с таралеженето си, е мизерия и срам, заради алчната тъпост на управниците си. Можем да бъдем сдържани, а ние в световен мащаб вече сме обявени са остриета на подстрекателите на конфликта. По-првоверни от правоверните. Но харвардците толкова си могат - да мишкуват на дребно. Путин няма намерение да окупира Украйна. Следва само целите си от 24.02. Те не включват пудели!

81

Анонимен

преди 2 години

Във момента ние сме като най е..ната мека китка във затвора ама се репчим,че сме силни!

80

Анонимен

преди 2 години

При всички случаи нещата няма да се развият както Украйна, няма да има дълги обсади на градовете. Ако руската армия бъде принудена да дойде на запад или в източна Европа, там ще бъде много по-просто - ако от някоя сграда прозвучи изстрел срещу риски военни, цялата сграда се изравнява със земята. Това е положението, свършиха времената когато Русия беше маргинал в либералния свят. Русия е велика държава.

79

До Ганьовска работа

преди 2 години

Ти в час ли си? Стига си писал наизуст. България плаща милиони членски внос всяка година. Всяка мисия, която пратим в рамките на НАТО ние си я плащаме отделно. Добави и че ще отделяме по 2% от БВП всяка година за отбрана сумата става има няма 4 милиарда лева. Всичко си плащаме като попове. Добави и факта, че НАТО не те пази от друга членка. Остров Крит ти е жив пример. Такива като теб ни продъниха ушите"Ние сме НАТО". Турция не е ли НАТО, защо не налага никакви санкции и купува руско оръжие?

78

морски

преди 2 години

Преди малко минах по 2 улици главни, като на едната имаше богаташки наркоманчета, а на другата украински семейства, някои с малки деца. За жалост улицата с българи беше зверилник, а тази с украинците тиха и спокойна. Не е истина колко са деградирали много хора в България. Ще са нужни десетилетия да се възвърне нормалността, дори и малка.

77

Анонимен

преди 2 години

България не е кокошка, да отлети.

76

Анонимен

преди 2 години

До Demonaz, на *** троловете са у къщи да целуват портрета на Путин или пишунката на Копейкин. Той държи рублите!

75

Гост

преди 2 години

България е руска ***. Срам за НАТО. Тя Русия без сирийци не може да бие Украйна, а тук плашим, че сме щели да станем мишена.

74

Demonaz

преди 2 години

Дано! Родните русофили какво ли ще правят тогава? Отговаряйте ***-комунисти,а къде са от *** троловете??

73

3 морета и 5 океана

преди 2 години

Независимо кого подкрепя,на българина памперса винаги е пълен!Или е в процес на пълнене!

72

Анонимен

преди 2 години

Ние трябва да си усилваме и модернизираме армията в рамките на НАТО, би трябвало да се разположат и 5 хиляди американски войници у нас като защита срещу руската заплаха. Особено като имаме и верен съюзник на Москва като Сърбия зад гърба ни.

71

SS

преди 2 години

Въоръжавайте се ! Не бъдете овце ! Светът е пред световна война !

70

Анонимен

преди 2 години

Ще си го премести американеца от леяо в дясно!Те в Смоленск полският президент и главокомандващият с 96 човека избиха/уж инцидент/като ходиха уж на възпоменание ама всъщност да дразнят Путин и никаква реакция!Тия нашите за няколко часа ще ги ликвидират удавил се във супата докто вечерял или си отрязал главата докато се бръснел!