57

Анонимен

преди 5 години

Баба ми на 82 избяга в Германия миналата година, продаде всичко, сега ходи на шпрахшуле.... и е добре. От торба с лекарства, сега не пие нищо, живее спокойно и качествено, майка ми също избяга преди години, хубаво че ми праща пари да оцелея......... ,,вече не може, ако искам оцеляване , трябва да бягам , благодаря ви ,че отворихте портите на ЕС поне

56

Munchen_DE

преди 5 години

Не само парите.Влизаш в магазина - все едно пречиш. В градския транспорт думата "извинете" не съществува - не може да не те изръга някой. На работа, условията непроменени през последните 30 години. Най-мръсният въздух в Европа - в София. Най-опасните пътища с най-многото нарушители отново тука.Здравеопазване и образование - под всякаква критика! Преките и косвените данъци сумирано са огромни!И най-страшното - няма перспектива това да се промени през следващите 10 години!!!

55

Анонимен

преди 5 години

Уж при демокрацията щеше да е по-добре, пък те хората избегаха...

54

Анонимен

преди 5 години

Разбираемо е. Все пак сега границите са отворени.

53

ДОЛУ ГЕРБ

преди 5 години

Който остане плаща гербаджииската сметка...виждате какво става с данъците --това е началото !

52

Анонимен

преди 5 години

2 млн. българи емигрирали - лошо !Но ако рекат да се върнат - още по-лошо !Русофилията нали от емигрантите се храни, но не от тези дето са в Русия, а от тези които са на Запад'

51

Анонимен

преди 5 години

вдигайте данъци , застраховки и какво ли не а само на администрациите - най големите хрантутници вдигайте заплатите па чакайте да седят хората тука. добре че си харчат парите тука но и това ще секне

50

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Карам чисто нов автомобил, последна дума на техниката. Ще го изплащам следващите 4 години. В чисто ново жилище съм от тухла в затворен комплекс с басейн и поддържани общи части. Ще го плащам 10 години. Оставих на бившата обзаведен апартамент, а на сина ми 10годишен автомобил в перфектно състояние. Родителите ми пенсионери за 3 месеца им хартисват по хил.лева. Значи може! Да поясня, плащам си данъците и осигуровките. Не работя с държавни и общински структори. Значи може!

49

Българин

преди 5 години

И да не се връщат дано!!!

48

Вал

преди 5 години

Връщаме се,братя и сестри,ние предателите на Родината се разкайваме! Ще изкупим вината си с 16 часов безплатен труд,само ни дайте по едно червено знаме и печена Тиква. 30 февруари кацаме.

47

Бг

преди 5 години

Абе ако си затрия документите и се направя на сириец, ще ме земат ли в Германия като бежанец

46

Анонимен

преди 5 години

Йотова защо си родила само едно дете, а не три,четири?И ти си допринесла за демографската криза.

45

Анонимен

преди 5 години

Довиждане България любима.Здравей, здравей богата западна страна,Ти вече си на мен любима, Щот таз България умря.

44

Анонимен

преди 5 години

Абе тия дето дават дислайк, гербове ли сте, *** ли сте, чик иии ли жулите или маате дюнери? Май ви се плаща да наглеждате кво става и да казвате добре сме.... еми не не сме

43

Анонимен

преди 5 години

Прав им път на ***, по- добре без тях!

42

Анонимен

преди 5 години

2 млн. българи стегнали куфарите за 30 г., над милион обмислят!---Удри! Брашненият чувал още пуска! Дай газ още на - на цените на , ток, вода, порно, храна, всемъзможни данъци (данък въздух сте забравили),... а и да не забравите да промените ГПК така, че лихварите да стрелят направо на месо, ако закъснееш с 1 месец, а пък ако изобщо спреш - да пращат Заличителят! Да не забравите , ей ... сакън!п.п. кога ли на офцете ще им падне пердето и ще започне клането ?!?

41

Анонимен

преди 5 години

Направете една анкета да видим кой иска да се маха, аз ще кликна ДА. Не се издържа постоянното доене

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42Имаше 1 пост ,че през декември се подписва Глобалния пакт за миграция на ООН!ВЕЧЕ ГО НЯМА! Никакъв такъв пост не е имало и никой не го е трил, както никой не иска да подписва такъв пакт!Разбра ли, смешен руски ***?

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Да ти напомня ли, че 89-та магазините бяха празни. Сутрин се чакаше от 4 часа за мляко и хляб. "Развитата" ни икономически страна внасяше боб и мотики даже! И трупаше дългове. 17 години чаках и недочаках автомобил. 25 години чаках и недочаках жилище. Пийте си гинкобилобата бе хора! Моля Ви!

38

Анонимен

преди 5 години

Едни стягат куфарите други си убиват децата.нали сте гледали рекламата.Всеки ден в България се извършват 70 аборта ... За година 25550 бебета.После американците били виновни, че *** си убива децата.