213

предКоледно

преди 3 години

Дядо Коледа прати ни,малко весело джудже,със чували(дано стигнат),ковидни да побере.

212

Анонимен

преди 3 години

И как точно лекувате тези хора,като те умират?! С какво ги лекувате? Явно не работи,сменете лечението. Хората не са виновни,а вие,че не можете да лекувате пневмония.

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Като бързате да им включвате по 3 вида антибиотик и да ги интубирате"*** ти да лекуваш, като толкова знаеш. Многознайко!

210

ТВ

преди 3 години

До НЕВЯРВАЩИТЕ в опасността от корона вируса и ВЯРВАЩИТЕ във всякакви *** конспирации: Защо не отидете да помогнете като санитари в Ковид отделенията? Малко да се сблъскате с реалния живот...

209

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОЕйй, как лесно намери решението - лекарите наускат болниците и всичко е ОК! Всъщност - по-добре вместо МОЛОВЕТЕ, за 3 седмици да затворим БОЛНИЦИТЕ,

208

Анонимен

преди 3 години

До Ядосан"Внасяй лекари! Куба ..."То бежанците не искат да останат в България и отиват по на запад, ти очакваш Кубинските лекари да останат тук :) Смех!

207

Анонимен

преди 3 години

До ЛекарНикакъв лекар не си,не настройвай хората за да не те вземат дявoлите!

206

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217Въпреки че са ме учили да съм патриот, трябва да се спазва уважението между държавите, не бива отново да воюваме на Балканите :) Има си български турци които подхождат с респект към нас, въпреки че не го осъзнаваме :)) Доган е добре, турците не са като роби, какво искате :)))

205

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Те за това са доктори с всичките му последствия."Ах тези мръсни доктори дето не правят ТОЧНО каквото искаш, ах ... Ама да те открехна - ако на някого много дълго му показваш среден пръст, няма да прави каквото искаш когато го поискаш.

204

Ядосан

преди 3 години

Внасяй лекари! Куба ще ни зарине от лекари за 1000 долара заплата! И са хиляди пъти по квалифицирани от нашите недоучили!

203

Мале мале

преди 3 години

Сата нато е САТАНАТА

202

Бау

преди 3 години

До Тошетопробвай на полицай :D Хем ще се отървем от теб за няколко години...

201

Анонимен

преди 3 години

До драскачите:"На тази Земя всички сме временно!"НО някои много бързат!

200

Тошето

преди 3 години

До БауНе само че не вярвам, но не ми и пука! Намордник няма да слагам а ако някой се опита да ме накара ще му бучна една "пеперуда" в гърлото!

199

Анонимен

преди 3 години

Прав си е човека. На негово място всеки ще реагира така.Постоянно има провокатори и саботьори, които провалят всичко положително в държавата. ДАНС са пълен пас,вместо да арестуват наред тия гамени.

198

Сата НАТО

преди 3 години

Като не ти харесва да си скъсваш ГЗ, не си го скъсвай, никой не те кара насила! Като не ти харесва, напусни! Има и други професии - например продавач в мол, таксиметраджия, хотелски персонал. Там няма да си скъсваш ГЗ. Вие съвсем се забравихте! Забравихте, че хората, срещу които лаеш, ви плащат заплатите от техните данъци! Заменяй си там чувалите и не крякай, ка ***...

197

Анонимен

преди 3 години

Проблемът с короновирусната инфекция:- Първо ставаш Червен- После ставш Син- А те копаят ЛилавТака минаваш през всички фракции без да си гласувал;)Колкото по-малко спазвате личната хигиена сега, толкова по-много ще имамае за новите пенсии и заплати през 2023 г.!

196

Анонимен

преди 3 години

Като бързате да им включвате по 3 вида антибиотик и да ги интубирате как няма да умират.

195

МАТЕЙ,ЛУКА И ДЕДОВИЯ

преди 3 години

ЖИВОТЪТ НЕ Е ВАШ, ТОЙ ВИ СЕ ДАВА И ВЗЕМА ОТ НЕГО..КВО СПАСЯВАШ ТИ ДОКТОРЕ....НИЩО...НЯМАШ СИЛАТА.....ВЗЕМИ СИ ТРУПНИЯТ ЧУВАЛ И СИ ГО НАВРИ ОТ ЗАДЕ...АРЕ

194

Ковидиотизъм

преди 3 години

Много сте лесни за манипулиране. Кълвете на бастуни и партенки. Стига сте си чесали езиците. Отидете на профила му и ще разберете, че няма такава публикация. ТОВА Е ПОРЕДНАТА ТРОЛСКА ШАШАРМА.