53

Анонимен

преди 3 години

Искам да махнат всички мерки и икоито не вярват, че има вирус, да се откажат от лечение в болница, в случай на нужда.

52

Анонимен

преди 3 години

Къш бе, досадник !

51

Какво правим?

преди 3 години

Ако (когато) се окаже, че ваксините не могат да повлияят пандемията, искам да разбера дали предложението на управляващите е:Мерки и маски доживот, затваряне, изолация, смърт на десетки сектори от икономиката и гладна смърт на стотици хиляди души?Само това искам да ми кажат.

50

Смотафчийски

преди 3 години

пред камерите е с маска,а през лятото на морето беше без маска

49

Доктор Куин

преди 3 години

Трета Вълна ?!?! До колко "ВЪЛНИ" ще ги караме , Мутафчийски ?!?! По същата ваша логика - всяка година има значителен брой грипни вируси - НЕ САМО КОРОНАВИРУС! - Някои от които , за съжаление , минават и в тежки Пневмонии ! :( Да разбираме ли , че ще имаме още 1000 "ВЪЛНИ" през три месеца и "ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" ще продължи още 20 години ?!?! Ясно е , че след като са го пуснали този ВИРУС - Той няма да изчезне! Ще си го има и ще трябва да се научим да живеем с него ! КОЛКО "ВЪЛНИ" ОЩЕ ?!?!...

48

Чичо

преди 3 години

Предвид усложнената обстановка е силно препоръчително да преместят изборите за догодина. Нищо драматично няма да последва от това.

47

Анонимен

преди 3 години

До 45:Казвате 8000 повече умрели. Колко от тях са от Ковид по статистика? А останалите? Просто смъртността в България е голяма !!! А тези, които ги пишат от Ковид починали, не всички са така. Не ви ли прави впечатление, че събота и неделя, като се правят по-малко тестове, има по-малко заболели, но и по-малко починали! Много странно :)

46

Анонимен

преди 3 години

Този клоун още ли го дават по телевизията как не им омръзна незнам

45

бацо

преди 3 години

Нормално. Това е планирано от толупа и калинките му покрай ваксини и изборите. От днес всички деца са на училище и по детски градини. Резултата е предсказуем и очакван в рамките на 3 седмици.

44

Анонимен

преди 3 години

На мен пък ми е много интересно тая трета вълна ще стигне ли предната по брой заразени или ще е по-малка... Щото това ще покаже дали есента са прекарали грипчето достатъчен брой хора, за да сме почти в стадния имунитет, или още не са.

43

Анонимен

преди 3 години

Да се върнем пак към началото на постановката.Месец март пред камерите се нареждат полицай, шефът на пожарната, ветеринар, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма и един регистриран"случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници широко отворени.Как ви се струва увертюрата, убедителна ли е?

42

Анонимен

преди 3 години

Герберастите се готвят да отложат изборите, затова отварят всичко, за да плъзне заразата.

41

Анонимен

преди 3 години

Кога беше втората вълна, че се чака трета?

40

Като ви чета

преди 3 години

коментарите, виждам, че няма шанс за тая държава. Питате за камионите с труповете? само в ноември са умрели с 8000 човека повече от същия месец 2019 г. Сигурно е заради лошото качество на ракията, или щото земята е плоска? Карайте си бусовете и не коментирайте неша, които не разбирате. (Дънинг-Крюгер)

39

Анонимен

преди 3 години

"пика на изборите нали генерали да си седим в къщи"На шестото препрочитане, разбрах какво искаш да изразиш.

38

Колапс

преди 3 години

Само военни и милиционери на власт, тази държава е по зле и от Северна Корея, а за капак мутри на Главният Прокурор изнудват, тероризират и конфискуват имоти в Перник на обикновени хора!

37

уф

преди 3 години

пика на изборите нали генерали да си седим в къщи

36

Ще има

преди 3 години

Вълни докато има пари от Брюксел.Какъв е тоя вирус,на който вълните идват по сигнал?

35

до 31

преди 3 години

Има си закон за такива действия, едва ли имаш толкова топки. Само си лаеш тук и избиваш комплекси.

34

Анонимен

преди 3 години

Аман от **! Трябва да си луд, за да им вярваш. През 2 дена различни неща говорят....