135

аз

преди 2 години

И това трябва да си пребпледуваме като нация за да постигнем нещо по-добро за децата ни!

134

Рубльов

преди 2 години

Тиквата и шайката се бяха самозабравили при последния им мандат. Освен грабенето на милиарди, те имаха някакво унизително отношение към хората - тормозеха хората по селата, че гледали прасета, кози и крави; пращаха ченгета да слухтят кой варил ракия, приеха закони да облагат дори хората с кладенец в двора си. Тормоз над народа, който прокуди много хора зад граница.

133

Факт

преди 2 години

Щом платените гербераски тро лчета са надали такъв вой явно нещата отиват към съд, затвор и приключване на жалката партия-майка.

132

Анонимен

преди 2 години

До До136/143 "Какво предупреждаваш бе" Предупреждавам те какво си докарахте. А по-големи мутри от ДСарите, които докарахте на власт НЯМА!

131

Смешник

преди 2 години

Няма страшно бойче ще ти са платени консумативите в централния. Тия по 500 само за лафката ще вървят

130

безпаметна държава

преди 2 години

Зараду тъпотията на чалгарите и безотговорността на масата, която не гласува всички затънахме и все повече ще обедняваме. Колко пъти трябва да изберете крадливите некадърни комунисти за да ни върнат в първи клас и после десетилетия да не можем да се изправим мама ви .......... Хак ви сега 400% по-високи цени *** ***. Това, което го имахме при Борисов вече ще е само мираж, махнате го за да сте по-добре нали?! Поздравления Юроде! Безпаметна държава!!!

129

Анонимен

преди 2 години

Имаме президент слънце ве. Красив, умен, отличник, от А отбора.Кой го интересуват разни умрели, кризи, енергия, бизнес, цени и подобни дребни неща.Премиера яде пасти, яжте и вие.

128

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "ко по вашето време течаха реки от мед и масло нямаше да паднете от власт." В никоя нормална държава не "текат реки от мед и масло". В нормалните държави се създават условия ако имаш качества да постигнеш нещо. Само чорбарчетата с манталитета отпреди 89та си представят демокрацията като това да им "дават да си имат да си харчат".

127

Зозо

преди 2 години

На ви промяна. Яжте кашкавал от 30лв. и хляб 3.50лв. и олио 5лв, а да ... и на Рундю ушите яжте!!! :)))))))))))))))))))))))))))))) И това е само началото..

126

Анонимен

преди 2 години

До До 123/135 Комунистите не мръзнеха по паркинзи, а се разхождаха с куфарчета и учеха в частни университети. Пробвай пак.

125

Анонимен

преди 2 години

Бай *** Методиевич дефекира в джоба си и разтрива с ръчичка

124

Анонимен

преди 2 години

До До 110/130 "и без вас ще оцелеем, че и по добре ще сме." Ще видим. И това не е заплаха, а предупреждение какво ви чака. Информирани сте, тъй че не можете да кажете, че не сте знаели какво правите.

123

Анонимен

преди 2 години

Вече е ясно,че Борисов ще се завърне на бял кон..Не я ясно само кога?

122

До 123

преди 2 години

На Бойко баща му е комунист, Бойко също е комунист. Защо той не е учил в Харвард?Или лошите комунисти са му забранявали да чете? Кои са твзи лоши комунисти, при положение, че и той е такъв, баща му също?

121

Анонимен

преди 2 години

Хаха, НаркоБойко, колко все повече е изтрещели завалийката...

120

Анонимен

преди 2 години

Борисов дори не е казал цялата истина, а тя е че заради Радев измряха десетки хиляди българи, и само защото "не трябваше" да се налагат мерки преди президентските избори, а сега политиката на популизма ПРОДЪЛЖАВА и ще продължават да измират наши сънародници по същия начин. Радев тихомълком скри непосредствения извършител Кацаров, но всички знаем кой командва парада.

119

Какво да говориме

преди 2 години

Най добрите приятели на Борисов са сводика Румен Пашата и наркоман Саздов

118

Анонимен

преди 2 години

Ако по вашето време течаха реки от мед и масло нямаше да паднете от власт. Да не говорим за енергетиката как я забатачихте например връзката с Гърция. Мече сегашните са много успешни. Просто всички влизат във властта с цел лична облага.

117

До 110

преди 2 години

Каъо истински комунисти, гербаджиите започнахте да плашите хората.Ако, виждаш ли, не сме ние...ще дойде апокалипсиса...България ще се закрие.Спокойно, тр..ол гербаджийски, и без вас ще оцелеем, че и по добре ще сме.

116

Анонимен

преди 2 години

Южен поток го спря орешарски и драго стойнев от бсп! Много ти е къса паметта