18

Анонимен

преди 1 месец

Ротацията беше приета от ГЕРБ и ПП преди 9 месеца. Сега ГЕРБ променят договорката.

17

Българин

преди 1 месец

Оставка, нова партия и нови избори. Хунтата, която се подкрепя от 20% от българите, но има наглостта да променя конституцията и да не зачита мнението на българските граждани, трябва да си ходи. Да припомня какво каза преди дни просто Киро за Тагарев - трябвало да остане, защото Украйна много го харесвала. Това изказване в нормална държава се наказва със съд.

16

Чоки боки

преди 1 месец

Вожда слънце за пореден път използва и захвърли следващата жертва в името на собственното си оцеляване и комфорт

15

Бай Дрън

преди 1 месец

Стига сте ни за имавали вече с тия! Като направвт правителство драснете дванреда и кой има поздрав, кой по-здрав, да ги поздравим дружно!

14

Борисов е виновен

преди 1 месец

Ротацията беше ясна, конкретна и договорена преди 9 месеца - Денков и Габриел се сменят, председателите на НС - също. Точка. Но ГЕРБ предпочете да скапе преговорите. Нали се сещате, че нищо не пречи на Габриел да смени който и да е министър, когато стане премиер? Да. Само че Бойко не иска Габриел да става премиер.

13

Анонимен

преди 1 месец

Моля се да обявим война на Русия , тя да ни превземе и да ни отърве от всички тези сатанисти . Разгледайте как са възстановили Мариопул само за една година .

12

Андрешко

преди 1 месец

Народе не се ли усетихте че Габриел е просто един въздух без съдържание.Единственното което може е да скита до брюксел за снимка и обратно у нас.Не виждате ли че е просто един импровизиращ актиор неспособен на нищо същественно и съдържателно освен да сглоби добре няколко последователни изречения

11

Анонимен

преди 1 месец

Изпусна си хубавата службичка за 15 минути слава.До тука беше.Продължавай да благодариш на вожда си,че те насади на пачи яйца.

10

Анонимен

преди 1 месец

Махнете ги Мики Маус и Мини Маус. Тези плъхове не са българския народ. Време е да сложите край на тази ротация и този Рататуй!

9

ГЕРБ са руснаци

преди 1 месец

ГЕРБ разтури правителството по заповед на Путин. Всичко беше договорено в началото. Денков си подаде оставката на деветия месец, ГЕРБ би отбой.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тия кокорчовци играха театър че били анти Русия а са си чисти руски агенти дето гледат да не влезем в Шенген и Еврозоната.

7

Анонимен

преди 1 месец

Ако има избори , трябва да се разберем във фейса , масово да гласуваме за някоя неизвестна малка партия и да и дадем пълно мнозинство .Не виждам друг начин да се освободим от 34 годишното неможене на политиците

6

Анонимен

преди 1 месец

Циркове за власт и пари . Извиват си ръцете за повече постове и пари . Сега президента ще даде мандат на ПП ту и цирка пак ще се разиграе . Втория път вече трябва да разделят властта щото после ще трябва да има избори а те не щат избори а власт . Цял цирк за безотговорна власт . Членството в ЕС направи властта безотговорна и това привлече цялата *** на страната в политическия бизнес .

5

Анонимен

преди 1 месец

ИЗБОРИ ИЗБОРИ ИЗБОРИ

4

Да изчезва!

преди 1 месец

Тя е сламен човек. Не става за премиер - да си ходи.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ех,Марче,никой не може да ти даде това,което Боко може да ти обещае.

2

Анонимен

преди 1 месец

Откакто Радев ги докара тия само кал и мизерия. Нали се бяха договорили за ротация, сега друго им скимнало и Бойко пак виновен бил

1

Анонимен

преди 1 месец

На фигуранта кирчовците само блокират всичко за да потънем по заповед от Масква