48

До 63

преди 1 година

Не ми харесва да съм роб затова съм против да сме нео колония на САЩ! Ние и останалата Европа!

47

Анонимен

преди 1 година

Още април месец Русия трябваше да има галопираща инфлация, руснаците трябваше да са без пари, и западът беше уверен че това ще стане, без памперси, без напитки и плодове, без нищо, да излизат на улиците и да протестират. И какво стана - ЕС се разпадна. Толкова за победата на Украйна.

46

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са на топло,а демократичните европейски дирници ,ще спят на студено.Джафкайте още ,смешни сте.Вчера нещо ви беше станало и бяхте по-реални,днес пак се почна с пропагандата .

45

до 54

преди 1 година

И по този случай понеже и ние не сме свободни като руснаците много се кефиш? Викаш хубаво ние, че сме роби. Само, че когато бяхме роби на Султана ходехме навсякъде, имаше българи по турско, завършили в Швейцария и Париж., имаше български търговци, отишли да Египет и Божи гроб. Българинът стана истински роб след 1945та година. И взе, че му хареса, като гледам коментарите.

44

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам руснаците да са така настроени против войната.Те не са като останалия свят.Там си царува все още варварщината .А голяма част от тях още си живеят във времето на втората световна война.

43

Анонимен

преди 1 година

Тея май са объркали проучването, това ка резултатите в Европа, не Русия!

42

Анонимен

преди 1 година

Пайде пак е ред на платения про американски тролинг от Калеко Алеко със съответни лайкове!

41

Анонимен

преди 1 година

ДНЕС поздрави от мен, най-после публикувахте и снимка на Байден и то без всекакъв фотошоп. Одъртел е президенто, само зъбите са му останали ... Е човеко е дърт ...

40

Анонимен

преди 1 година

Медията Медуза е Американска руско езична медия. Целта и е да разпространява анти Русская пропаганда!! Затова и е забранена в Россиа!

39

До 49

преди 1 година

То па ние сме много свободни..алеле мале!

38

ремонт на предния

преди 1 година

коментар - Относно "Медуза" - посетете този адрес -> https://support.meduza.io/en , скролнете до долу и в секцията "morе about Meduza" ще видите колко са "независими".

37

Анонимен

преди 1 година

Има и други независими проучвания коита показват, че в Европа сащо само 25% подкрепят войната и санкциите! Тях разбира се не ги публикуват!

36

Анонимен

преди 1 година

Съмнявам се, че руснаците искат да живеят свободно като останалия свят. На тях по-си им харесва да са роби. Не случайно робството там продължава и до днес въпреки, че официално е до 1861ва година. До 1945та година селяните в СССР не са имали и паспорти. На тях им е трудно да мислят. В Бурятия пък на всяко семейство изпратило мобилизиран раздавали по 5 кила риба.

35

Анонимен

преди 1 година

Ко рекохте ,ко ?Нали четем Телеграм ,90% го подкрепят.Стига с тези американски стъкмистики.

34

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Русия се оказа по-стабилна от която и да е друга - падането на БВП е по малко от 3%, в ЕС и САЩ е над 10%. Инфлацията е много по ниска от ЕС. Безработицата е незначителна.

33

Българин

преди 1 година

Аз искам да карам есюви пуросангуе, а не москвич или лада.

32

9689

преди 1 година

Пълни измишльотини,сънища .

31

Анонимен

преди 1 година

Като не могат да направят преврат исмяна на режим в Русия, САЩ си пращат на една руска независима медия в изгнание, и руско независимо правителство в изгнание! Разбира се абсолютно нелегитимни и инструменти пратени от САЩ!

30

Чичи

преди 1 година

Съмнителни, само 25%, прости и алкохолизирани, руские таварищи.

29

Калеко Алеко

преди 1 година

Руският "мир" е като представата за мир на партията на Копейкин и на БКП-БСП...в случая с Украйна той може да бъде сключен, когато 1/3 от територията и бъде анексирана и обявена за руска, а в Киев е назначено марионетно кремълско правителство, когато украинците се наредят до татаристан, дагестан, чечня и борятия в състава на РФ и забравят за ЕС и НАТО, въпреки че Украйна е в Европа, а не в Азия като Сибир...украинците трябва да се признаят и за "фашисти" каквато е официалната кремълска доктрина