11

Д-ра

преди 12 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат а герболетките крескат като щастливи кокошки снесли яйце за 60 стотинки! Вие цифрите погледнахте ли? Сигурен съм, че те са даже по-голями! За какво ми говорите вие кокошки нещастни дето сте се разкрескали тук! Щом и фактите не може да приемете сте *** комунисти, едно време те така си затваряха очите за фактите итова доведе до девалвирането на лева а сега нашият тъпчо Бойко прави същото!

10

Анонимен

преди 12 години

Тотално ограбване на народа!Гарантирано от ГРОБ!О, о, о, о и пълна "прозрачност"също гарантирана от ГРОБ!

9

Една

преди 12 години

Хайде и вие, и седесари, и беспари, и депесари, и атакисти и тути куанти, спрете цирка, а си кажете и върнете допълнителните си стимулирания, че аман от вашите циркове!

8

древна овошка

преди 12 години

Приятели, нека кажем на света следното. Свят, чуй ни, ние сме приятели, които искаме да ти кажем нещо. Това нещо е следното. - До света, от приятели.о, свят, прекрасен свят, чуден свят, важен за нас святако не си ти свят, то ние къде ще живееме ? а ?тук е нашият дом и ние с удоволствие си къркаме.пиеме ракия, биричка, вино, водка, мастика, узо, уискии други прекрасни питиета дето не пречат да бъдем упорити в преследването на целите сиа те са1. да защитим животните и разстенията .

7

Венелин

преди 12 години

Тези маргинали вместо да врякат за очевидни неща, да вземат да предложат нещо смислено! Тогава може и да се заинтересува някой от тях.

6

възмутен

преди 12 години

Абе чета ви коментарите и не мога да повярвам! Мен не ме интересува кой изнася данните, ако ще и ДПС да са! Важното е, че цифрите са точно такива и всичко е лъжа, казано от управляващите! Милиони са изтекли под формата на бонуси и допълнителни възнаграждения, а вие оплювате сините! Абе вие наред ли сте бе хора? Не виждате ли, че държавата потъва, че управляващите са ви обрекли на мизерия и безработица, а те си раздават милиони?

5

tosh

преди 12 години

dnes.bg вече извадиха големите пачки за снимките

4

Анонимен

преди 12 години

абе българи вие на нищо не сте доволни какво искте от бойко

3

ostavime

преди 12 години

Връщайте парите, гадове. Хората гладуват, те пир по време на чума.

2

Анонимен

преди 12 години

Двупроцентовите какво искат пак!!?

1

Вагнер

преди 12 години

Сините комундури пак се обаждат на слабо време..