50

а бе,рашков

преди 2 години

Аман с тоя Герб,бе!Стига сте се бърсали с него!Вие разбирате ли,че изтървате държавата!?И ако смятате,че вечното оправдание с Герб ще ви спаси,в голяма грешка сте!Ще висите по черниците като коледни играчки!Взимайте се в ръце и действайте!Че започва голяма трагедия!

49

баба мара

преди 2 години

30 години не поправихме грешките от прехода и сега не можем да си решимбъдещето с цър-ву-ли не може да се гради общество и държава ако трябвада се напише нова конституция но така повече не може да се живее

48

Анонимен

преди 2 години

Заработвай гербераски тролчета,ще ви се получи,ама надали

47

Илф

преди 2 години

До АнонименГерберски *** и престъпник като вожда си златушко-хераковският селски хитрец.

46

Отговор

преди 2 години

До 48 До Черепа ли опряхте, че само на него да разчитате?

45

Анонимен

преди 2 години

рашкоолу, хайде бе, изчака ни се чакалото! Още чакаме доказателствата за подслушванията! Нали обеща да ги представиш. Къде са? Кога? Гнусен лъжец си ти рашкоолу!

44

Анонимен

преди 2 години

До Иван А кат дойде зимъска, що ще чиниш? Или си мислиш, че идването на комунистите теб не те засяга?

43

Обективно

преди 2 години

Прокуратерата ЗАЩО НЕ РАЗВИ НИТО ЕДИН ПРОЦЕС, КАСАЕЩ РАШКОВ - 12ТЕ ТОАЛЕТНИ? ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е? МОЛЯ ДА СЕ САМОСЕЗИРАТ!!!

42

селянин с костюм

преди 2 години

рашкОФ пак е получил сигнали , доказателствата ше ги предостави , но не сега .

41

АнонимеН

преди 2 години

БОРИСОВ ИМА МНОГО ПО-ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ ОТ ДОЖИВОТНИЯ ЗАТВОР! ВАСИЛ БОЖКОВ ПУБЛИЧНО КАЗА, ЧЕ БОРИСОВ Е ПРИКЛЮЧИЛ, А ТОЙ НЕ СЕ ШЕГУВА! ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЛЪГАЛ ДОСТА, НО НЕ И КОГАТО СТАВА ДУМА ДА ПРИКЛЮЧИ С НЯКОЙ И ТАМ ВИНАГИ ГИ ДОКАРВА ДО КРАЙ НЕЩАТА! ПО-ОПАСЕН ОТ ЧЕРЕПА В БЪЛГАРИЯ НЯМА, ДОРИ БОРИСОВ НЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА ГАД-ИНА!

40

Иван

преди 2 години

Атакааа ГЕРБерски ***! Яко коментари и плюсове за Боко, страх тресе ***!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "След още 21 поредни служ.правителства с вътрешрн министър Рашков, ще се стигне до момент да се развият много процеси срещу Герб, тъй като ще изтече мандата на Каскета )))" След 21 служебни правителства на Фигуранта Блгария отдавна ще е извън ЕС, със стандарт на живот по-нисък от Бангладеш, с червени сатрапи, които си правят каквото си искат с вас и телена ограда около България. Вече напълно съм се убедил, че на тая територия живее най-жалкия народ на планетата.

38

Таралежа

преди 2 години

Таман вчера се зачудих какво става с тоя човек, защо не го дават по медиите. И той се яви. И отвори торбата с врели-некипели. Съвсем скоро ще заприказва за купуване на гласове, подслушване на политици, бити невръстни протестъри и тия същите от последните избори.

37

Анонимен

преди 2 години

До "най" и "идват избори":потвърд ждава прокуратура ама нещо си прави оглушки б......ци гербераски

36

адолф

преди 2 години

Раше, ама как са та изучили другарите от Москва да хвърляш обвинения и лъжи в пространството и да манипулираш и формираш мнението на обществото.Бравос!Маладец!

35

Анонимен

преди 2 години

Нема да кажа нищо против Рашков, щото могат отново да ви сринат сайта......хахахаха :))) Какво очаква след 11 години управление на герберастите господина.....местната власт е на ГЕРБ, част от службите също :)) Бокича нали заплаши народа, че ако не го изберат, щяло да стане лошо :) Не съм наясно с каква власт разполага господина, но изпуснаха цените, отразява се това на простолюдието :))

34

Радев Вън !

преди 2 години

Заедно с придворните си слуги и лъжци Рашков, Кацаров, Янев

33

Анонимен

преди 2 години

Рашков на СЪД за нарушаването на принципа за разделение на властите! Комунистите вече открито започват да говорят за ТЕРОР, базиран на ТЕХНИТЕ разбирания за "справедливост"!

32

Ken

преди 2 години

Ей това, когато направите ще ви повярвам: "Ще публикуваме всичко, обществото трябва да знае." Но подозирам, че никога няма да стане. Или ако все пак публикувате нещо, то ще е подбрано.

31

бай Ламби

преди 2 години

Раше, ама как са та школували тия комунисти да хвърляш в пространството обвинения без доказателства еййй...идеално си ги усвоил уроците по манипулиране на масите и формиране мнението на обществото.Бравос!Маладец!