56

Анонимен

преди 5 години

Като се сетя как ония селянин Живков ги е целувал по устата и им е предлагал България за съветска република ме хваща срам

55

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

СМЯТАМ ЧЕ АКО МОЖЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ ГАЗ ОТ ДРУГАДЕ Е НАЙ-ДОБРЕВ МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ ПЛАЩА НАЙ-СКЪПО В ЕВРОПА ЗА РУСКА ГАЗ--------ТОЛКОВА ЗА РУСКАТА "БРАТСКА" "ОБИЧ" РУСУФУЛЧЕАТА

54

Анонимен

преди 5 години

"А искаха ли гаранции от ЕС за Северен поток 2,питам аз? Нали този газ е за ЕС или греша?!"Ами там е работата, че ЕК се разквича и против Северен поток 2, Вашингтон също се разквича, само че Германия не се управлява от безгръбначни мекотели (както България) и не се огъна при същия сценарий.

53

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 5 години

УЧАСТИЕ НА РУСИЯ В БЪЛГАРСКИ АЕЦНЕ ТРЯБВА ДА ИМАВВЕР-1000 И ВВЕР-440 СА НАЙ-НЕНАДЕЖДНИТЕ РЕАКТОРИ КОИТО МОЖЕ ДА ИМАИ РУСКАТА ТЕХНИКА Е 1000 ВЕКА НАЗАДРОСАТОМ ДА БАЧКА В РУСИЯ ПО РУСКИЯ ГОСТТУКА НЕ ВАЖАТ

52

?

преди 5 години

Совалки? Какво общо имат с темата за газ? Естествено че ще си направят СП с малко повече лицемерие и пазарлъци, то баламите изхвърчаха "със совалки" от ЕС компетишъна като си спряха сами ЮП 2012-2014, а без газ е хладничко ;) да знаете; а пък иначе и педи и сега американците натискат да ни правят гадно, сега се опитват и Тесла да споменават покрай тези неща, совалки -тесла, и хамериканци които никак не ни честитят празника правилно, сори

51

Гледна точка

преди 5 години

Руснаците са си подли и просто ни разиграват.А искаха ли гаранции от ЕС за Северен поток 2,питам аз? Нали този газ е за ЕС или греша?!

50

Анонимен

преди 5 години

Медведев ни показа ядец . питайте 2-мата американски сенатори или началника от Брюксел.

49

Анонимен

преди 5 години

Първо щеше да монтира реакторите в Козлодуй, после щеше да вика Уестингхаус да строели централата, след това щеше да ги продава на Иран и след като загуби толкова години и пари на България, разбра, че реакторите били за централата в Белене. Уникален ***.

48

Анонимен

преди 5 години

Толкова невероятно *** човек просто няма друг. Почти са на едно ниво с Цецо.Къде се подушиха и събраха?Както се казва - `то краставите магарета от 9 планини се подушват`.

47

бай Стамат

преди 5 години

Боко: -няма да се плашите!Хахаха, уникум!

46

по-далеко-по-добре

преди 5 години

Руснаците са си подли и просто ни разиграват.Всъщност за Южен поток искаха да им подарим тръбата и щеше да стане като с Нефтохим че и по-лошо защото сега Нефтохим не може единствен да доставя бензин, но при собственост върху газопреносната мрежа, щяха да имат монопол. Те поставяха такива условия на Гърция, и те също не се съгласиха.Всъщност ЕС ни защити през 2014 г.Най-добре е да не правим ош-беш с руснаците и нещата ще вървят много по гладко.

45

Един от Северозапада

преди 5 години

не мога да разбера две неща:1.Бойко лично ли спира 3 руски проеста, както се хвали, или лобира за тях? Шизофренично нещо ми се вижда?2.Оня от ляво, дето говори като американски агент, на ръкава си, и в тоалетната ли е зад Бойко, да го пази?

44

?

преди 5 години

Нещо не разбирам, яка визита, ама какъв е този Турски поток на 3-то март, поне от любезност би трябвало нещо да си помислят за възстановяване на южен поток. А този Хъб Балкан, сори ама как може да си кръстиш газов поток на планина? Кръсти го Балкански Хъб, демек за Балканите или нещо от сорта?

43

сминдух енд чесън

преди 5 години

Логично е ,който плаща ,той да поръчва музиката ,а ние ще хапнем ,ще пиинем ,ще попсуваме през зъби и ще си легнем с мръсни ръце и крака.

42

Анонимен

преди 5 години

Ще останем без Газ на Боко началника няма да позволи..

41

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе и на Меркел разиграваха много номера,за да я изнудват и принудят да спре СП,дори я заплашиха,но вместо това Франция и Германия застанаха твърдо зад СП и правиха политически совалки,докато уредят въпроса.

40

Анонимен

преди 5 години

Три твърдения на Боко:1. Площадката в Белене била гьол и не ставала2. Нямало произведени реактори за АЕЦ-а3. Ще спечелим делото в съдаТри твърдения - три лъжи. Резултатът- назад сме с минимум милиард и половина.

39

Stoedin

преди 5 години

Някой може ли да обясни какви гаранции иска Медведев? От статията тук, както и от другите медии не става ясно. Вероятно Медведев не е уточнил пред медиите. Аз това, което бих искал да кажа е, че не е редно да има Руска инфраструктура в България. Газ може и да купуваме и транзитираме, но тръбата трябва да си е българска собственост.

38

Анонимен

преди 5 години

От толкова безгръбначие ще увиснем без газ накрая!

37

Burzum

преди 5 години

Баце е полигамен!