98

Евроатлантизъм

преди 5 години

BG болногледачи в Германия: Подритвани, обиждани... за жълти стотинки!

97

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

Абе я всички демократи се хванете за палците и стиснете зъби...............

96

Активист на БКП

преди 5 години

Да,бе!!! Защо? Сигурно има защо !!!

95

Анонимен

преди 5 години

До ПеркоТова редовно го въртят, че са стреляли по границата, но на всяка граница се стреля. Но защо не кажат кой са застреляли, колко души, защо не са сред жертвите на комунизма, защо не искат обезщетения, защо децата им и близките им не дават интервюта да разкажата за тези хора застреляни на границата. Това бяха престъпници, граничарите предупреждавт три път преди да стрелят, после се правят протоколи и се пишат кофи мастило ако се е стигнало до стрелба всичко се пази, защо не го покажат.

94

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Защо още се издигат паметници на комунистически величия ?!Ами, вероятно, защото хората още помнят какво са направили тези величия за родното село, град, за България ...Като измрем ние, които помним онова време, вече няма да се издигат такива паметници.На младите им промиха мозъците, е онова време било лошо ... И те вярват, понеже не помнят.

93

Анонимен

преди 5 години

комунизма си е КОМУНИЗЪМ.. независимо дали има банани или има опашки за цветни телевизори .. пак е КОМУНИЗЪМ.. пак милиардите от далавери се делят от висшите ДС агенти. 74 години едно и същопреди КОМУНИЗМА се казваше социализъм, сега на КОМУНИЗМА му викат подигравателно демокрация, макар ВСИЧКИ ДА ЗНАЕМ ЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО

92

Гетото на ЕС

преди 5 години

България затвърди положението си на най-периферна държава в ЕС

91

Перко

преди 5 години

До АнонименЗа да ги гръмнат проблемът е чисто технически. Не са минали границата на правилното място. Никой не гърми някого ако минава през КПП - то. Впрочем това не е променено и до днес. По всеки който минава границата не на място (без значение дали навън или навътре) трябва да се гърми. За съжаление сегашните гранични полицаи са по-ларж и понякога дори съпортват бежанците :)

90

А бе!

преди 5 години

Какво стана с демократа борец за права и свободи Христо Бисеров?

89

Анонимен

преди 5 години

По това време от ceлска и мизерна страна от Третия свят се превръщаме в 28-та индустриално най-развита страна в Света. Пращаме 2 души в Космоса. Населението достига рекорд в цялата ни 1300 годишна история 9 милиона души.

88

Анонимен

преди 5 години

България все още е под руско, комунистическо робство!

87

Анонимен

преди 5 години

Стопанската камара: Тотален срив на чуждите инвестиции у нас.

86

бай ви Тошо

преди 5 години

другари, ЧЕСТИТИ ВИ 74 ГОДИНИ КОМУНИЗЪМ !да живее другаря Буда, ако пък не другарката Техноимпексова или в краен случай другаря Удри Триколков... който и да сложим комунизЪма ще е жив във България. затова сме най напредналата нация в света - най дълго комунистическо благоденствие.. преди Куба и Северна Корея сме..и така още Илядо години!

85

Анонимен

преди 5 години

А защо вашата селска предводителка Нинова си е проводила отрочето в САЩ? Защо не е в любимата ви Русия или в северна Корея например?

84

Анонимен

преди 5 години

Стандартът на живот на мнозинството българи днес е значително по-нисък отколкото през последните години на соца.

83

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се вдигат ,защото благодарение на това крадливо съсловие ,все още не сме се оправили ,а и надали ,тъй като технологии родословие ,все още работи в полза на мърсотията и мизерията ,в ущърп на България...Затова всичко от БКП ,за комунизъм и издигането на съветската армия ,аут от местата си ,и прибиране в специални музеи ,за геноцита срещу народа си....

82

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВенецуала не е комунистическа, там старата система си е непокътната. Социалистите не са правили никакви реформи, само са на власт и контролира петрола. Венецуела е капитализъм и никой не им пречи да го развиват, но пак е мизерия. А социалистите с парите от петрола правят социална политика вместо да го дадат на САЩ, за това народа гласува за тях, а САЩ беснят, иначе икономиката им е чисто капиталистическа и частна.

81

до 82 анонимния

преди 5 години

Какви демократи в Бългрия видя ве?!Това са същите тея другари, дето взривяваха църкви, организираха Белене и докарха България до няколко национални катастрофи последните 70 години!

80

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85 За 29 г. гробищата са тесни за жертвите на демокрацията,

79

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 91Освен това граничарите са били най-обикновени момчета, а не отявлени комунисти както искат да ни втълпят пишман-думократите които са абсолютни некадърници, неграмотници и безпросветници.