56

Анонимен

преди 2 години

Путин ги прави на маймyни, разположи войски около украйна и джендърите скачат, пенят се, дискутират, гадаят. А в Украйна няма нищо - нито газ, нито нефт, нито полезни изкопаеми, дори нямат въглища за тецовете си. А в Казахстан има злато, уран, газ, нефт, полезни изкопаеми. Още не беше излязла новината за размириците в Казахстан, и руските военни вече се строяваха пред самолетите за влизане в Казахстан - то бива сили за бързо реагиране, но чак толкова бързо...

55

Анонимен

преди 2 години

До 48няколко залпа с хиперзвукови ракети и след 10 минути САЩ са без ток.///Ти дрогиран ли ,си или пиян?

54

Анонимен

преди 2 години

Аман от злъчни и исторически неграмотни русофобски статии... Все едно някой ви плаща да преписвате такива

53

Анонимен

преди 2 години

До До 44/60 "дали пък мислиш че не са заградили Западното тихоокеанско крайбрезие с подводни Посейдони ?" Толкова ли много са потънали?

52

ха-ха

преди 2 години

До АнонименКакво произвеждаш бе,шантиклер?Промишленото производство е в пъти по-малко от това до 1989,а класацията ни- десетки места надолу.И не че тогавашното беше много хубаво,а просто сегашното не струва.А от тогавашните 9млн.население 7 бяха бели хора,а от сегашните 6.5 по-малко от 4,половината възрастни.Тогавашната държава не беше застрашена от изчезване,а сегашната е на ръба!

51

До 44

преди 2 години

"...Време е Русия да достигне някак си до Америка..." - дали пък мислиш че не са заградили Западното тихоокеанско крайбрезие с подводни Посейдони ? Аха Ънкъл Сам пръцне и Западните Щати заминават. Но не там е коварния план - всъщност удара ще дойде от Източното Атлантическо крайбрежие и то грижливо нацвъкано с подводни ядрени Посейдони. Тссс..това е Военна тайна, ТОП левъ 14. Само между нас , нали ? :))

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 САЩ вече нямат самолетоносачи, а Путин е най-красивия мъж в Русия.

49

Слийпинг Джо

преди 2 години

На *** няма ли кой да му отпере един шамар зад врата, на тоя зализан изпод мишница с ботоксови бузки руский человек.На Рашата само жените харесвам.

48

Анонимен

преди 2 години

След 8 години санкции в Русия ситуацията е коренно променена. Преди Путин беше балансьор между консерваторите и олигарсите либерали коиото са представители на доларовата икономика в Русия. След годините на западни санкции в Русия естествено се създаде рублева икономика която сега стои на страната на Путин и в никакъв случай не иска отмяна на санкциите и внос на западни стоки. На Путин вече не му се налага да балансира, има цялата власт плюс 80% подкрепа на руския народ.

47

Анонимен

преди 2 години

САЩ вече нямат самолетоносачи. Гордостта на САЩ, на тях се базираше цялата им мощ. Тези морски армади, супер мощни, притежаващи унищожителна сила на армията на малка държава които можеха да се придвижват в целия свят, изведнъж се оказаха безполезна купчина от плаващи мишени които са съвършенно беззащитни срещу хиперзвукова ракета. Всяка страна която разполага с хиперзвукови ракети може да унищожи самолетоносач.

46

Анонимен

преди 2 години

До Знаете ли че: в Русия цари повсеместна мизерия?

45

Анонимен

преди 2 години

Взможно е Русия да използва стария римски прийом "удара на змията" когато се демонстрира напрежение на едно място, а се нанася удар на съвсем друго. Един вариант е възстановяване цялостността на Сърбия с връщана на Черна гора, Босна и Херцоговина, и Косово. Друг вариант е нанасяне на удар от Белорусия по натовските бази в Прибалтика. Малко вероятно е да има удар в Украйна, Украйна е само да се вдига шум и да се отвлича вниманието.

44

Анонимен

преди 2 години

При такава скорост кинетичната енергия на две ракети от високоточните хиперзвукови Циркон или Кинжал дори без никакъв боен заряд - нито ядрен нито конвенционален, само с масата си, е достатъчна да извади от строя всеки американски самолетоносач. Какво ще стане ако някой американски самолетоносач които струва 13$ милиарда изведнъж потъне и в същото време няколко комуникационни спътника на САЩ изчезнат? Ще започнат ли САЩ ядрена война с Русия, защото някакъв предмет паднал и потопил кораба, или ще го обявят за авария, и ще подпишат всички споразумения с Русия?

43

Знаете ли че:

преди 2 години

Русия благодарение на санциите е топ производител на пшеница? Върна си животновъдството и след няколко години ще мине напълно във нулев баланс? По отношение на енергията - вече се ориентира към водород, макар че газта още не започнала да се свършва? А запада тепърва ще реве...

42

Анонимен

преди 2 години

До Малии ЯКО! Как е "вятъра на промяната" на руски, или не звучи като така като когато е казано на нормален език?

41

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат около 170 електроцентрали. 3 подводници, няколко залпа с хиперзвукови ракети и след 10 минути САЩ са без ток. Никакъв ток (какво се случва с интернет), напълно и за дълго. Няма вече такава страна САЩ. Толкова. С нищо не могат да се защитят от хиперзвуковите ракети.

40

До 15

преди 2 години

"....понеже са отървали държавата от руско робство..." - от робия и РАК отърване няма. Може да изгониш башибозука от селото, но от душата и сърцето никога - Факт. Затова всеки втори пост тук почва с робство, крадене, нападение, нахлуване.. Никой не иска благодарности, но не иска и обиди. Ако иска да обиждаш бегай в Македонско - тама ще ти се зарадват и ....разтурят изотзад .

39

Анонимен

преди 2 години

До 41Време е Русия да иннсталира ядрени ракети в Латинска америка и да прати кораби и патрули около Мексико за да спасяват мигрантите. Реципрочни мерки.////Че коя нормална държава ще допусне на своя територия ***?

38

Анонимен

преди 2 години

ЕС се разпада, в Германия заводи затварят заради кризата по веригите на доставките, 2000$ цена на газ, 3.5 милиарда нов дълг и 20% инфлация в България.

37

Анонимен

преди 2 години

Време е Русия да достигне някак си до Америка, но понеже не са стигнали технологично испанците от 15 век и нямат тази възможност. Путин обаче обещава, че ще е "скоро".