284

замислен

преди 8 месеца

Да запитам коментиращите: какви ви бяха сметките за ток последния път? Защото моята ми се видя доста голяма.

283

Анонимен

преди 8 месеца

Майдана в Москва наближава муахахахах. Путин им казва, че са първа икономика, а те не са яли яйца и месо от месеци, па и ток нямат. Нали се сещате!?!

282

Ха ха,

преди 8 месеца

...Русия била "космос", в който Путин щял да изстреля крепостните съвсем скоро ? Те май, още не са се събудили от летаргия, в която ги е забил! Предстои тежко изтрезняване!

281

Боби

преди 8 месеца

До Анонимен БВП в долари Е СЪКМИСТИКА Ето пример имаме Идеалната страна "Маргаритка"(Физиците ползват тази аналогия непрекъснато за света) Всеки месец произвежда и продава по 100 маргаритки при курс 1 маргаритка за 1 $ И така от Януари до Ноември 11 месеца. Става земетресение Курса се срива 2 мар за 1$ но все пак успява да продаде 100бр Въпрос колко е БВП в $ като БВП в Маргаритки е 1200??? Два варианта 600$ или 1150$ Текущия курс към 1 януари следващта година е 2мар:1$

280

Анонимен

преди 8 месеца

Ботът на Митрофанова цъка в несвяст минуси и плюсове на петте китайски джаджи.

279

Анонимен

преди 8 месеца

И в България пилешкото се очаква да поевтинее. В Белгия имало птичи грип и много държави не искат да им купуват пилешкото. Ние ще го изкупим и ще го изядем щастливо, като истински европейци.

278

Анонимен

преди 8 месеца

До 290 Е има калния украински

277

Анонимен

преди 8 месеца

До 286 Е само украинските копейки та за това просят и се пробват да се пробутат с евтини лозунги

276

Анонимен

преди 8 месеца

ВЕЧЕ ДОРИ БЛАТНИЯ ПЛАНКТОН ПО СИБИРСКИТЕ ТЕРИТОРИИ НЕ ВЯРВА

275

Цецо Кинжала

преди 8 месеца

Е това е ясно.Магазините в Русия се пръскат по шевовете от стоки.Западняци които са в Русия пускат видеа в мрежата за изобилието от стоки там.Кило картофи е 30 стотинки в български пари.Да не говорим че Русия е петата икономика в света и то при санкции.В добавка напълно безплатно здравеопазване и образование.Добаваме и водата и тока,парното за жълти стотинки и става ясно защо Путин е още на власт.

274

Анонимен

преди 8 месеца

Ура другари! Кога ще ходим да живеем в русия, да се насладим от ППС?

273

Анонимен

преди 8 месеца

До 282 Да всичко измързнаха щото и ток нямали ,ама ти си ръси опорки и си вярвай

272

Анонимен

преди 8 месеца

Копейките са в затруднено положение. При такива глупости просто няма кво да напишеш в подкрепа на Русия ахаххахахаха!!!!!!!

271

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименА нас кой ще освободи от американците??Не мисли руснаците, мисли за нашият бардак

270

Анонимен

преди 8 месеца

До 267 Е ти с две хиляди евро в Германия или Холандия,какъв си само плащаш на сметки и кола не можеш да имаш даже и на старо да я купиш

269

Ельоменат

преди 8 месеца

Как са с отоплението в Русия хахаха. Нещо *** измръзнаха май ми се струва. Уж бяха само достатъчно, но няма отопление никъде

268

Швейк

преди 8 месеца

Този вече не и смешен,той е жалък!

267

Анонимен

преди 8 месеца

Тези благи дими стоплиха душата на замръзнала Москва.

266

Ицо

преди 8 месеца

Не ми се мисли как го мерят това там. АЙде кажете ми при 376лв официална минимална заплата в Русия, каква кола може да си купиш? какъв телефон, лаптоп? Къде може да отидеш на почивка(ако въобще им разрешат да пътуват някъде)? Каква покупателна способност!?!?! Къде е вълната от европейци, на опашки да емигрират в Русия заради супер покупателната способност там? Обратното се вижда разбира се.

265

Анонимен

преди 8 месеца

Русия е прекрасна,огромна страна с невероятно чисти градове.Русия е почти космос, особенно в сравнение с нас.Развива се изключително бързо,пак за разлика от нас.Не разбирам българите и огромното им самочувствие.Първо,въобще не можете да се мерите по стандарт,култура,история и постижения с руснаците, второ, погледнете на какво прилича държавата ни-***,управлявана от корумпирани евроатлантици, всички до един бивши номенклатурчици.Ей тези са и най-страшни, въртят се и се продават според господар