71

Херман Гьоринг

преди 2 месеца

Не, колега, вие имате М15 и други подобни гоовежди бо.кл уци с които можете единствено да се самоубиете при самозащита използвайки ги за самоотбрана, понеже сте нискоинтелигентни, както вече бе казано.

70

Анонимен

преди 2 месеца

До ХАХАХАХАХА А не бе. То и в Украйна нямаше руско оръжие и ихтамнети. То и тези 170 руснака, дето ги изгонихме от посолството в България бяха най-обикновени градинари. Нали така?

69

Кабалчик Талмудов

преди 2 месеца

Пешо, разтягането на 15 фронта и опасността от загуба неминуемо водят до употреба на стратегическо ядрено оръжие. Не го ли схващат в Нато или точно това е целта?

68

Анонимен

преди 2 месеца

Захарова, защо не нападнете Иран, Китай, Индия, Турция? И те са милитаризирани. При това доста повече от Молдова. Но разбира се, те от добро сърце ще освободят Молдова от фашисткия режим.

67

Анонимен

преди 2 месеца

ДоХерман Гьоринг Нали все пак не забравяш, че и другите имат Хеклер и Кох. Ти си като москалите - искаш само ти да имаш оръжие в стаята.

66

ХАХАХАХАХА

преди 2 месеца

Яяяя, нова опорка. Измислена верно като от репертоара на зеления, ама опорка. Я да чуем къде точно и на кои сепаратисти в Молдова Москва е дала оръжие и къде точно се намират ихтамнетите. Започва да става смешно.

65

Пешо

преди 2 месеца

Абе само Рашъните ли не разбраха, че ги разтеглят на 15 фронта, знаейки че нямат нито населението, нито икономиката, необходима да поддържа подобна война. Нема навалица бе брат.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Москва доставя оръжие и ихтамнети на сепаратистите в Молдова. А се сърди, че централното правителство търси противодействие.

63

Херман Гьоринг

преди 2 месеца

Чуя ли думата атлантик свалям предпазителя на своя Хеклер и Кох. Тия са по-лоши и от русоробите даже, защото са платени. Онези поне го правят от някакви идейни подбуди и безплатно.

62

УМЕН

преди 2 месеца

Както вече казах, ти не схващаш смисъла на написаното, така че по-добре мълчи, чети и се опитвай да осъзнаеш. Трудно е, но може и да успееш ако се концентрираш.

61

УМЕН

преди 2 месеца

Хубаво е че има две империи, винаги да се джафкат и да си правят мръсно една на друга. Така нормалните малки държавици като нас в перифериите могат да вземат малко въздух и за кратко да отхвърлят хомота. Лошото е че има и една трета жълта империя, която докато първите две си ги мереха, ги задмина необратимо и ще става все по-силна. А тя е най-жестока и античовешка за съжаление.

60

Ха ха,

преди 2 месеца

...какъв "бяс" те мъчи бе? Цялата ти логика е , че ако този не ти "господар", значи другият щял да бъде ? Верно, много си "умен"?

59

Анонимен

преди 2 месеца

Амъ Захаровааа трравеститт ддолен кога ще ви уврът главите,че никой не ще да е с вас вваттници ссмотани миззерни.Който се е хванал с вас все до мизерия е стигнал пияндурници сскапани.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Кръвожадни кръвопийци- само погледнете необятната руска територия в какво е обърната- има градове и села чиито жители живеят в 19 век,но не те искат още и още- амъ БРАДЯЖКИ АЛКАШКИ- ОПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ИМАТЕ- стига сте убивали и рушили бъдещето на цели поколения!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е да отговорят на въпроса защо почти никоя от бившите републики на СССР не иска да е в сферата на влияние на Русия.

56

УМЕН

преди 2 месеца

До алоууу, баце толкова си *** че в пристъп на атлантически бяс дори не схвана какво съм написал. Очаквано, твърде ниска топка си за да разговаряш с мен. Лайте се там със себеподобните си русофили и... не по-горе от обущата

55

offf

преди 2 месеца

Молдова е най - страшната заплаха за руската империя. С нейните 2 милиона население ще ги попилее

54

ХАХАХАХАХА

преди 2 месеца

Ще се радвам ако и половин милион молдовци дадат фира благодарение на мъд(р)ите си политици

53

Алооуу,

преди 2 месеца

..."умният", а да ти е минавало през черепната кухина, че въобще можеш да нямаш "господари"? Тъй наречените "русофили", са свикнали винаги да са наведени!

52

Сата НАТО

преди 2 месеца

Тая се повече запрличва на мъж...