17

от 15

преди 13 години

Другарите им от ДПС исках да кажа.Дано да бъде показано по телевизията отново интервюто с майката и бащата на замразеното във фризера бебе.

16

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ

преди 13 години

ГЕРБ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ И СЛЕДВАШИТЕ 20 ГОДИНИ ,КОЛКОТО И ДА НЕ СЕ ХАРЕСВА НА ***

15

мурдарин

преди 13 години

Четем: Специфичните цели на комуникационната стратегия за прозрачно управление са: ДА СЪДЕЙСТВА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ, ЗА КОЕТО КОРУПЦИЯТА НЕ Е ПРОБЛЕМ, А РЕШЕНИЕ Стратегията е утвърдена от областния управител на Софийска област Красимир ЖИВКОВ бивш кмет на Правец, назначен от Б. Борисов и партия ГЕРБ на поста през м. август 2009 г. Същият, който попадна в списъците на Сметната палата (под 77) за несъответствия между придобито и декларирано имущество за 2010 г. Същият, който въпреки, че има законова забрана, е член и до момента на управителните съвети на ШЕСТ сдружения и управлява ФОНДАЦИЯ. Когато фактите говорят, политиците следва да подават оставки! Колкото и да убеждават българските граждани и европейските институции в искреността на намеренията си за борба с корупцията, в наличието на политическа воля, решителност и последователност, вече имаме доказателство, че всичко това е капан за наивници.ОСТАВКА НА КАБИНЕТА , ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ !!!!НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХТЕ !!!

14

мухалаю

преди 13 години

цицко получи ли i pad да си режи салатата на него вън некадърни и крадливи гербери, видяхме го боко не може една анкетна карта да попълни на комп. търси буквите, голем смях а ни управлява и подписва за милиарди, вън корумпираните и продажни некадърници, тия ще ни загробят и ще се изплюят на гроба ако не ги спрем продажна *** за по едно гурливо i pad- че и за по някои лев и амйките си ще продадът, айде за цвъцко и за бокоича е оправдано те се продават за много пари дано нямат време да ги изядът.

13

Анонимен

преди 13 години

Заради заиграването със властта некадърните доктори от Горна Оряховица щЕ минат метър!!!!!

12

Анонимен

преди 13 години

Само червените маймуни и другарите им от БСП реват в защита на докторите убийци.Майката на детето каза че иска те да понесат наказание за престъплението си!

11

Тоталитарно

преди 13 години

ГЕРБ и Бойко Борисов бавно, но сигурно връщат тоталитаризма в България !Те са недосегаеми и за тях законите не важат.Мачкат политическите си противници със същите прийоми, с които това правеше ДС преди 10 ноември.Използват службите за политически цели.Не позволяват контрол нито над тези служби, нито над своите министри от страна на Народното събрание, което е висшият орган в една парламентарна република, каквато е България.

10

Анонимен

преди 13 години

Мазен и *** физкултурник. Бойко не вижда ли , че тоя му клати стола. ДОЛУ И ВЪН! И никога президент!

9

Джони

преди 13 години

На Цецо ските са му намазани .Това е ясно.Даже и приятелчето Уорлик спря да го защитава.

8

Българин

преди 13 години

- Тя какво да говори с тях бе, те са ***. Да не знаем какво да правим и в такава ситуация не сме изпадали. То си е живо, живо и здраво, тъй ли? - Да бе, мама му. - То си е живо още, тъй ли? - Ами сега не знам в момента дали е още живо. - Трябва да звъннем. - Ама той сега ми позвъни. - Какво става с туй бебе и тъй нататък. - Какво ти звъни той бе. - То щом е стояло 15 часа и не е извикало и ни поставят пред... какво да викаме сега. - Ще стане голяма разправия. Колко време мина. Това са 24 часа

7

Анонимен

преди 13 години

1 egnusen lainomet.

6

Анонимен

преди 13 години

Герб се разцепи!18 депутати показаха, че поне имат малко чест и достойнство!

5

Грънч

преди 13 години

Този селски хитрец нищо не може да го спаси. Скоротъпаците от ГЕРБ ще трябва да се върнат по селата си, а други - водени от Цветанов и Фидосова - към затвора!

4

Анонимен

преди 13 години

Тоя Мартинчо отново е смешен със своите коалиционни партньори от БСП. По закон прокуратурата може винаги да се самосезира по публикации в медиите и да започне проверка. Само че в случая няма за какво. Самият прокурор е разсекретил СРС то и това е напълно законно. Жалки опити за скандали. И секретността на СРС е да не знае основно айдука за него докато ме повдигнат обвинение. После той се запознава с него.

3

Аз

преди 13 години

Значи вместо да разследват горнооряховските "доктори" които са пъхнали живо бебе във фризера и са го чакали да умре, те тръгнали срещу Цветанов заради това че е огласил гнусните разговори на "докторите". Освен това наскоро по телевизията дадоха майката и бащата на починалото дете и те си казаха че докторите трябва да бъдат наказани за това си престъпление!

2

Анонимен

преди 13 години

Вече ми се драйфа от Вас другари от ГЕРБ !!

1

Анкета

преди 13 години

Цецо е *** - плюс;Цецо е голямо *** - минус.