60

5Rotschild=Enemy

преди 11 години

"Превратаджиите!" хахахахахха тоя ще ме умори!

59

болен

преди 11 години

тоя има още малко шанс, да се осъзнае и да заеме своята позиция, а не да лиже *** на доган и станишев. още седмица две и ще изчезне от политиката.

58

Dan

преди 11 години

Да бе "НАБУКО" , вече е ясно, че няма да мине през България, т.е. оставаме си зависими от руския газ, вчера сменени 8 ОСЕМ енергийни началници, и забележете НЕ С НОВИ А СЪС БИВШИ , Т.Е. СТАРИ НАЧАЛНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, И ВОЛЕН ЩЕ МИ РАЗПРАВЯ, КАКТО И МИКОВ ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВСЯКА ВЕЧЕ ОБСЛУЖВАТ ЕНЕРГИЙНИ ИНТЕРЕСИ, НЕ ТЕ СА ТАМ ТОЧНО ЗАЩОТО СЕ ОПИТВАТЕ КАКТО ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО СТЕ НА ВЛАСТ ДА ГИ ПРАВИТЕ НА ***, ЗА ТОВА СА ТАМ!!!!!!!!!!!! ЧЕ НЕ ПУСКАТЕ КОКАЛА, ГО ЗНАЕМ !!!!

57

Bitchy_

преди 11 години

Омраза и агресия в народа и протестиращите няма, има единствено в болното му съзнание!

56

Анонимен

преди 11 години

***, ти изпълзя от дупката на ***! Как е госпожата? На протести? Протестирайте колкото си щете, файда никс!

55

Анонимен

преди 11 години

Не го понасям, но е прав!Чуждестранните "инвеститори" дето изсмукват кръвчицата на държавицата ни и на нарда ни, те стоят зад протеста. А го финансират и организират чрез ГЕРБ, защото избори сега връщат тях на власт.Боко 3,5год се правеше на умряла буболечка, че не знае какво правят ЕРП-тата. Още в началото на мандата си изпрати баретите в EVN, те си му платиха и той забрави за тях. Накрая уж подгони ЧЕЗ, а се оказа, че в тяхното управление негова мутра следи за неговите комисионни.Никога ГЕРБ

54

kuku

преди 11 години

това е псевдонационалист, националист не означава да правиш компромиси за да се задържиш във властта, а същевременно да нямаш позицията да промениш нещо. Тоя е взл мегафона от комисията за антикорупция, само да има основание да рева с пълен глас. Иначе не става за нищо. Един боб не може да свари, камо ли да управлява държава.

53

триф

преди 11 години

Не се изненадвам, че Сидера се превръща в най-яростния защитник и адвокат на ДПС и Олигарски! При евентуални нови избори - ПП Юруш ще се разпадне а Волен ще стане политически анализатор и критик в Алфа ТВ /студио Юруш/.

52

Big

преди 11 години

Сидеров е напълно наясно, че с тези му действия при следващи избори просто ще "издуха супата" и ще продължава да разиграва всички, докато Улицата не го помете...

51

hahaa

преди 11 години

Ми така е,като му сменят рецептата всеки ден и не могат да я налучкат...

50

Човек

преди 11 години

Трябва Болен много да е зле,повярва си той - обеща едни 1000 лв. заплата и 500 лв. пенсия,но забрави да каже как и от къде.Трябвало да бъде министър председател и всичко ще се оправи ,Болене,Болене ти и за *** не ставаш,камоли за премиер.Със една болна амбиция държава не се управлява,вземи с пълни шепи това което ти дават от БСП и ДПС и бягай,бягай далеч от тук.

49

Анонимен

преди 11 години

В помощ на превратаджиите работят основни национални медии като държавната телевизия БНТ, БиТиВи, Нова телевизия и Канал 3. Тези медии чрез всекидневни манипулации, лъжи и пооощряване на закононарушители изпълняват антидържавна и антинационална поръчка, давана от вън.Поръчката идва от чуждите монополи и вериги от фирми, които изпомпват печалби години наред от българския народ

48

Анонимен

преди 11 години

***-оставка на Правителство ли?Гладна кокошка просо сънува!Отидете да поплачете на рамената на Боко и Цоко, че номера ви с оставката не минава!

47

Pich

преди 11 години

Ho9rata izlezli navun da protestirat s deistviyata si iskat da vurnat pulnata vlast na monopolite. Te sa svurzani s tezi firmi i za tova sa navun. Az sum za kabineta Oresharski!

46

Анонимен

преди 11 години

Само този не разбра ,че монополите стоят зад това правителство!Алооооооооооооо Болех ага ! На какво си?Смени си дилара ,този те тъпчи с ***!

45

Анонимен

преди 11 години

Пламене, такова рамо не ти трябва. да вярваш на Сидеров е все едно да вярваш на дявола. Бягай докато е време.

44

Анонимен

преди 11 години

Сидеров, ела бе охрана да ми кажеш в лицето, че съм платен превратаджия! Ще ти сменя физиономията за нула врем *** такъв. Криеш се зад имунитети и бодигардове и разиграваш циркови номера. Клоун, ***!

43

позитивен

преди 11 години

Сидеров не е болен! Той е гениален артист и то възможно най платеният! Само от вчера, до днес, той е спечелил повече от който и да е артист за цял живот! Евала бе Волене! За Оскар си!

42

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ! СЪД ЗА БОКО И ЦВОКО!

41

Дедо поп

преди 11 години

Ашколсун ага Сидероглу. Явно парите са вече в сметката