121

Анонимен

преди 2 години

Промяна на конституцията в българия и мандат на президент,премиери какъвто и да е министър 4 години,виждате такива като узорпират власта докарват хората до глад и до воина,в целият свят трябва да стане така,неможе да седи 30 години на власт това го има само в русия.три пъти фалшифицира изборите,а тъпите овце блеят ли блеят.

120

Редовите руснаци

преди 2 години

Обикновените руснаци са объркани от санкциите - ЕС уж враг а прави това за което всички са в страната са мечтали от 90-те! :):)

119

Анонимен

преди 2 години

160 бих се возкл, както и в момента ти пиша от китайски телефон. Аре марш.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 162 "ЕС и САЩ не разбират Русия. Хората в Русия са преживели Ленинград" Оххх, и украинците не разбират руснаците, затова сега руснаците ще им спретнат и на тях един Ленинград, за да могат да ги разберат, и след това ще заживеят братски и разбирайки се едни други! :)))) Ама друг път :))))

117

В. В. Путин

преди 2 години

Няма да ме предадат, да.Все пак преди 20тина година един се "самообеси" друг се "самозастреля" а трети получи "сърдечен удар", а един май получи висока доза "радиация"??:) :) :)

116

Анонимен

преди 2 години

До "USAСУПЕР КИРО Е НОФ" - Ти от коя дупка пишеш бе кирр..так? Вие блюдолизачите на Кремъл сте по-гадни и от предателите. Защо не пишеш на български бе пиш..легар про-рускоезичен? НО вие и руския не го владеете;) Или вашето IQ не ви позволява повече от клавиатурата на "про-американския комп";)

115

Анонимен

преди 2 години

ЕС и САЩ не разбират Русия. Хората в Русия са преживели Ленинград. Иран живее 40 години със санкции. Проблема е, че ЕС не е в положение да налага каквото и да е. Жалко за Украйна.

114

Анонимен

преди 2 години

Санкциите помагат на Русия, откак има санкции Русия стана от вносител на пшеница , износител и то световен, храни над 100 държави.

113

Анонимен

преди 2 години

Китайците правят собствени самолети, но ти би ли се возил на китайски самолет, дорогой? Надали, ако Еърбъс или Боинг ти е другата опция :) Ти и на руски не би се возил, ако имаше избор.

112

Батку

преди 2 години

Путин е озверял. Минал вече и 6ти левел недосегаем. С малкото брадва с него спи. Олигархите като котка станали

111

Анонимен

преди 2 години

Тази държава като има суровини които никой не купува какво правим ?пак ще лапат михите !

110

Анонимен

преди 2 години

До Байхей: дефинирай "целия свят" наглосаксите и прайда миньончета не са света ми се струва!

109

Анонимен

преди 2 години

Народа му ще го изгони, достатъчно го търпяха и ще си ходи заедно с олигарсите които е създал.

108

Анонимен

преди 2 години

чета и не проумявам колко сте тъъпи нали не схващате, че целия този спектакъл на Володя е съгласуван с другите Байдън и големите риби и целта е на такива риби като вас горивото да ви стане 2 евро, хляба 2 евро тоикам скъп и вместо да вземате кредите да почнете да бачкате на Мъск и другите тарикати лесното свърши имаше една песен в софия е тесно няма вече лесно

107

ПУТИН УБИВА РУСНАЦИ

преди 2 години

ПУТИН ОТРАВЯ РУСНАЦИ............. ПУТИН ЩЕ УБИЕ И РУСОФИЛИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ...!!... ..... ПУТИН ОБИЧА И ИМА ВЯРА НА КАДИРОВ И ЧЕЧЕНЦИТЕ.......

106

Анонимен

преди 2 години

Ще видим колко дена още ще го подкрепят , 5-6 дена или цяла седмица.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144 "Твоят коментар, или това е само от полза?" Преди малко някакъв путинофил написа, че санкциите само ПОМАГАЛИ на Русия да се капсулира (като че ли това е нощо добро). Надявам се това да ти дава идея с какви си имаш работа.

104

Анонимен

преди 2 години

Какво значи кой ще спечели войната? Така като гледаш има ли някой, който да печели дори минимално? Дори 1 лев да е изкарал от тая война?

103

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, за това ли бягат вече ?

102

Краварски миньончета

преди 2 години

Как свалиха ли го Путин олигарсите :):) И сега какво ще правите ? Путин ще ви прегази като трактор - кокоша куришка!