147

Ел Чапо.

преди 1 година

Пабло Ескобар.

146

Путлер никой няма

преди 1 година

да го пита дали признава съда... Покаже ли си грозната, търта кратуна извън Русия и ще му сложат прангите.

145

Анонимен

преди 1 година

Подготвили са му килията. Сега чакаме американските тюлени да го арестуват.

144

Анонимен

преди 1 година

повръща ми се като и видя муцуната на тая

143

Анонимен

преди 1 година

"Русия да не признава международното право :) каква изненада :)" _____ ______ _________ Мамин сладък... че те САЩ не признават същия този Международен наказателен съд в Хага. Прочети малко, преди да дращиш тъпотии.

142

Маг Минчо

преди 1 година

Заповедта за арест е анонс повече към Си Дзинпин,който ще гостува в Москва! Резултатът от тази визита ще е като свиждане на затворник! Това е греда за китайците!Нещо като - Вижте какво става с Русия, мислете за Тайван!

141

Анонимен

преди 1 година

Абе той нека си покаже плешивата кратуна извън границите на Мордор, пък да видим, дали няма да го арестуват...

140

не е добре

преди 1 година

Абе каквото и да ми разправяте, това си е кофти за путин. Той защо ги трупа тези милиарди? Сега къде ще ги харчи? В Сибир и Северна Корея няма много интересни места където може да си поживее човек. Не се знае как това ще се отрази и на децата му.

139

АНГЕЛ

преди 1 година

Грешка е че изобщо са коментирали тая глупост . На Раково болния в последен стадий се дават наркотици за опиянение преди да гушне букета. Укрите са в опиянение да могат по леко да си посрещнат унищожението си!

138

чоко

преди 1 година

Прочетете малко за този съд и тогава пишете.Най-главното в този случай е,че той не е признат и неговата юрисдикция не се разпростира върху Русия,САЩ.Китай и Израел.Това е красноречиво доказателство за ефикасноста на издадени постановления и наказания.Найголемите престъпни режими не са признали този МНС.

137

ъЦ

преди 1 година

Кадиров обяви награда за укро "елфа", който си запали огънс корана -5 милиона руб. ако бъде ликвидиран и 10 милиона руб. ако му го доставят жив!

136

Е,бравос

преди 1 година

Идеята за парична награда за голата глава на Путин не е лишена никак от смисъл!Смятам че ще я спечели руснак.Даже може да има и надпревара за най-скоростно предателство!Кой да ти предположи, как се променя света???

135

НОФ Бобов окупант

преди 1 година

Обявявам гладна стачка, докато не се отмени гнусната, незаконна заповед.

134

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Русия да не признава международното право :) каква изненада :)" Гледат от Лидера САЩ дори законите на САЩ имплементират в собственото си руско законодателстово такива като за Чуждестранните агенти...

133

Анонимен

преди 1 година

За Путин е все тая - той от бункера не излиза. Само че вече не може да излиза и от РФ, дори и след войната. Лавров ще ходи нагоре надолу да го представлява.

132

няма избор

преди 1 година

Ами какво друго да каже рускинята?

131

Боби

преди 1 година

До Интересно Според законодателството на Северна Корея целокупно САЩ и прочие страни са ВОЕННИ ПРЕСТЪПНИЦИ и подлежат на арест. Но САЩ и сие не отричат че са военни престъпници а че Северно Корейското законодателство ОПАЛЯ и дори Световното законодателство не важи за САЩ и сие!

130

Анонимен

преди 1 година

А сега Вовара който е с чувство за хумор ще отговори като руският съд издаде заповеди за Зеленски и неговите западни покровители.Всички ще получат прозовки до един.

129

Боби

преди 1 година

До redordead Повтарям го за пореден Път - на третия месец от СВО(или ако щеш войната) се вклюи ГЕОПОЛИТИКАТА. От тогава Военните правят нелогични от военна гледна точка неща - но напълно логични от ГЕОПОЛИТИЧЕСКА. Докато са в такъв режим ТАКТИЧЕСКИ какво става на бойното поле кой печели или губи поредното село НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ - в момента са ПР новини и Зрелища генерирани от конфликта - жалко за Украинците които плащат с живота си за това

128

Интересно

преди 1 година

Тя не отрича, че Путин е престъпник а само отхвърля руската част от Римския статут на Международния наказателен съд.