82

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно, ако например Канада, Мексико или Куба бяха решили да се съюзят с Русия и да се въоръжат с руски ядрени ракети, как ли щеше да постъпи Америка?

81

Анонимен

преди 1 година

Поддръжниците на зеления искат да напуснат световното щото не им давали да носят капитански ленти с цветовете на дъгата.

80

Мак лайн

преди 1 година

До анонимен 62. " Украинска агония" немски филм и " Донбаска пролет" български. Тези филми са забранени в България, но можеш да ги намериш в нета.

79

хахо

преди 1 година

Големи мъже бяхте когато взривихте Кримския мост. Голяма радост. Сега се чешите по тъпите си кратуни защо така стана. Може да попитате верните си господари САШ,Англия и Полша какво да правите

78

Анонимен

преди 1 година

До сина 107 Това с пералните е със съдействието на редбул правено - "Пералните имат крилааа" :)))

77

Анонимен

преди 1 година

Престъпния киевски режим трябва да бъде унищожен час по скоро .Зеленски трябва да отиде в ГУЛАГ ,ако го застрелят ще бъде проява на милост .

76

София

преди 1 година

Така става, Зелка, кога се правиш на мъж седиш без ток, вода и на студено, и мрънкаш във видео обръщения към ООН, НАТО, ЕС сякаш са ти бащиния.

75

Вълканов

преди 1 година

Рукия не вързва своите политически опозиционери за стълбовете и не ги залива със студена вода, оставяйки на произвола на ледения вятър. Не ги малтретира публично за назидание на населението. Тя чисто и просто им показва пътя към Запада. Там да протестират. Само Укрофашистите измъчват публично и публично ликвидират за сплашване.

74

Анонимен

преди 1 година

А вие укрите, ,,господарите от САЩ и НАТО,, сте света вода ненапита!Нагли до безобразие,украинската мафие е една от най-големите в света, украинското правителство е с пъти по-корумпирано от българакото!Ти наркоман си като кукла на конци,но и за теб ще дойде видов ден!

73

До този на снимката

преди 1 година

Нали вчера сутринта твърдеше че Русия е свършила ракетите ? Какво стана през деня ?

72

Сълза и смях

преди 1 година

Путин си отива..бавно и безславно.Комика побеждава суровия мъжкар-пенсионер от Изтока.

71

Анонимен

преди 1 година

До 92 Чай ся, ако неприязънта към посочената раса е мярка за нацизъм, цял свят е силно нацистки настроен от памтивека. Откакто разпнаха нашия човек ги мразим, а откакто станаха глобални банкери и иззеха медиите, все с добро ги споменаваме :) И така ще бъде, докато не изчезнат.

70

?

преди 1 година

Отговорете си сами, защо Русия не превзе Киев на 27 февруари. Защото, ако беше сринала до основи Украйна НАТО щеше да се намеси. Да не би да искате ТСВ?

69

Анонимен

преди 1 година

Много лъжи се изговориха и изписаха изцяло в една посока... Цяло лято на морето ги наблюдавам украинците как си се разхождат спокойно и си водят видеоразговори по телефоните с роднините в Украйна. Питам се как имат интернет, като уж са във война и всичко е уж разрушено. Как тези украинци тук, които са уж бежанци имат достатъчно мобилен интернет за да водят видеоразговори по цял ден.

68

Ужас

преди 1 година

Крадеца вика дръжте Крадеца

67

Факт

преди 1 година

А 8 години кой убиваше и рушеше в Донбас, фашага гаден.

66

Анонимен

преди 1 година

Нацистката риторика на московците набива на очи като все повече хвърлят злост по еврейската раса.А говорят за нацизъм.Че по големи нацисти от тях има ли Унищожават всичко което не в русофилски Заканват се на света за унищожение .И че ще стигнат до Ламанша с танковете си Поне да имаха успехите на Хитлер.А те награбиха перални и тоалетни чинии и бегом назад...хахахахаха

65

Анонимен

преди 1 година

Японския император Хирохито, бил умен човек. като видял как краварите избомбиха Хирошима и Нагасаки, веднага подписва капитулация за да спаси поданиците си.. Изобщо не се е молил за помощ от никого..

64

До 75

преди 1 година

До62, снимки от Донецк има колкото искаш. Напиши Кристина Жук или Анна Тув, или Мадоната от Горловка. Не е за слаби нерви, убито 10 месечно бебе, изведено на разходка в неделя. Майка без кеака.. Ей такива "демократични" укронещица.

63

Анонимен

преди 1 година

Бе махнете го т0я вече, че ми загорча кафето. Хубавото е, че и на Запад хората се будят и тай като коментарите в техните новинарски сайтове не са толкова 3верски цeн3уpиpани, с огромно удоволствие чета как описват това създание, а и укpите като цяло. Много зле ще свършат нещата за Украйна. То се знаеше още като овъглиха живи хора в Одеса! Aнaтeмa!