65

Анонимен

преди 3 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

64

БЪЛГАРСКИ КОМПЮТРИ..

преди 3 месеца

....ЗА ГАЛЪБАРНИЦИ...ХАХАХАААА

63

Анонимен

преди 3 месеца

Съветска България не е имало, защото не сме били част от СССР, ама някой двойкаджия пенсионер пак се е напил и бълнува.

62

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС военен съюз ли е та спонсорира киевските укронацяги? Парите са от нашите данъци, а не са паднали от небето.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Укронацистите убиха dnes 3 души има и убити деца и раниха над 100 души с ракетен обтрел над Севастопло с ATACMC. Използвали са ракети със касетъчни боеприпаси.

60

Анонимен

преди 3 месеца

"Изостаналата" социалистическа Корея (КНДР) произвежда ракети и всякакви високи технологии. Населението на Корея расте, докато Бг е в демографска катастрофа. Потърсете в Гугъл напишете "Пхенян", вижте облика на града. Сф прилича на разбита, изостанала кл0ака в сравнение с Пхенян. Корея е само една, защото южната част е п0робена от кравария отдавна, точно като Бг сега. Време е за освобождение от Zападното Zл0! Слава на Чучхе, долу западните т0талитарни режими!!!

59

СТРАХ--- РУСИЯ ПАЗИ!

преди 3 месеца

Тома е "ГЛАВНАТА РУСКА СТРАТЕГИЯ"....ХАХАХАААА.../..а иначе Сърмите им гърмят още У силозите/

58

Анонимен

преди 3 месеца

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!

57

АКО СЪМ ПУТИН

преди 3 месеца

ВЕЧЕ ФАБ-3000 И ПО КИЕВ И МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ВСЕКИ ГРАД В УКРАЙНА!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Тръгнал някой да ви заплашва, ей много на сериозно сме се взели. Стойте си в Русията, нали е раят на света, затворете летища, жп линни и пътища водещи извън Русията и няма никой за нищо да ви мисли.

55

Укро-гробище

преди 3 месеца

Русофобите подържат укронацягите и дадоха по една заплата за киевския режим по заповед на К. Парапета. Укронацягите не са доволни, защото тези пари им стигнали само за найлонови чували.

54

Анонимен

преди 3 месеца

От американското посолство на сайта обявиха, че ограничават визите за българи, ще е необходимо повече време за издаване не виза. Нещо българите хич не ги искат в САЩ, що така бе, след толкова 6лизане на американски гьзове, не ги искат....

53

zzzzzzz

преди 3 месеца

тоя почна всеки ден да плаши с ядреното оръжие. Явно специалната операция не върви като хората и се чуди как да я спре, без да му падне рейтинга

52

На финала

преди 3 месеца

Тя заплахата се вижда всекидневно.Укрите стават все по нагли и крайни с терор .Днес са направили пак касапница с американски ракети в Севастопол на всенародния празник ,Света Троица.Над 100 ранени и много загинали,включително и деца.Не може това да продължава до безкрай.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Видяхте ли в западните църкви как trаверси се въртят на пилони, как се женят едноп0л0ви и как са превърнати в сатаниски сб0рища?

50

Анонимен

преди 3 месеца

Като гледам какви Zлобни русофобски иZчадия пишат тук, нищо чудно, че всички държави ни мразят, а за запада ние сме "untermenshen". Е такива злобари като вас са правили мизерии в Гърция и Сърбия навремето.

49

БАНко

преди 3 месеца

НОВИНАРСКИ САЙТОВЕ ПУБЛИКУВАТ СТАТИИ С ЗАГЛАВИЕТО : САЩ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ОКУПИРАТ ЕВРОПА !!!

48

Анонимен

преди 3 месеца

БРИКС все повече се превръща в алтернатива на западния свят, особено след позорния провал на швейцарската оперетка.

47

Х

преди 3 месеца

силно се съмнявам, че Русия има много работещи ядрени оръжия. Малко обичат да се правят на велики.

46

Краварска копейка

преди 3 месеца

Какво става с американските визи за БГ? Нямам търпение нашите любими американци да ни дадат безплатни визи за уличните им к0пт0ри с въргалящи се наркоси и спящи бездомници.Иначе оня стар4ок ще даде гражданство на стотоци хиляди нелегални емигранти