40

ХОРА

преди 12 години

КИРИР РАШКОВ Е НЕВИНЕН,ОСТАВЕТЕ ЧОВЕКА ОЩЕ ДА УБИВА И *** ДЪРЖАВАТА ТА ДА СЕ ОСЪЗНАЕТЕ-ДАНЪЧНИ,ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ,ТОЗИ ДО СЕГА Е БИЛ В ЦАРСТВОТО СИ НЯМА КАК ДА МУ СЕ СЛУЧИ НЕЩО,НЯМА КОЙ 20-30 ГОДИНИ ДА НАДНИКНЕ ПРЕЗ ДУВАРА НА СЕЛО,ТОЙ ЖИВЕЕ И ПРОДЪЛЖАВА УЖ МУ Е ПОДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ,ЗАСЛУЖАВА СМЪРТ,ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА НАЗИДАНИЕ НА НАЙ-ЧЕРНИЯ ***,ДАВИДИМ ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ ИМА КРАЖБИ И БЕЗЗАКОНИЕ?

39

ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

преди 12 години

Дали да вярваме на Държавата ? - според историята от предишните дни , ЦАРО и ПРИНЦОВЕТЕ би трябвало да са в някой 5 * Хотел из Родината ни с много Полицейска Охрана и Кетъринг от печени агнета и прасенца , платени от БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери и деца.

38

Светлана

преди 12 години

Това е първият криминален случай за който се моля БОЖЕ, ДАНО ДА ГО ПУСНАТ ОТ АРЕСТА И ДА НЕ ГО СЪДИ БЕЗГРЪБНАЧНАТА НИ СЪДЕБНА СИСТЕМА....ДА ГО ОСТАВЯТ НА НАРОДНИЯТ СЪД ЗА ДА МОЖЕ ДА ПОЛУЧИ СПРАВЕДЛИВА ПРИСЪДА...АМИН

37

?!?

преди 12 години

Седем години не е плащал данъци. Заплахи за убиство. Браво! Каква изненада! Къде си затваряхте очите бе, "институции"? Данъчни, прокуратура, политици, полицай? Кърлежи такива и вие сте смукали от този мафиот! Кой ще се окаже, че е враг на народа, а? Не само *** са виновни за ***. За съд сте, да не кажа за линч!

36

турчин....

преди 12 години

ще съжалявате мноооого....това маи искате а....ха ха

35

REDvayler

преди 12 години

*** е толкова ***, че като нищо ще издаде кой го е покривал като главен секретар

34

Анонимен

преди 12 години

Нищят, нищят, но какво ли ще разнищят накрая?Може би ще му разнищят и разплетат чорапите.Както е известно, в България няма наказано зло.

33

Znam

преди 12 години

Малечка Палечка "Гневът трябва да се обърне срещу олигарсите,местните феодали и техните слуги в Полицията,Следствието,Прокуратурата,Съда,НАП,във всички държавни институции.Това са истинските организирани престъпни групи,които унищожават България.Това са убийците на българското общество.Те подмениха ценностната система,те си разпределиха държавата и запълниха ежедневието ни с мизерия и унижение.Това са истинските убийци на Българския Ангел. "

32

до 27

преди 12 години

Май така стана

31

ФАШИСТ

преди 12 години

да се унищожи ! не *** !вредителите да се кремират !

30

дебелия мангал

преди 12 години

всичко свърши краи на протестите ха ха ха всяко чудо 3 дена

29

До № 8

преди 12 години

ей *** ***,нали знаеш къде е южната граница.в България между *** и турци разлика няма.кланяте се на тоя ,който ви е отзад.на юг и да те няма,*** смърдящо

28

Ku4E

преди 12 години

То има една приказка за лудия и зелника! Няма смисъл да се повтаряме! Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово

27

otneseni

преди 12 години

Рашков бе прибран от нашата полиция, за да не се разприказва, как точно стана почетен в ГЕРБ-това е толкова просто и логично, колкото е и Цецо ;-)

26

Анонимен

преди 12 години

само 6 г. затвор ???!!!!????!!!!!????!!!?????!????!!!??? в такъв случай по добре да го пуснат и някой да му види сметката по бързата процедура !!!!!!

25

Az :)

преди 12 години

До тук ли трябваше да се стига за да се сетят властите, че може и *** да се арестуват ? Всимко това заради един ш*бан м*нгал... АКО ТОВА Е НАЧИНА ЗА СПАСЕНИЕТО НА НАРОДА НИ ЩЕ ГО ПРАВИМ ВСЕКИ ПЪТ !!! ВИЖТЕ ГРЪЦКИЯТ НАРОД, ТЕ СА ЗА ПРИМЕР, НИЕ НАРОДА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ ДА СИ ОТСТОЯВАМЕ ИСКАНИЯТА !!!

24

данъкоплатец

преди 12 години

Ей, българи! Истинските поръчители на убийството са: първите политически мъже на България+онези от националното мешере наречено Парламент + Киро ***, /който услужливите медии наричат ЦАР!/.За ВСИЧКИ тях - смъртна присъда!/ Може и доживотен затвор!

23

СТАР ТРИК

преди 12 години

"Към момента Кирил Рашков се намира в следствения арест на Пловдив. Той е задържан тази нощ от органите на реда." Пълна бутафория - прибрали са го на сигурно място за да бъде опазен на 100 % и поселението да си мисли, че МВР прави нещо. Така навремето "арестуваха" по 100 Карамански !

22

Анонимен

преди 12 години

Не е важно дали е "драснал" данъчна декларация или не важното е да се излеза на улицата на протест. Всички млади българи титани - вместо да пишете в интернет, вие младите грабвайте тръбите от прахосмукачките, кухненските чукове за пържоли, пиличките и ножовете и излизайте на улицита на бой с полицията на ГЕРБ. От вас се иска само да дадете няколко жертви, важно е жертвите да бъдат млади хора - само тогава ГЕРБ със сигурност ще загубят президентските избори. Още не е късно излизайте всички на улицата и по-смело.

21

до турчин

преди 12 години

Ще видиш скоро и ще усетиш прасчо. Щото след *** иде ред на онеправданио турчин ислямист радикал. Агония за вси вас *** в собствените ви изпражнения. Хората сторят и изграждата а маймуните цветнокожи усират и рушат.