51

ДртПрч

преди 2 години

Татанка-Витанка пак е плашил хората по телевизията. За негово сведение, всеки ден у нас умират по 300 души, т.е. за два месеца са близо 20 000 човека. Ау, колко ужасно! ХОРА УМИРАТ ВСЕКИ ДЕН!!! Тоя кога ще осъзнае, че смъртта е нещо естествено?

50

Анонимен

преди 2 години

Много страшно бре. И за даскал в школото не бих те взел.

49

Анонимен

преди 2 години

Витанов работи с числа подадени му от медици. Той само обработва тези числа и ги съобщава. Пезевентската антиваксърска клика си изсмуква твърдения и числа от немитите си пръсти и с тях "оборва" реалните данни и подлъгва по-смотаните да не се ваксинират. И това ако не е абсурдна ситуация...

48

Анонимен

преди 2 години

Откога счетоводителите започнаха да разбират от вируси?

47

Анонимен

преди 2 години

Да се забрани на невасинираните да плащат данъци, вкл. ДДС-то и акцизите в магазина! Казах.

46

Анонимен

преди 2 години

Докога ще пускате глупостите на тоя всеки ден. Дайте нещо друго, че наистина взе да писва с ***.потиите си. Паникьорите нанасят повече вреда от вируса.

45

Анонимен

преди 2 години

Тоя се опитва да ни убеди, че това, което виждаме с очите си е нереално, а реалността е това, което той ни казва. Кло ун.

44

Анонимен

преди 2 години

Газта стигна 1000$ на пазара в ЕС. Скоро ще има бум на цените. Ако зимата се окаже студена, и газохранилищата в Европа се изпразнят може да стигне то 2-3 хиляди. Сметките за ток и парно ще нараснат астрономически. Храните ще поскъпнат. Този грип сега е най-малкия проблем, но го използват за отклоняване на вниманието.

43

АнонимеН

преди 2 години

ПОРЕДНАТА АГИТАЦИЯ ЗА ВАКСИНАЦИЯ ОСОБЕНО НА БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ! АКО ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ БЪДАТ ВАКСИНИРАНИ ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО МНОГО ПО-ГОЛЯМА СМЪРТНОСТ!

42

Анонимен

преди 2 години

В момента сме на първо место по смъртност от Ковид в ЕС!

41

Анонимен

преди 2 години

ТОЯ Е НЕКЪВ ИЗМИСЛЕН МАТЕМАТИК ВЪВ ФИЗИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА СУ, ДЕТО НЯМА КАНДИДАТИ ЗА СТУДЕНТИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ!

40

Анонимен

преди 2 години

еми да направим възпоминателни мемориални паметници от жертвите на лоша политика на управляващите, които аматьорски подходиха към проблема със заразата.

39

професоре

преди 2 години

В България всяка година умират 16 000 от рак, всяка година се ракриват нови 26 000 случая, което е два пъти повече от преди 20 години....Та това каква война е професоре....

38

Кк

преди 2 години

Да извадят статистика на умрелите по това,на колко години са.Така ще се види,че 90процента са над 60-65 години.

37

ДО 33

преди 2 години

СЪГЛАСЕН! СПИРАМ ДА ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИ! ДА ТЕ ВИДИМ ТВОЕТО ЛЕЧЕНИЕ КАК ЩЕ СЕ СЛУЧИ, СМО ТАН?

36

Маг Витанов

преди 2 години

Явно Маг Витанов, известен със своите пророчески провидения, които никога не се сбъдват, е бил и във война, щом знае колко жертви се дават при война. Ако бе така загрижен и за войната по пътищата, можеше и да му повярвам, че го е грижа за живота и здравето на хората. Уви, това което виждам е че всяка понеделник сутрин излиза и като по програма прокламира едни и същи мрачни прогнози за някакви ужасни неща, които така и не се случват... Математик и медицина май не е добра комбинация?

35

Поредния гений

преди 2 години

До Анонимен 27 Е тези в чужбина, ако решат ще се върнат. Умрял видял ли си да се върне от оня свят?

34

Наблюдател

преди 2 години

Къде са му цифрите на прогнозите на Професора математик? Да не би да е професор философ?

33

Анонимен

преди 2 години

Представям си го с картоф в устата,поникнал от високата влажност на пенещия се.

32

Бате Сечко

преди 2 години

Тия сатанисти много добре знаят, че тестовете сега ще започнат масово да правят от грипните коронни,, заболели"! То, и за това се продължават да използват тези PCR тедтове! Интересно ми е - Каква му е цената на,, специалиста"???