78

Анонимен

преди 3 седмици

Това не е среща, а цирк. Някакви нелигитимни палячовци с изтичащи или изтекли мандати с 15% доверие са се упражнявали в реторика. 30 държави участват на обидно ниско ниво, те не представляват никой и само седят там и слушат, не могат да вземат никакво решение. Швейцарците се опозориха с такава сбирщина въжеиграчи, гълтачи на огън, палячовци. Коя е Камала Харис, влед 4 месеца ще е никой в САЩ. Кой е лидер, Главчев ли?

77

Руснак националист

преди 3 седмици

МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД КЪМ ООН ОБЯВИ, ЧЕ ТЪПОТЕРОРУСКАТА ДЪЛЖИ ТРИЛИОНИ ЕВРО ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НА УКРАЙНА ЗА СПЕЦИАЛНАТА СИ ВОЕННА ИЗЛАГАЦИЯ В НАРУШЕНИЕ НА МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА ПОДПИСАН ПРЕЗ 1994-ТА! И ТЕЗИ ПАРИ ЩЕ БЪДАТ ПОТЪРСЕНИ ЗА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ ТЪПОТЕРОРУСКАТА АКО ДЖО БАЙДЪН СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ФАЩ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

76

Нане Вуте

преди 3 седмици

Празни приказки от неадекватен наркоман!

75

Хи хи

преди 3 седмици

Абе много слабо реве зеления жужак, преди беше по интересно. А и вече е нелегитимен.

74

мда

преди 3 седмици

Странна работа укрофилите пеят руснаците да се изтеглят до границите. После какво да продължат пак да избиват цивилни в Донецк и Луганск и Порошенко да се заканва че бабите и децата ще живеят в мазетата. Това ли искат европейските хуманисти. То е очевидно че конфликтът е инспириран от Сащ и слугинята Европа без да се интересуват от жертвите

73

Адолф

преди 3 седмици

Бандера и Зеленски са братя.

72

Ха-ха

преди 3 седмици

Обаче руския план е по-реалистичен и вероятен от тоя на Зеленски.Дори Третата световна е по-вероятно да се случи,отколкото мераците на Зеленото.

71

Анонимен

преди 3 седмици

Тая среща демонстрира парадокс: хем са безсилни, хем не искат спиране на войната, хем искат мир. Когато човек не може да си подреди мислите в главата, чакат го невзгоди.

70

Коментиращ!

преди 3 седмици

До YTT - Явно много съ ти навътре банковите дела на Русия - посочи тук курса на рубла-долар - 200-250-300. Абе много ти е голям курса който си поел да го коментираш!

69

МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ

преди 3 седмици

ПРИМИРИЕ ДО ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ НЯМА ДА ИМА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТЪПУТИНИСТИ СЕ ИЗБИЯТ ДО ТОГАВА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!

68

Шибаняк Зелен

преди 3 седмици

А реално Зеленски от какво се интересува? От Крим и Донецк където живеят руснаци и няма да ги върне? Или пък от интересите на НАТО в което Украйна въобще не присъства? Украинският войници вече масово дезертират и ако този папагал продължава да се опитва да ни въвлече пряко в този конфликт скоро ще трябва официално да потвърдим позицията на народа за неутралитет. Ако Бойко, Пеевски, Кокорчо, Тагаренко и т.н. искат да заминават в Украйна ние война няма да водим.

67

Банкеръ

преди 3 седмици

Мир ще има,когато всички нацисти станат гейове насила или отидат при Бандера.Работата е тегава и върви бавно,но Русия е богата държава и плаща на изнасилвачи на мъже от екзотични държави.

66

Троян

преди 3 седмици

Хиените от вашингтон си търсят белята. Ще пострадаме обикновенните хора по целият свят.

65

Стига

преди 3 седмици

с тоя зеленски.... Писна ми вече. Там да си го гледат сгобкаджиите, па като дойде ноември ще ги видим. Не ме интересува тоя (зеленски)

64

Руснак националист

преди 3 седмици

ВРЕМЕ Е ЗА ОЩЕ ТРЕПАНЕ НА ТЪПУТИНИСТИ В УКРАЙНА! ЖИВ ТЪПУТИНИСТ ДА НЕ ОСТАНЕ В УКРАЙНА! ТРЕПААААААААААААААААЙ

63

Мишо

преди 3 седмици

Вие не търсихте мир, а война! Агресия и ескалация, репресии и подтискане на протестите на населението. Тръгнахте с танкове и войници срещу собствения си народ още 2014. На какви се правите? Вие никога не сте търсили мера! Сега загиват милиони и това е ваше преднамерено дело и желание!!!

62

Тези са

преди 3 седмици

Смешни и жалки...

61

ритник в задника ти

преди 3 седмици

Не Русия е тази, която не иска мир. САЩ и евро-г3йците от запад се страхуват от мира, защото спре ли войната, САЩ напълно отсвирва Европа, която заради санкциите си към Русия, ще страда като крастав селски ***. На Европа тепърва й предстои да пожъне реколтата, която позади, или поне се опита да посади в Русия.

60

Запознат

преди 3 седмици

"НАТО е най-силната армия. Влиза в Украйна, гони руските войски и дава мир на Украйна."Тва не е като да влезнеш в бара или тоалетната. Ако беше толкова просто САЩ отдавна да са предизвикали поредната "демократична" НАТОвска война. Въпроса е в това, че руснаците имат всички видове съвременни оръжия и такъв бой ще ядът евентуални войски на НАТО в Украйна, че ти в бедна фантазията. Русия не е Сърбия, Ирак или Либия.

59

Анонимен

преди 3 седмици

Зелендебилски какво значение има какво е казал, след като решенията се взимат от САЩ.