73

Анонимен

преди 4 години

Това е послание на модерен и властови успешен политик Колкото и опити да правите ( знаят се кои)няма да успеете брутално, да го свалите ,защото ви пречи да теглите народа към дъното на живота.

72

Анонимен

преди 4 години

Со кротце, со благо и со малко кютек.

71

Анонимен

преди 4 години

До .Естествено, че трябва АПИ да спре да поддържа тези пътища за които няма да се иска винетка и общините да ги чистят зимата и да се оправят с тях.Пътища по които се движат десетки автобуси на градския транспорт, не трябва да имат винетка.Населени места в които се гласува за кмет на София , не трябва да има винетки, а с парите от пътния данък да се поддържат.Това важи и за другите големи градове

70

До63

преди 4 години

Добро утро,близачо на ясла!

69

Анонимен

преди 4 години

Лойко даде ли възможност на Георги Терзийски да отговори? След толкова викове и хокане, шефът на Агенция Пътна инфраструктура ще почне да заеква.

68

Тиквун

преди 4 години

До ВасилевИма много простотии, като например хората в Пловдив възнегодуват , че от града до летището трябва да си купуват винетка и обратно!!!Значи за самолетни билети и екскурзии пари имате, ама за винетки нямате?

67

читател

преди 4 години

Изглежда ли ви познато положението, когато цялата власт е в ръцете на един човек? Той коли, той беси, той е закона, той казва какво да се случва! Няма закони, няма правила, няма институции! А дали се казва Тодор Живков или Бойко Борисов е просто подробност.

66

Гробокопач

преди 4 години

За пътищата в България не трябва да се плаща абсолютно нищо. Плащаме данъци, държавата е длъжна да ги оправи. Частни пътища с бариери, не щем. Тол таксата е като бариера на пътя с КПП. Ако държавата не може да ги оправи, закриваме я в този й вид и я градим наново, по-съвършено. Но, такива работи като анъци и такси върху движимото имущество, щото разваляло пътищата, айде, тия приказки за лека нощ на децата!

65

Анонимен

преди 4 години

Не съм против да бъдат освободени хората от таксите, но доколкото разбирам проблемът, е че по закон пътищата се поддържат от държавата, а не от общината. Очакваме следващо изявление в стил "Де юре е така, де факто - ..УР и нищо"

64

Тиквун

преди 4 години

До Анонимен 25ТИКВУНЕ , КОГАТО С НАНКОВ ОТРЕПАХТЕ ХОРАТА НА ПЪТЯ ЗА СВОГЕ БЕЗ ДА ВИ МИГНЕ ОКОТО...Ти още ли продължаваш да клепеш тука бе?Ей сега ще звънна на Сорос и утре си пътник!

63

Василев

преди 4 години

Има много простотии, като например хората в Пловдив възнегодуват , че от града до летището трябва да си купуват винетка и обратно!!!

62

Бате Гойко

преди 4 години

"Как ще плащат от Нови Искър или от Банкя, или от съседните места винетки"До Банкя ниможи.

61

Василев

преди 4 години

Само преди една година Борисов се къпеше в народната любов, но сега се намесеха и много външни фактори!Гаранция ви давам, че Борисов няма да изкара мандата, май-юни ще бъдат много горещи за ГЕРБ!!!Вижте само кави са сводките на полицията за кражбите, битови и криминални, и ще видите за какво става на въпрос!А това е индикатор, че голяма част от народа кърпи положението и накрая , всичко ще рухне, цялата пирамида ще се срине!!!Агент Патрик Гривъроу!ЦРУ!!!

60

Анонимен

преди 4 години

До Как преди 89-такарахме без винетки, бензина беше 20 стотинки, а пътищата бяха по добри. В провинцията още не са ремонтирани, от 50 години не са пипани...Били са пътищата по-добри дръжки.Беше тотална трагедия въпреки, че колите бяха 4 пъти по-малко и минаваха по 3-4000км годишно максимум.Бензин нямаше, имаше с купони и се оцветяваше защото от нямане се крадеше.Междуградските пътища в провинцията в момента са чудесни.

59

бай Х

преди 4 години

както плащат и в провинцията така трябва да плащат и от София

58

Искам

преди 4 години

"мисирките" да снимат глашатая и да го пуснат по ТВ.

57

BGN

преди 4 години

Просто не е истина ......

56

Анонимен

преди 4 години

"Защо ми правите тези номерца?! Нали знаеш колко бързо ще се разправя с вас? Как може да ми изкарвате хората на улицата за някаква абсолютна глупост" Голям смях ей! Тези къртят мивки отвсякъде. Ще получи инфаркт човекът и какво правим после без него!

55

Анонимен

преди 4 години

Бре бре, защитника на онеправданите, бореца за справедливост...

54

.

преди 4 години

Пак се прави както винаги без капка мисъл. Добре такова е решението на премиерчето, тогава какво става за всички областни градове, които също имат подобни казуси се пита в задачата. Те също ли ще имат подобна привилегия или само както му дойде на Боку.