51

Исторически парк

преди 2 години

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

50

Анонимен

преди 2 години

да се хванем за ръце!

49

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, днес нахлувате в молове, утре ще нахлувате в болници!

48

До До 11

преди 2 години

До Анонимен Така е прав си, ама до някъде! В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ОТЧИТАТ ПОЧИНАЛИТЕ САМО ОТ УСЛОЖНЕНИЯ ОТ КОВИД!!! А тук, де що човек си отиде от тоя свят - САМО КОВИД Е ПРИЧИНАТА. Погледнете вчерашната "сводка" - 100% доказва това, което казвам! И хората ще стават все по-болни, но НЕ ОТ КОВИД!, защото дуго не се лекува и профилактиката умрЕ, и планов прием и планови операции се спират. И докторите съвсем се овълчиха за проклетите кинти. А на политиците им трябва Ста До.

47

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, мерките ти НЕ работят!!!! НЕ на зелените сертификати!

46

Анонимен

преди 2 години

След като ваксинираха и умориха старците, вече се насочват към младите с недоказаното твърдение, че делтата налитала на млади. Престъпление най- висша степен!!!*

45

реалнафантазия

преди 2 години

Василев, радвам се, че си тук, отдавна не беше писал. Пиши по често и във военните статии. :)

44

Анонимен

преди 2 години

Това са изкуствено създадени числа. Мислете хора. Децата не са на училище, следователно бройката трябваше да спадне вече. Неваксинираните също никъде не ходят. Е, кой тогава разнася вируса????? Въпрос с повишена трудност. НЕ на зелените сертификати!

43

Анонимен

преди 2 години

утре се организира антиваксърски протест - маршрута е от факултета до пирогов по пряка линия.

42

Василев

преди 2 години

Във всяка страна по различно време е пика, когато в България нямахме и един починал, тогава в западните страни,Англия имаше стотици починали!Така не се прави сравнение и се изкривява истината!Агент Джилинджър!ЦРУ!

41

Анонимен

преди 2 години

в нашия вход 2 съседки и едно цяло семейство окапаха от пролетта. Апартамента сега го продават.

40

Анонимен

преди 2 години

И тази вълна ще има край - в нашия вход четири антиваксъра вече излетяха към небето, вижда му се края...

39

Анонимен

преди 2 години

До 37Какъв естествен имунитет бе като може да караш ковид 2 и 3 пъти и повече даже. Престанете да говорите ГЛУПОСТИ

38

анонимен

преди 2 години

Изкарах го Ковида,след шест месеца си набих един Пфайзер и след него една противогрипна.Бетон съм.

37

Анонимен

преди 2 години

Третпи път на избори, и за трети път месец преди това започва цирк. Не може да е случайно. Колкото ви кажат толкова са случаите. Вече се превръща в панаир. Има ли починали от други болести въобще? А от старост? Май цигарите станаха абсолютно безвредни. Паникьосват ни, за да участваме в световния медицински експеримент КОВИД - психологически и фармакологически. Кой на кокво е готов да повярва и да се хвърли с главата надолу без да мисли.

36

Анонимен

преди 2 години

До 11 Василев - Колко умират в Ирландия и Израел, агент Помпидур - по десетина човека на ден, а при нас цяла рота от 150 души - като на война. Не става агент от тебе

35

Зозо

преди 2 години

Кунчев с двете ваксини да не е хвърлил топа? Никакъв го няма. Ето аз съм 11-ти ден с ковид и вече съм пушка. След някой ден ще започна да излизам по улиците и сертификат ще ми дадат 1 година :)))))))))))))))))

34

Василев

преди 2 години

Само тези, които са го преболедували и имат естествен имунитет не разнасят вируса и не са опасни!Така казва науката, а всички други, които се правят на специалисти и плямпат глупости от сутрин до вечер сьздават хаос, наливат и пълнят банковите сметки на чуждите корпорации и банки!Агент Феликс!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден ще изкарвате такива високи числа до изборите. Това е с цел.

32

Витанов

преди 2 години

отново направи вярна прогноза - вторичен пик на вълната през октомври, долина на плача с много случаи и високо плато през ноември и отслабване на силата на дифузното разпространение. В пика - максимум 7000 - 7500 случая. Позна си всичко, докато другите окаха за 10 000, че и 20 000 случая на ден. Тоя наистина може да прогнозира. Не случайно го наричат Мориарти. Колкото и да не го обичам, че говори малко като паднал от Марс, прогнозите му са точни.