108

Анонимен

преди 11 години

до 144, ами ако имам кола, живея в центъра и ползвам градски транспорт. тогава ще трябва ли да плащам за паркиранта кола, която се ползва за да си ходя на село, примерно?

107

олигофрен

преди 11 години

не мога да разбера защо зимата, ако не си почистил снега от тротоара, те глобяват, защото това била твоя територия, а през останалото време те карат да си плащаш, защото паркираш на същото място. ако тротоарите не са наши, ок, не ни глобявайте зимата и си чистете снега та, тротоарите и прилежащите площи наши ли са или на Общината ?

106

в

преди 11 години

В големите градове по целият свят има платени паркинги, сини , зелени и бинбяни зони. Да живееш в центъра на голям град не е ефтино - никъде. На мен, защо трябва да ми е мъчно за някакви хорица, които видиш ли горките живеят в центъра на София и протестират- защото някой трябва да им осигури къде да паркират или да им плати паркинга. Това никъде по света го няма. Като не ви харесва и не можете да си позволите да живеете в центъра - преместете се. Писна ми от комунистически мислещи хора...

105

Анонимен

преди 11 години

принципно карам колело, дреме ми за синята зона, за задръстванията.но съм солидарен с хората, които си патят от тях.

104

До 149

преди 11 години

Без спам! Като може да наливаш бензин за 3 кинта шъ си плащаш и паркинга. Българина с на*рания беден *** ще се прави на богаташ с количката, но пари за паркинг няма. Ай сиктир!

103

47 хил. лв.

преди 11 години

За 47 хил. лв. фирма на журналистка ще организира откриването на втория лъч на метрото."ТВ Ентъртейнмънт", която е собственост на журналистката Надежда Кехайова, ще организира откриването на втория лъч на метрото в София. Единствената подадена оферта е за 47 500 лева без ДДС, като прогнозната стойност на обществената поръчка беше 60 000 лева без ДДС, съобщиха от "Метрополитен".Борисов нагледно показва как безсмислено се харчат чужди пари!

102

Патриот

преди 11 години

от шопа по -тъпо нема!

101

Софиянец

преди 11 години

Подкрепям Нашата кметица. Колко пъти да Ви казват, че на богати няма как да се правите и с колите навсякъде? Билетчето остава левче, пускат още един лъч на метрото, толкова ли не може да свалите задниците си от колите? Щом имате пари да наливате бензин за 3 кинта, ще плащате и паркинг. То бива да се правим на такива каквито не сме ама чак пък толкова.....

100

qwerty

преди 11 години

I vav Viena parkiraneto pred kushtata e plateno v centara (ot 1vi do 10ti raion) - bez zna4enie dali jiveesh ili ne jiveesh tam! V Sofia na jiveeshtite v centara im e problem da plashta - imali 2-3 koli, skupo im bilo....Ami za kakvo sa ti toklova koli, da ne bi benzna da e evtin? Ili da polzvat gradski transport - ama v Sofia da se vozish v gradskia transport e smesho i obidno za pove4eto :)

99

Анонимен

преди 11 години

принципно карам мотор, дреме ми за синята зона, за задръстванията.но съм солидарен с хората, които си патят от тях.

98

лина

преди 11 години

Един приятел вече е избрал крайния вариант ,ако не послушат гражданите-ЩЕ ПАРКИРА КОЛАТА ПРЕД БЛОКА НА ФАНДЪКОВА!

97

витко

преди 11 години

навсякъде по света (цивилизования) паркирането е платено - на час, с абонамент или някаква преференция свързана с местоживеене. софия трябва да бъде обозначена с паркоместа, извън тях паркирането трябва да е незаконно и да се наказва. НО, г-жа Фънд има много работа да ни убеди, че шуробаджанащината, злоупотребата с власт (от страна на инспектори по транспорта и пр) ще бъдат елиминирани или поне сведени до минимум. помня мутрнеските мерцедеси с инвалидни карти..

96

Анонимен

преди 11 години

Майката му е един всеобщ протест. Един ден никой да не плаща синя зона! Зае.ват се колите и никакво мърдане да видим къде ще ги извозят и и къде ще по кой начин ще отпушат нещата!

95

Стела

преди 11 години

Искам някой корав и мощен да ми го тури в ...

94

анонимна

преди 11 години

и какво ни дават те в замяна на тези пари?!?!?! сложиха няколко си колчета, за да не може да се паркират коли, уж трябваше да стане по-спокойно, да няма толкова много коли, пешеходцитя да си минават...., а то какво стана сега, кафетат се развихриха с техните маси и столчета, петък вечер и събота никаква разлика, колите са навсякъде ляво-дясно на тротоар, за да се усети нещо трябва да чакаме да стане зима, че хората да не излизат навън?!?!! Закърпиха 10-ина дупки и спят спокойно.... бошлав работа

93

:)

преди 11 години

В родните ви села няма Синя зона, върнете се там... или продайте Голфарата :)

92

Ковчега

преди 11 години

Мутрите пълнят ковчега с пари, ние им ковем поредния пирон

91

132

преди 11 години

Хайде на бас, че и без това ще плащаш :) И то както поп :)

90

Анонимен

преди 11 години

ако хората са хора ще спрат да плащат в синя зона, няма толкова скоби няма толкова наказателни паркинги. както бе написано, всичко може да се регулира със знаци.

89

Събота?

преди 11 години

Що за безумие е да се плаща и в събота синята зона? Точно като искам да си заведа детето в някой от малкото паркове и хоп - плащай! Тъпо.