268

Анонимен

преди 2 години

Няма заплаха за България Русия ще воюва само три дни и ще стане революция

267

Анонимен

преди 2 години

До 283Гледаме в тубата бездомниците в Америка, как живеят на улицата и как чакат за топъл обяд.

266

Всеки си има номер!

преди 2 години

До Анонимен 274......Сега го загази! Ще трябва да обясняваш за "Пять озер"! Два пъти ти прощавам за "сиренцата", този път ще се изприщиш!

265

Анонимен

преди 2 години

Не можете да си представите колко зле живеят в Русия. Гледаайде в Тубата за Транссибирската железница

264

А така

преди 2 години

Е, затова ХЕРО МУСТАФА ходи при Радев и затова бяха всичките игри с машинното гласуване и с "избирането" на ПП за първа политическа сила. Целта беше начело на държавата да бъде троянски кон на САЩ - Кирил Петков. ББ вече стана неудобен защото нямаше да даде триторията на България за разполагане на ракети и американски войски за да воюват с Пусия. Кирчо и Асен обаче ще го направят. Радев- може би. Ха, сега да видим какво ни чака? Ръкопляскахте на Кирето, но може да ни превърне в плацдарм.

263

277

преди 2 години

Русия и Китай нямат спорни територии. По-скоро Аляска ще се върне към Русия :)

262

Путинист

преди 2 години

Много искам англо-саксите да нападнат Русия и да бъдат набити! Много искам! Ама да го направят - четат история и знаят какво се случи на шведите, на османците, на Наполеон и на Хитлер. По-скоро ще снабдяват украиниюките с оръжие, а самите украинци ще бъдат пушечно месо и ще умират като мухи от руското оръжие.Не им стоплиха главите, че Украйна е в руската зона на влияние, че толкова руска кръв се е проляла там и НАТО значи смърт!

261

xaxsasбв

преди 2 години

До Анонимен 225 - Така де, въпроса не е какво гласи конвенцията, а на какво пречи... Тазо конвенция предотвратява СТРУПВАНЕТО на кораби на НАТО в Черно Море. Турците твърдят, че новия канал не подлежи на конвенцията и следователно онова което ти го казваш за 21 дни престой отпада. При всички положения съм хванал пуканките и чакам с интерес развитието на темата. Империалистите е редно да се избиват един друг и е готино да си имат територия на която да си избиват комплексите директно един на друг.

260

Анонимен

преди 2 години

Сибир е безлюдна територия, крайно време е да я върнат на Китай

259

Анонимен

преди 2 години

Русия ще се оправи. Ние също. Ама другите много бързо са забравили през колко столици са марширували руснаците, факт.

258

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нямат двигатели дори за собствените си кораби, камо ли за Лади и Камази

257

Анонимен

преди 2 години

До Пенчо бе, чети! Кажи за Пять озер :))))

256

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 253.....ЛЪЖЕШ! Като на Асанчо дъртия дядо!

255

Анонимен

преди 2 години

До Пенчо бе, чети! "А той по някои показатели превъзхожда RR!" Хихихи. По кои показатели "превъзхожда" Ролс Ройс?

254

Анонимен

преди 2 години

Китай няма да защити Русия а ще се възползва от възможността. Половината Руска територия е исторически на Китай

253

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 267 "На военноморския парад в Петербург Владимир Путин поздрави страната като водеща военноморска сила." Путин е поздравил пристигащата военоморска сила още като е видял от сушата черния пушек от комините на хоризонта!

252

Пенчо бе, чети!

преди 2 години

До Анонимен 219----Бедничкият ми, като си глупавичък, защо си и толкова мързелив? Ами влез в Ютуб, влез в Нета, гледай, чети. Правят и лади, и УАЗ Патриот, и...."Аурус"! А той по някои показатели превъзхожда RR! Имат завод и, в които правят лицензионни Мерседес, Волво, Рено, БМВ, Субару и др. А развитият Запад не може да ги достигне в областта на военните технологии. Най-добрият танк, най-добрият изтребител, най-добрият прехващач, най-страшните подводници, ракети - МБР,хиперзвук, крилати, РЕБ!

251

До 254

преди 2 години

"Жално ми е за изтрадалия руски народ" / Мен пък ми е "жално" за правописа ти!

250

Анонимен

преди 2 години

На военноморския парад в Петербург Владимир Путин поздрави страната като водеща военноморска сила. На парада кораби бяха придружени също така от Индийската фрегата Табар, която е построена от Русия, и разполага с Руско-Индийски хиперзвукови ракети BrahMos.

249

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда НАТО да се меси. Просто спираме износа и вноса от Русия на всякакви стоки нека Китайците да ги хранят. В Русия вечи има повече китайци от руснаци