52

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на Русия не е една малка, бърза, побединосна война. Техният Голям Проблем е след това: не знаят какво да правят с мира; какво да правят с поробените народи, с международната изолация и неизбежаната беднотия, която ще обхване Русия, да не говорим за дългосрочното духовно падение... тази малка победоносна война ще сложи началото на лавина от събития, които ще са края на руската държава и диктатура.

51

Анонимен

преди 2 години

Войната е САЩ - Китай държави с 20 трилиона БВП. Путин е една гарга в тази ситуация и определено подви опашка и загуби войната в България

50

Юдеи

преди 2 години

VI. Да унищожаваме противника чрез асимилациякато хуманна форма на геноцид1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в

49

Анонимен

преди 2 години

От руските социални мрежи - "Унас се случи чудо - по време на пресконференцията на Путин парализирания ни дядо стана и изключи телевизора" Тва е.

48

Анонимен

преди 2 години

Каква война!Абрамович си купи самолет за 350 милиона.Не го е купил да се разхожда с него по Чукотка,

47

СССР

преди 2 години

Путин ще спаси света!!

46

А

преди 2 години

Копейкин ще прави ли бунта на русофилите за да ги издавим в Дунав?

45

Факт

преди 2 години

Войната си тече, ама не е Украйна-Русия, а САЩ-Русия. Украйна е само момче за бой.

44

Анонимен

преди 2 години

Американците и британците знаят, че в момента Русия е като Хитлеристка Германия. Хитлер навремето и той се надуваше, че имал самодостатъчна икономика, но се оказа, че не е така и трябваше да започне война за да разграбва ресурси. Русия е същата в момента, отчаяно има нужда от война за да може режима на Путин да се легитимира за пред хората. Отчайващо е положението, руснаците скоро ще си ядат атомите.

43

Лисица

преди 2 години

Запада е западнал отдавна още с формирането на ЛГБТ, истанбулски конвенции ,хелзинкски комитети и прочие демократични образувания! Краха е неизбежен ! Обратното броене започна .

42

Въпросът е

преди 2 години

Дали Путин ще отрови няколко руснаци за Коледа?

41

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги са си избирали мъката, страданието и трудния нещастен живот, с некадърни авторитарни управници. Какъвто народа, такива и управниците му. Ама да не дърпат и нас към тяхната пропаст, сами да си се набутват там. Факт е, че историята на Русия е преход от една криза към друга, от една беда към друга, от една катастрофа към друга...

40

Честита Коледа

преди 2 години

Путин вече подви опашка, изтегля 20 000 18 годишни войничета от границата с Украйна.

39

Анонимен

преди 2 години

Разбира се Путин разчита,че сега запада няма тази чест на Хитлер и лесно ще спазари Улрайна,а после и други източнпевр.страни.

38

Пипер

преди 2 години

Украйна е българска територия!Време е да се върне към майка България! Заедно с българите там.

37

ЕВЕНТУЛАНАТА

преди 2 години

25 дек 2021 22:00, *** Христова - в 22 часа навръх Коледа *** или е бързала за трапезата, или вече е "намалила" пиенето, за да напише такъв шедьовър - ЕВЕНТУЛАНАТА !Благодаря за развеселяването, *** !

36

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Американците искат някаква Война, но вече са много зле горките, ще се изложат като Кифлладжии, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

35

Честита Коледа

преди 2 години

Русия е най изостаналата държава. Путин вместо да увеличи заплатите и пенсиите пусна нова ракета, и бързодействаща отрова.

34

Знайко

преди 2 години

Трябва да има война и руснаците да ударят САЩ със всички ядрени ракети едновременно. После ще има обратен отговор и така до пълно изтребление на земята. И ако богаташите в САЩ си мислят че ще оцелеят в подземните бункери това няма да е за дълго ще ги извадят от там оцелелите зомбита. Има и друга алтернатива обикновените хора да се изправят срещу световните кукловоди но за съжаление това може да стане само след война защото полицаите и службите ги пазят.

33

Анонимен

преди 2 години

Според анализаторите на НАТО, за 40 минути руснаците ще контролират Киев. Така че какво толкова има да се умува за една 40-минутна война. Аз в София автобуса чакам повече време, воювайки със студа и вятъра.