35

Тоа гернерал

преди 4 години

Да не е учил за калкулатор само,щото и ние броим и сметаме задоволително.Май затъмнението при Чернобил е било по-разумно от сегашната вакханалия.

34

Реалист

преди 4 години

Слагайте София под карантина, какво чакате. Удряй катинара на този *** и пиле да не минава. Не се ли усещате вече че 90% от болните се съобщават от там. Показателно е и че повечето болни от другите градове имат свързаност със София.

33

Анонимен

преди 4 години

Спокойно, има време до 60-процентовото заразяване. Баба Меркел ви го каза. Европа не е Китай. Правата на гражданите не могат да бъдат ограничавани, особено правото да се заразят.

32

Анонимен

преди 4 години

Информацията отново не е ясна. има яснота само за единия от случаите. За другите не казват дали са нови изолирани случаи, дали са от кръга на вече регистрираните и заболели, дали са по-далечни контактни лица, дали имат други странични по-тежко заболявания, какво им е занятието , възрастта. За професора генерал е важно явно само къде ще се лекуват.

31

Анонимен

преди 4 години

Да се замислят феновете на онази политическа сила, която ги призоваваше да ходят на чествания и събирания за Трети март въпреки препоръките на специалистите.Да се замислят до какво води сляпото подчинение към партия унищожила интелигенцията си 1944 и от 1990 г предизвикала три фалита на собствената си държава!Днес слушам другата свещена тъпота на същата партия - да не се плащали битови сметки. Та нали всеки, който потребява генерира някъде другаде разходи и тези с разходи на тях кой?

30

Гробокопач

преди 4 години

Най-накрая, Мравчо влезе в ролятаси на функционер, да чете военната сводка за денят и да брои труповете, извинете, заразените!;)))

29

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

погуби България, Европа и Света!

28

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вирусът не е толкова страшен ! Правят се изследвания само на пристигащите от страни с епидемия и постъпили в болница със симптоми.Всички останали го караме на крак !Е, ще дадем някоя жертва. Няма как. На война като на война. Без жертви не може.Ако вирусът обаче беше толкова страшен в Европа нямаше да пристигат 20 000 американски войници за пролетните учения на НАТО.Наричайте ни Бай ***. Няма проблем.Ама, Бай *** не е толкова ***. Зор ще го излъжеш ! :)

27

Загрижен мирянин

преди 4 години

Ами сега снобите как ще ходят тоя сезон по три пъти на море , това ми е болката на мен. Сърцето ми се къса .

26

Анонимен

преди 4 години

Не всички работят в офис и могат да работят от в къщи. Без заплати и храна да има по магазините с какво ще си купиш?

25

Анонимен

преди 4 години

Ще спрат чак във вторник 17 МАРТ,полетите до Италия и Испания,но ние трябва от събота да сотим затворени. Пича с короната от Варна във вторник 10 МАРТ си хванал самолета ходи си до Италия,после Испания,кацнал в СФ разходил се мало,после с кола се добрал до Варна. До вторник още такива пичове ще има,които после ще сеят зараза из БГ.

24

Анонимен

преди 4 години

Осем нови случая ... На фона на другите държави това е нищо.Бойковите мерки ще се окажат удачни или просто коронавирус се страхува да дойде в България.

23

Анонимен

преди 4 години

Лошо, Каишков лошо според сметките трябваше да са повече, но явно си покрил половината за да не тръгне стадото.

22

никой

преди 4 години

понеже ТЕ няма да въведат строги мерки навреме защото са срахливи , ВИЕ НАРОДЕ не излизайте ,работете дистанционнно които може, дори работодателя да не иска, не пътувайте и забравете думата ИКОНОМИКА.Заради нея европа ГОРИ

21

ATAKA_FOREVER

преди 4 години

дайте линк със Интерактивната КАРТА за ЦЕЛИЯ СВЯТьза КУРона Вируса.МОЛя

20

Анонимен

преди 4 години

Тоя от Италия ако е спрял на 3 места да зареди/яде по пътя до Варна плюс роднините си има няма200 контактни. А ние да се крием по къщите

19

Анонимен

преди 4 години

Ще се справим, не се отчайвате, сънародници! Ще спазваме мерките и ще намалее заразата. Няма как да изчезне за няколко дни, но важното е да намалим темповете на зарязване. Ние сме българи, ще го преборим и това!

18

Благой от Минстрой

преди 4 години

Повече тестове, за да хванем действителната бройка поне приблизително. И след два дни извънредно положение трудно може да се прецени как действат мерките, за да искаме през час още по-строги.

17

Анонимен

преди 4 години

Предлагам 2025 година като дойдат модерните ефшеснайски да борим вируса с тях, нали ръсихме два милиарда долара за тях. Коронавирусът като види модерната ефшеснайска идваща да го унищожи с модерен радар и на момента ще се омете от България!

16

Анонимен

преди 4 години

В кой град са тези нови случаи ,хората сме толкова стресирани,че не можем спокойнода отидем до магазин.В цяла България ли плъзна вече.