67

Анонимен

преди 11 години

Мораториумът върху разпореждане със земи и гори - отхвърлен!

66

Николай

преди 11 години

Тикво, махай се с *** си щото следващия запален ще си ти!!!

65

Анонимен

преди 11 години

Човекът се самозапалил, а мвр проверило дали е криминално проявен (забележете, спасили го нсо, а не полицаите, които гледали). Нещо да ви учудва? Хората се оплакват от здравеопазването, а мин, цветанов подслушва лекарите. Нормално е милицията вместо да спасява хората, да им прави досиета посмъртно - все пак те се учат от шефа си! И да слагате минуси, истината е, че сме по-зле и от бай Тошово време. Тогава поне оставяха мъртвите да бъдат погребани, без да ги поругават.

64

Кашона

преди 11 години

Евроатлантическите "ценности" са пагубни за развитието на всяко общество. Навсякъде, където са лансирани *** само тотална деградация, болка и мъка.

63

Анонимен

преди 11 години

61Мн си смотанНе всеки има твоя праг на издържливост. И бойко живее в българия. И той не е тръгнал да се пали.Теябва да призове, който го обича да не се пали....Лудост...

62

Анонимен

преди 11 години

На туристите ще им продаваме джобни пожарогасители! Ето идея за нов бизнес, работни места и т.н.

61

Безумията на Цветано

преди 11 години

Малоумния физкултурник, подкрепян от лизаческите медии, измисли клишетата "криминално проявен" и "оперативно интересен"!Няма такива понятия. Това е професионален жаргон в полицейските служби /не само в България/, който нищо не означава извън полицията, и освен това е вид "вътрешна информация", която не подлежи на разгласяване! Обществено значение има само дали някой е осъден за някакво престъпление, и то само ако не му е изтекъл законовия срок за реабилитация

60

Дядо Неофит

преди 11 години

Анатема за всички български политици !

59

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ХОРА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ОЧЕВИДНО НЕ СА ЧЕЛИ ОНАЗИ МАЛКА КНИЖКА, НАРЕЧЕНА КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРЯ! В НЕЯ ПИШЕ, ЧЕ ЕДНО ОТ ПРАВОМОЩИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА Е ДА НАЗНАЧАВА ВРЕМЕННО ПРАВИТЕЛСТВО, ДО ПРОВЕЖДАНЕТО НА ИЗБОРИ! ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМА РЕШЕНИЯ, ДА ПРЕДЛАГА ПРОЕКТОЗАКОНИ, ДА СКЛЮЧВА ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ И ДА ПРИЕМА КОРЕКЦИИ ПО БЮДЖЕТА!!! ПРОСТО И ЯСНО! ТРЯБВА ДА СИ ***, ЗА ДА ИСКАШ НЕЩО ПОВЕЧЕ!!!!!

58

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТи пък изобщо не можеш да говориш

57

Анонимен

преди 11 години

Кога ли гневът ще се насочи към хората които напълно са го заслужили?Според мен ще е много скоро....

56

Анонимен

преди 11 години

Аа, как самоубойството да не решава проблеми! Я виж как реши един от проблемите на комунистите! Сега ще самозапалват хора, докато не си решат и другите. За кво сега викат "оставка на президента"? Ако не иска - ще му самоубият още някого, няма проблем!

55

Глад и ебън

преди 11 години

ГладРазорениеБългария

54

До Борисов

преди 11 години

Г-н бивш и дано никога повече министър-председател, вижте до какво докарахте народа на България, харесва ли ви?! Пожелавам Ви г-н Борисов, да си харчите парите, които Вие и Вашите приятели олигарси откраднахте със здраве, а на небето Ви чака разплата и правосъдие!До г-н Станишев, Костов, Кунева, Плугчиева и всички знайни фигури на комунистическата партия, всички нечестни бизнесмени и крадци, харчете си парите спокойно, яжте си скъпа храна, Бог всичко вижда!Бог ще раздаде справедливост!

53

Анонимен

преди 11 години

ЩО ЗА *** ОТ СЛУЖБИТЕ И ПРЕССЛУЖБИТЕ - ЧОВЕКЪТ НЕ БИЛ КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН!!! НАИСТИНА САТАНИНСКО СТАНА ВРЕМЕТО!!!

52

Анонимен

преди 11 години

59Глупости говориш.

51

Анонимен

преди 11 години

До Анонименспри с тия туристи бе ***! Ти си тотален ***! Ясно ли ти е, че няма да има кой да им сервира ако така продължава.

50

Анонимен

преди 11 години

МВР СЪКРАЩЕНИЯ 70 000 U6EVI SU4AT OT DYRJAVATA

49

Комунистите и Атакис

преди 11 години

Комунистите и Атакисти пак са плъзнали по форумите и обсират всяка тема. Спрете се бе ***. Няма да ви се качи така рейтинга не разбрахте ли. Най-много още хора да пострадат. Или викате това няма значение.

48

Д0 38

преди 11 години

ВМЕСТО ДА ДЕМАГОГСТВАШ, Я КАЖИ НА НАС, "НЕГРАМОТНИТЕ" ВЪВ ФОРУМА: КАКВО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЕДНОСТТА И ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА ЕДНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО, СЪС СИЛНО ОГРАНИЧЕНИ ПРАВОМОЩИЯ КАТО ПРЕЗИДЕНТА, ЗА ПЕРИОД 2 МЕСЕЦА???? КОГАТО ДАДЕШ ТОЧЕН И ЯСЕН ОТГОВОР, УВЕРЯВАМ ТЕ, МНОГО ХОРА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ТЕ УВАЖАВАТ!!!!!!!!!!!!!!