337

Aнонимен

преди 2 години

Да, важи само с бустер

336

Ново

преди 2 години

Новото решение на ЕС е, че от 1-ви февруари 2022 зелените сертификати над 9 месеца стават невалидни!!!!! Честито! Гоемия ефект на сертификатите!

335

Гошето за 349

преди 2 години

И още сте живи? ...това е чудо... Жалко че при тази за ковид всеки втори умира, иначе може би, щеше да се ваксинирате и с нея

334

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

333

Истукан

преди 2 години

Аз съм твърдо за премахване на зелените сертификати, но също съм и за премахване на ваксините, защото те не са решение на проблема. Ваксинирани с 3 и повече дози боледуват като останалите и умират като неваксинираните. Както и да ги претеглиш, нямат маса и стойнос тези ваксини.

332

Aнонимен

преди 2 години

Испански съд забрани ваксинирането на дете заради научна несигурност

331

Анонимен

преди 2 години

Сухите съчки как са, докторе?

330

Анонимен

преди 2 години

До Реалист 345 И на нас ни е достатъчно да Ви видим ника, та да не Ви четем изобщо, ваксатроле :)

329

Анонимен

преди 2 години

Вече 3 *** бистерирани колеги са болни и са зле. Та колко пазят бистерите хич не е ясно.

328

До Гошето

преди 2 години

И тук си прав. Откакто имаме мозък, сме си сложили всички задължителни ваксини от имунизационния календар.

327

Анонимен

преди 2 години

Погледах диспута между двамата за около две минути и като видях симидчията да показва едни картинки за да ни убеди колко е прав и ми стана смешно и прехвърлих канала. Много е жалко когато някой "експерт" използва за аргументи картинки и диаграми които може да нарисува и 5 годишния ми син за да ме убеди в нещо жизненоважно.

326

Анонимен

преди 2 години

Ваксатроловете, посочете вашите учени. На страницата на Декларацията от Грейт Барингтън има над 61 000 подписа на учени и практикуващи медици. Къде са вашите?

325

Сьздателя на - рнк в

преди 2 години

Преди да вземете необратимото решение да ваксинирате детето си, нека ви предоставя няколко факти за технологията иРНК, която изобретих:В тялото на детето ви ще бъде инжектиран вирусен геном, чрез който се произвеждат токсични шипови протеини. Тези протеини често причиняват трайни промени и увреждания на важни функции в мозъка, нервната система, сърцето и кръвоносните съдове, репродуктивните органи и имунната система. Тези щети са необратими не можете да поправите мозъчните лезии, сърдечната тъкан, имунната система или репродуктивните увреждания.

324

Реалист

преди 2 години

Вече никой не слушам какво казва за ваксините, а гледам статистиката. За последните 14 дни статистиката за България казва, че ваксинираните са 6,96% от починалите, 7,01% от постъпилите в интензивното и 17,13% от постъпилите в болница. Това ми е напълно достатъчно.

323

Гошето за 340

преди 2 години

След мозъка, сами ще си сложите ваксина

322

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 339 Ваксатролът нарича доц. Мангъров льольо от позицията на какъв? Нобелов лауреат?

321

Мед кау

преди 2 години

Имунологът антиваксър J. Bart Classen публикува статия, в която твърди, че ваксините COVID-19, базирани на мРНК, могат да причинят прионова болест, водеща до невродегенеративни заболявания като деменцията на Алцхаймер или болестта на Кройцфелд-Якоб.

320

(-_-)

преди 2 години

Прав е. Лошото е, че тези, които са се заели да ваксинират всичко живо няма да се спрат пред нищо! Тези сертификати нямат научна стойност. Единствената цел е да набучат повече народ. Още по-опасни от тези хартийки са самите 'ваксини'..

319

Анонимен

преди 2 години

Гошето е прав. По-добре да имаме мозък в себе си,отколкото експериментална течност!

318

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да му затвори устата на този льольо най-после!?