113

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко краварско е такова фалшиво и уродливо

112

Анонимен

преди 4 месеца

Поне Путлерини наистина каза и изпълнява денацификацията, 300000 путлероджендъра и путлерофашиста наториха Украйна, да продължава да праща нацисти от Рашия, а украинците ще ги утилизират и върнат обратно на съставни части.

111

Анонимен

преди 4 месеца

До 106 - Не знам, дали видео игрите или приказките от казарнатанизкривиха оредставата, но танковете никога не са били това, за което повечето хора ги смятат. Танкът е може да е с разлипна роля, в зависимост от нуждите на бойното поле, но никога не е бил "нерязрушим" или най-мощното оръжие на армията.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Ти да видиш, брей !

109

Анонимен

преди 4 месеца

"... армията на Зеленски не е добре обупена, мотивацията им е като на 15 годишни" - Украински военен седи в купе на влак в компания и сподяля: аз и моите авери в батальона чакаме руснаците да напреднат и да тръгваме заено с тях към Киев.

108

Анонимен

преди 4 месеца

танковете са вече демоде в модерната война.

107

Анонимен

преди 4 месеца

Абе путлероджендъри какво стана с Киев за 3 дена? Нещо 3 години по късно още сте на границата и 300000 путлероджендъра отидоха при бащата на Путлерини, Сатаната да станат на салата. С това темпо може би пра пра пра внуците ни ще четат, путлероджендърите са на 50 км от Киев.

106

Анонимен

преди 4 месеца

До 110 - Ще вземат дръжки ....

105

Анонимен

преди 4 месеца

До 99 - Но танковете са винаги с автомати на тях, за какво говориш?!

104

Много стара схема

преди 4 месеца

С милиардите долари "помощ", които е ясно, че украинците не могат да върнат, банкерски юдейски родове от САЩ сами ше се самообезпечат, взимайки плодородната земя на Украйна в свое притежание! "Дълбокият" заден (скрит; таен) смисъл на юдо-комунизма в България беше юдеите да вземат нивите, земята и собствеността на село на българина, принуждавайки го да плати, пак на тях, и скъпи жилища в града! Да те направят беден и зависим от тях - юдеите.

103

Бай Чеп

преди 4 месеца

Отново "уникално" творение на "журналистката" Н.Христова, пълно с бисери като тези: "Украински войници, работещи върху доставените от САЩ танкове Abrams..." или..."Единият танк, паркирано под дърво, беше почти неподвижно..." и още .. "Трябва да разглобите дърворезба или сграда. Имахме случай, когато изстреляхме 17 патрона в къща и тя все още стоеше." т.н. Да е жива и здрава "журналистката" за да ни развеселява с невероятния си талант!

102

Чак сега разбрало

преди 4 месеца

Ама то не само танковете на пендос са зле. Виж България във какво се превърна под управление на Вашингтон. Елитката ще се пръсне от мазни дебели пачки, а повече хора не могат и кифла да позволят.

101

Анонимен

преди 4 месеца

Руска пропаганда отново :))) Изкараха ли си Арматите рашките, или те закъсаха само на парадчето в Масква :)))

100

ТАНКОВЕТЕ

преди 4 месеца

ЗА САМОЛЕТИТЕ, дроновете е неподвижна мишена Комулативните наряди ги разпарят и взривяват. Танковете - все едно кавалерия да се биеш рещу танкове. Вече има новиу мнго по-разрушаващи безьдрени средства.

99

Е много ясно

преди 4 месеца

То това е основната цел! *** е погреб

98

Анонимен

преди 4 месеца

Направо си го кажете - западното оръжие е морално остаряло и се продава само заради добрата реклама. Чаканите Ф-ки са същият скрап, и не могат да изменят ситуацията на фронта. Проблемът там е, че могат да носят ракети с ядрен заряд, затова са най-разпространени в НАТО.

97

Истинска случка:

преди 4 месеца

с тази война, предизвикана от САЩ, дементиралия старец прикри изхожданията на сина си на украинска територия! Дано Русия освободи цялата руска украйнина от САЩ и НАТО! Слава на Русия!

96

Анонимен

преди 4 месеца

Чуека зе парите и каза ето танк

95

Анонимен

преди 4 месеца

Има гони това, *** армията на Зеленски не е добре обупена, мотивацията им е като на 15 годишните SS-вци, които насила са ги наоравили SS-вци, че да се бият с милион америланци на запад и 20 милиона риснаци на изтол в последните дни ...

94

Аналния отвор:

преди 4 месеца

След денацификацията на руските украйнини призовава за пълна депедерастизация и декурвоизация на България и Европа!!! Да започнат от ДБиПП - там е котилото!