12

ИЗЛЪГАНИ НАДЕЖДИ

преди 14 години

Ами то и в Чикаго имат нужда от ***. Жалко за ГЕРБ и Бойко - хората им повярваха ...

11

ГОРАН

преди 14 години

Безумие... !!!Външно министерство веднага да я отзове !!!Та нямаше ли кой друг да е наш консул там,,,ИЛИ И ТАМ ЩЕ СИ ПОКАЗВА КАКВО ИМА ПОД ПОЛАТА ... !! ТЯ ЧАЛГАДЖИЙКА ЛИ Е ИЛИ ДИПЛОМАТ!!!!!т

10

100.100

преди 14 години

Искаи Я ама само на снимка и в ръката ти . Някои батко я е съзрял от саитовете и веднага се е орентирал в леглото и пише ОМЪЖЕНА Е . А че по образованието се вижда че е по-голям специалист от министърката и се вижда по образованието и . А също е много видно че е маце та дрънка ХУБАВИЦА ЧАРОВНЦА поне на снимките де. Има визия говори езици а и като се знае и е каква е практиката у нас много в вероятно да си е изчукала местото . А може Борисов когато е в САЩ при децата си да нани с нея .

9

Анонимен

преди 14 години

Сигурно е много добре с френския, щом въпреки скандала толкова бързо се развива в кариерата! Дано бате Бойко промени нещата! Бързото отстраняване на Бум мада фака от парламента за мен е добър сигнал, че нещо може би ще се промени!

8

Кой, кой, кой ..???

преди 14 години

4,Не знам кой стои зад нея, но е назначена от СтаниГей и бандата му. А, че човек, чийто голи снимки висят в Интернет не е достоен да представлява България е ЯСНО !

7

Griffin

преди 14 години

На фона на Берлускони темата вече е загубила пикантния си привкус. И може би трябваше да я назначат именно на апенините, за да стопли отношенията между България и Италия. :)

6

Анонимен

преди 14 години

Бих и тествал знанията по френски :-)

5

гоше

преди 14 години

Е за 'кво ти е?

4

ББ

преди 14 години

БРАВО НА ЛИЛА.... Я НЯКОЙ ДА ДАДЕ ИНФО, КОЙ СТОЙ ЗАД НЕЯ, В БУКВАЛНИЯ И ПРЕНОСНИЯ СМИСЪЛ..;)

3

Бравос !

преди 14 години

Добро заглавие :) "Палавата Лила" :)Тая кака в Солун беше се снимала гола, сега в Чикаго направо ще скочи в някое порно. Чакаме с интерес :) Браво на последните "мъдри" решения на отиващите си комунисти ! Хвала на такива професионалисти, като "палавата Лила" и назначилите ги другари !

2

коко

преди 14 години

Това назначение от старото правителство ли е ??? Колко *** е счупила и колко спе.рма е изпила за тоя пост в последния момент!? Ще ми защитавала правата в УСА ...да бе, а мормота завива шоколади в станиол

1

лилко

преди 14 години

Искам я!