55

Социалист

преди 5 години

Виновни са ГЕРБ!

54

Анонимен

преди 5 години

Бюджетите на малките градове не отиват за икономика и инфраструктура, а се издърпват от властта и заминават за София и затова се получават така нещата.

53

Демократ

преди 5 години

В ЕС българите живеят най-добре, заводите никнат като гъби, заплтите растат, българите се замогват, карат западни коли по магистралите и меткат пачки с хилядарки от балконите. ЕС е най-прекрасното място за живот.

52

до 49

преди 5 години

Пълно е и със заводи, ферми и шивашки цехове в Северна България. Мина вр емето да няма заводи. Отдавна са създадени много нови заводи и цехове, само,че кандидати за работа няма. Няма безработица никъде. който иска да работи може да почне още днес, където и да е в българия. Работа има, кандидати няма. Че дори и в туризма по морето се принуждават да внасят чужденци. щото не искате да работите на рецепция на хотел или като камериери.

51

Капиталист

преди 5 години

Виновни са комунистите!

50

Анонимен

преди 5 години

До 48Иронията ти е смешна. До преди няколко години нямахте даже нормална пешеходна зона. Една Витошкаа по която минаваха автобуси , камиони , каруци и то тях вие пиехте кафе и се мислехте за интересни :) всеки може да влезе в Интернет снимки на София през 90тее, когато хазната трудно си вземаше парите от областите :) Грозен , порутен и мърлев град. Чакаш помощи от туризма :)

49

Иван

преди 5 години

Ами като само в София има възможност за почти нормален живот - така е. Опитайте да си намерите работа в по-малък град като Монтана.

48

V

преди 5 години

Раждаемостта е най-висока в Сливен.Този град най много до 20 години ще поиска независимост ,а българския и сега не е официален език :)))

47

Анонимен

преди 5 години

Що имаше завод и фабрики в Северна България всичко се унищожи,от какво да се живее- от въздуха?

46

до селяните

преди 5 години

Масово пишете,че в София е грозно, тъмно и мръсно. Няма да опровергавам-истина е. не идвайте в София-тук е много гадно! Ето потвърждавам-не е хубаво в София, не се прецаквайте, много е зле тук! Тъмно е, мрачко е, сиво е, мръсно е-НЕ ИДВАЙТЕ!!!!!!! пО РОДНИТЕ ВИ МЕСТА Е МНОГО ПО-ХУБАВО.СТОЙТЕ СИ ПО РОДНИТЕ МЕСТА!!!!!!!

45

Shark

преди 5 години

Само не разбирам едно, каква е целта на подобни писания, които периодично пускате. Всъщност много добре разбирам каква е целта, да настройвате хората едни против други. забелязвате ли че периодично се пускат писания на определени теми, разделящи обществото. Една от тези теми е именно София - провинция и се почва кой бил селянин, кой бил гражданин. Хайде, разправяйте се на тема селяни и граждани, а онея ще си купят по още 2-3 апартамента и ще понатрупат още някой лев/евро.

44

Ха ха

преди 5 години

ей много комплексирани селяни са прочели тази публикация. ще ви се да дойдете, ама не можете... Тая глупост с няма кой да ви изхранва вече остаря. 21 век сме, селянчета. В София са се събрали най-интелигентните и работещи хора. Ще ни продавате хляб и мляко и ще молите да ви върнем интернета и телефоните

43

Анонимен

преди 5 години

Интелектуалният капацитет на софия идеа от другите градове . Кметове , депутати , бизнесмени , спортисти ..тн. Парите същи идват от извън София. Извода какъв е ? Шоп постигнал нещо НЯМА.

42

маркиране

преди 5 години

Селяните в София да бъдат задължени да носят жълти лентички на ръкавите си! Следва ясно и отдалеч да се вижда кой откъде е. то и сега се вижда, птака,че проблем от въвеждане на лентички няма!

41

Анонимен

преди 5 години

Те и пловдичани са в повече. Диви *** заселени от социализма още с купени панелки от цялата рода и се мислят за нещо си сега - хвърлят си *** през терасите, карат като изоглавени и правят катастрофи, говорят на разни диалекти, но твърдят, че са граждани....

40

Шопо

преди 5 години

До 39Е ако сите станат граждане, я и мойте чавета с к'во че се отличаваме и гордееме?!! Нъл туй ни остана само, да се пъчим къде се е изпра*нил деда ни?!

39

Анонимен

преди 5 години

София е един мрачен, мръсен неподдържан с грозни и неподдържани сгради град . Нищо европеиско .

38

Анонимен

преди 5 години

Kaкъв беше девизът на Герб?Честито! Каквото сте посели, това ще жънете! Още някой отрасъл в който да внедрим наши началници няма ли? Както казват някои работодатели: "пазара определя". Еми ето ви пазара, заповядайте! Скоро само р0ми и 0рки ще имате. Баце още ли търси овчари, че търговйката с арабските страни само на ФМК-производни не върви,

37

Анонимен

преди 5 години

Обезлюдяването на селата или както го наричахме на времето "урбанизация" започна с индустриялизацията по времето на социализма. Бай Тошо като селско момче знаеше много добре предимствата на живота в града. За съжаление се случваше много бавно и сме все още на едно от челните места по процент селско население в Европа. Няма нищо лошо повечето села да се обезлюдят и върнат обратно на природата. Някои ще станат предградия и курорти. Земята ще се обработва механизирано от граждани.

36

Анонимен

преди 5 години

Не знам за селяните ..Ама откакто хората извън София отидаха там...стана нормален град. Помня София 90тее сред най-грозните и мръсни градове беше. Хората бяха леко тъпии и достаа мързеливи. Реално София отдавна се управлява от хората извън София. Администрация , общини , работни места ... И София вече мяза на град.