15

Анонимен

преди 2 години

Точно така, българските деца и ученици, които се бореха срещу тиквената тирания излезнаха смело с лицата си. Мутри били и платени били, ето вижте ги, деца, ученици, работещи. Не са роми, не са делта гард провокаторите на герп, не са мутри и не са платени. Всякакви такива мнения са плод на лъжа, манипулация и гербава измама. Всички знаем от къде са провокаторите, кои са и защо никога не са били арестувани.

14

Анонимен

преди 2 години

Все едно да кажем, Джо Флойд свали Тръмп! Всички знаем, че не е така!

13

USA

преди 2 години

БИТИЯ БИТ ДРУГОТО Е САМО СЕХ !

12

Гражданин

преди 2 години

Никаква диктатура не е имало бе, креттен. Диктатурата е сега, на новите варвари.

11

Куранян

преди 2 години

До анонимен 8: че то основната задача на силите на реда е да пазят властта и структурата на държавата - институциите. И то дори с употреба на сила, когато се наложи. Ти да не излизаш сега от детската градина? Ей такива инфантиляци като тебе гласувах за разни недоразумения тип Иванов-лодкаря, Хаджигенов-адвоката, Кривата щанга, Отровното трио...

10

Анонимен

преди 2 години

Мне. Общественото мнение се повлия от платените протести и компроматите на ДС с "кюлчетата" (неслучайно така гордо споменавани от Лъжигенов).

9

Анонимен

преди 2 години

Браво! Ураааааааа!

8

USA

преди 2 години

И ЗАТВОРА ШЕ СТАНЕ СЕЛО КОТУ БАНКЯ !

7

ФИГУРАНТ

преди 2 години

хунтата на фигуранта Гумен Решетников ще се бори до последно, за да може да изхарчи и това, което е останало в хазната, а европейски пари ще видят през кривия макарон

6

Анонимен

преди 2 години

Защо няма никакво кадри от бити на протестите в Белорусия, като постоянно ни заливат с информация за Белорусия и за мракобесния режим на Лукашенко. Или в Белорисия са много бедни и нямат смартфони да снимат и да пускат в ютюб?

5

Анонимен

преди 2 години

Така е, съгласен съм! Но не само Борисов - от над 20 години първата и основна задачча на полицията е да бие протестиращи и да са пазванти на властимащите! Хубаво е, че се раздухва този случай, но той далеч не е единствен! Години назад вина на протест има газене от страна на полицията и то не към провокаторите, интересно защо, а над нормални протестиращи, които са издърпвани, казва им се ти си виновен и се почва! Не се правете на ударени, това не е от миналата година! Това е практика!

4

Анонимен

преди 2 години

И сега като бутнахте Борисов живеете ли по-добре?

3

Анонимен

преди 2 години

Парите на Божков и Ц.Василев свалиха Борисов.Ти си ярък изразител на това.

2

Ай Сиктир

преди 2 години

Глупости. Борисов го свали шайката на президента, олигарсите и паветните лидери. Тия битите и останалите заблудени умни млади красиви бяха просто средство. Употребени.

1

РУМЕН

преди 2 години

ЗА ДА ДОЙДЕ ДИКТАТУРАТА НА ЗЕЛЕНИЯТ ЧОРАП!