117

1

преди 4 години

До Анонимен-123 невинно вдигната,с бухалка в ръка.

116

Този

преди 4 години

Сайт е смотан!!!

115

1

преди 4 години

До варненец,също като твоето невинно,банкянско момченце,което невинно е бягало,с филийка в ръка,по банкянските ливади

114

Анонимен

преди 4 години

Комунистите се изгавриха с името на Левски като го хвърлиха на алкохолизираната и дрогирана глутница, Божков го приватизира, а Радев поруга паметника му !Позор !

113

Анонимен

преди 4 години

До 103Добре че е бате Бойко, единствен се умели да вдигне ръка срещу престъпниците не помня за 30 г. Някой да е казал нещо ками ли да отнема заграбеното т.нар. бизнесмени си мислят че са хванали господ на ... Но дойде Видьов ден така е станало и 1945 на площада и в името на Народа после лоши били на кръвопийците не се сещат заплатите да вдигнат но палати и коли не спират да купуват за това на дръвника и да падат глави Браво! Такива бизнесмени не трябват на народа грабители.

112

Анонимен

преди 4 години

Психодесните питат защо сега преследвали Божков и защо не са го преследвали по-рано.Т.е. психодесните са още по-строги към хазарта, олигарсите, бизнесмените.

111

1

преди 4 години

др.борисов, ние стотици хиляди сме ти бесни,но те търпим още.Нима казаното от Божков не е вярно,много защитаваш ,страхуващия се от земетръс ,влади,но нека да каже ,колко пъти се е срещал с Божков,но смее ли.

110

Шушимиги

преди 4 години

У играта има игръ

109

варненец

преди 4 години

А пък той Божков горкия, цвете, по невинен от момченце от варненския хор на момченцата... Кой изгони единствената честна борса на коефициенти в бг ? Божков остана монополист, забравихте ли, като е искал и конкурента да лапне еф а..

108

Това е България !

преди 4 години

Ленин ...Ама нали всичко криеха болшевиките.----------------------------------------------------------------Сега всичко ли ти казват ?!Много говорят по Тв и радио, десетки човекочасове приказват,но каква истина казват ?

107

САЩ,ПРИБЕРЕТЕ СИ ГО

преди 4 години

Законът, по който Божков е плащал данъци, е внесен от прословутата Менда. Нарочно е приет така, че Божко да плаща преференциално по-малко данъци, за да плаща повече на Бойчето, алчната банкянска мутра. Толкова е просто. Какъв Орешарски, какви 5 лева. ВРЕМЕ Е САЩ НАЙ-СЕТНЕ ДА СИ ГО ПРИБЕРАТ БОКО! МНОГО СЕ РАЗСМЪРДЯ. ДОСТАТЪЧНО ОГРАБИХТЕ ОТ СТРАНАТА НИ. СЛЕД F 16 СЛЕДВАТ НОВИ ВОЕННИ СДЕЛКИ В ПОЛЗА НА САЩ,ЗА ДА СИ КУПЯТ ПОЛИТИЧЕСКО БЪДЕЩЕ *** БОКО И КАРАКАЧАНКАТА. БАСТА!

106

Тъй кът

преди 4 години

Гледа лето веле 30 няма читава партия .

105

Анонимен

преди 4 години

Царското правителство и полиция на Руската империя праща социалдемократи в лагерите в Сибир, в затвора, осъжда ги на смърт.Преследва руската социалдемокрация в Европа чрез шпиони и репресии.Руската империя преследва националностите в нея. Съветският съюз дава равни права на всички националности в Руската империя.

104

между редовете

преди 4 години

какво ще кажете за цвета на вратовръзката

103

Анонимен

преди 4 години

Хазартът станал държавен тъй бе с БКП,което е ясно как монопол,дали на държавата или на партията щом те не са имали социални партньори в управлението освен една партия и тогаз спортистите от групи бяха на издръжка към администрацията на предприятията,що по кметства и с университети,но само клубове кат за професонална подготовка бяха към министерства и малка част са били към МС чрез монопола държавен над хазарта,койт трябва да е вписан в Конституцията ли как споразумение за ползването му в спорта

102

Анонимен

преди 4 години

До тук добре.Питам - защо нито един от богаташите крадци от БСП не беше санкциониран и даден на прокуратура?

101

МАЛЕЙ КОЛКО МНОГО

преди 4 години

парички искаш да лапнеш. Алкохолните босове се отчитаха навреме. Поиска им бизнеса, сега иска хазарта на другарите от Магурата

100

Анонимен

преди 4 години

Борисов, бий червената русофилска Мафия !Щом никой *** значи иска да го чуят в Кремъл.Чул ли си русофилите някога да са казали нещо против Божков, Баневи, шпионина Малинов, ...?Иначе са готови с пълни шепи да раздават парите на европейските "изедници" !

99

Анонимен

преди 4 години

Лафките стоят, да отворят истински бизнес в тях. Да продават нещо в тях великите бизнесмени.

98

Анонимен

преди 4 години

Ленин освен че се хвали как е дал мир, е създал и първите съветски концлагери. В Соловки. Ама нали всичко криеха болшевиките.Казваха само неща дето са за хвалби.