109

Браво

преди 2 години

Поклон Мангърка! Ти беше прав!

108

Анонимен

преди 2 години

"Пред медиите той коментира, че Омикрон нулира всички направени досега ваксини, защото те не действат срещу него." Значи всички световни учени тепърва тестват какво работи и какво не, но Д-р Смърт вече "знае", без да има никаква информация. Май другаря Мнагъров се ориентира повече по западните учени, отколкото иска да издаде, защото такива "предположения" могат да са базирани само на НАДЕЖДАТА, че загрижените за ефекта от ваксините при омикрон западни учени, са прави.

107

българин

преди 2 години

Не всичко което казва доц.Мантъров е правилно,но в случая е прав.Следя неговите становища още от началото.Крайно време е човечеството да се усети,че при възникнал проблем,рзлични са силите и интересите,които пречат на правилния подход,за преодоляване на тези проблеми.Изключително е прав Мангъров.Пояснявам-изкарал съм ковид-а,и съм се ваксинирал два пъти.

106

Кен Ли

преди 2 години

Мангъров бърка О-микрон с О-макарон.

105

Анонимен

преди 2 години

това зомби отново е тук

104

Бай Тошко

преди 2 години

Това зомби пак възкръсна да пелтечи дивотии. Кристалната ти сфера е спукана, Мангърчо! Я върви да сръбнеш една ракия по-добре.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100Ти май нищо не си разбрал от изказването на Мангъров, теорията му се основава на първоначални данни за които той казва че на този етап не са достоверни.

102

Даа

преди 2 години

Според мен Биг Фарма избързаха с омикрона. Трябваше първо да досмачкат неваксинираните и тогава. Защото сега всички са неваксинирани, доколкото разбирам. А това вещае кофти дни за Биг Фарма и прислужниците - европейски лидери. Не знам защо така сгафиха, пропагандния им отдел ли ги подлъга, що ли...

101

Анонимен

преди 2 години

Иншaллax. Tpибунал за псиxoпатите, които я създадоха.

100

SHEFA

преди 2 години

ДАВАЙТЕ МАFIASHI-ЛАЙК СУКСРАЙП ДО 2000 ДА СТИГНЕМЕ.

99

5 януари 2025

преди 2 години

В 6 ставам. ИИ ме информира, че водата е спряна, надвишил съм 1 кубик. Ел. Портфейл ми е блокиран, защото вчера съм купил 2 хляба а немам право. Докато си бия ежедневната ваксина, ми спират тока, излизам на свободния пазар пък нямам договор. Излизам. Смарт часовника ми казва да вдишвам само 2 пъти на минута-аба кислорода. Детето не ходи на училище, нема зелена книжка, крия го защото е обявено за терорист.

98

Анонимен

преди 2 години

Край? В началото на пландемията Бил Гейтс каза, че след три години ще има нов вируса. Това време наближава.

97

Анонимен

преди 2 години

Мангъров сигурно е прав,ама забравя една малка подробност,от тоя вирус ни"лекуват" финансисти,политици,журналисти,социози и всичката останала своолач и чак на края са медиците!

96

Koko

преди 2 години

Тоя *** е виновен за смъртта на огромен процент неваксинирани. Квазимодо. Как може учен да коментира ненаучнодоказани факти, не ми го побира главата. Същевременно да отрича достиженията на съвременната медицина.

95

Анонимен

преди 2 години

Тоя не го бива

94

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм за едно, учените нямат данни да се кара тежко, но те го откриха вчера практически от къде знае Мангъров, дали ваксините действат или не. Това не е изследвано.

93

Джордже Балашевич

преди 2 години

Един от малкото запазили здравият разум и не повлияни от медикофашизма. Достоен човек. Не сте сам! Би било добре и останалите лекари и сестри да вземат пример от вас.

92

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Тероията, както той я обяснява, е че вирусът сега е по-безобиден, макар че данните за това са с неясна достоверност. Т.е. няма достоверни данни за това твърдение. Разбирайте - не е ясно дали е по-безопасен или по-опасен, но теорията е, че ще зарази повече хора по-бързо, те ще го изкарат по-леко (неясно защо) и ще се свърши с пандемията. Хахахаха. Това е за шарани, дето се ловят на тухла четворка.

91

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Закриване на Днес БГ-еврео-турска кочuna kupлива гнусна! Затвор с мъчение за всеки в ДНЕС БГ! Чучела аврамови roвняни!

90

Доц. Мангър

преди 2 години

Пийте чайче , стойте на топло и грипчето ще ви мине за нула време.Ако имате проблем с дишането - дишайте по-малко.