248

Анонимен

преди 1 година

Трябва да. Русоробите към Русия

247

Анонимен

преди 1 година

Да, но само ако реципрочно се демонтират и краварските такива. Може да се започне с паметника на американските пилоти-терористи, бомбардирали София, намиращ се в Южния парк.

246

Анонимен

преди 1 година

НЕСЪМНЕНО - КОГАТО ОСЪДЯТ АМЕРИКАНСКИЯТ ТЕРОРИСТ ДЖОРДЖ ВАШИНГТОН !!!

245

Анонимен

преди 1 година

Трябва да изчезнат по най- бързия начин от централните места на които стърчат и да се заменят с български.Стига с това навеждане пред руските пияндури!България има герои,царе,писатели,учени,всякакви личности на които да отдава почит!Тези съветски истории да ги наредят на Бузлуджа и да им се кланя,който иска!

244

Анонимен

преди 1 година

По-скоро трябва да демонтират Европа...

243

господин петров

преди 1 година

За Германия и Латвия е друго, но в България тези паметници нямат никакво място, защото нямат никакъв смисъл. У нас не е имало военни действия и Съветския съюз не ни е освобождавал, а ни е нападнал без провокация. Какво почитаме, българи?

242

Папуции

преди 1 година

Нека първо Австрия да ги демонтира и тогава ще съм съгласен и ние.

241

Сата НАТО

преди 1 година

Еми....дотатъчно постояха, стига им толко.

240

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се махнат всички паметници и да се заличи историята, че някога руски крак е стъпвал в България. Така много по-лесно ще носим с гордост и феса, и ибрика...

239

Анонимен

преди 1 година

Както османските паметници са махнати, не виждам какво лошо има да се махнат и на комунистите. Стамно петно в историята на всяка държава.

238

Анонимен

преди 1 година

тия същите опищяха през 2001 година като талибаните взривиха древни статуи на Буда а сега искат същото да правят

237

пуйката

преди 1 година

Досега от историята само варварите,а от съвремието ИДИЛ - или като им казват на ислямска държава са премахвали паметници.Сега ако има ниво европейско виждане по въпроса и ние ли ще трябва да премахваме като баш европейци? А,пропуснах радостта на иракския народ от влизането на американците в Багдад,когато със стоманено въже събориха паметника на Саддам Хюсеин с надеждата и те да ги хранят както този на паметника чрез чужди специалисти

236

Димитров

преди 1 година

Паметниците да почакат. В момента се демонтират мозъците на европейската биомаса

235

Анонимен

преди 1 година

Отговор: АБСОЛЮТНО И СТО ПРОЦЕНТА!!!

234

пуйката

преди 1 година

Финланзия обаче има и за какво да благодари на Русия,тъй като тя е положила основите и на самостоятелна държава след последната война с Швеция като е обявена за Велико автономно княжество в лична уния с Руската империя и е освободена от шведска власт с договора от 1809,със самостоятелен парламент и правителство и дори приема всеобщо избирателно право през 1906 преди да обяви независимост след Великата октомврийска революция в Русия 1917.

233

Шефа

преди 1 година

Такава глупост да придобие характер на европейска директива означава ,че ЕС е завладян от неонацистки елементи!Русия и антифашистите в Европа няма да търпят това издевателство и кощунство над милионите загинали от фашизма!Това е края на демокрацията в ЕС и започване на война за защита на мира.от новите фашаги!

232

Анонимен

преди 1 година

До пуйката Естония,Латвия и Литва след ВСВ са станали част от СССР. Те са били окупирани от СССР. Така както и нас ни принудиха да сми част от съветското пространство. Червената армия може и да победителка над фашистка Германия, но е окупационна за всички източноевропейски страни попаднали под съветският ботуш. Поритиката на СССР и сегашна Русия не се различава от тази на имперска Русия - окупиране и екплоатиране на чужди територии и народи.

231

пуйката

преди 1 година

Тези паметници са издигнати във връзка с победата над националсоциализма в Германия.Естония,Латвия и Литва след ВСВ са станали част от СССР,Финландия се е репчила на СССР и не е приела предложението за размяна на територии и при договора от март 1940 е загубила двойно повече от поисканото преди войната им за укрепване отбраната на Ленинград заради предстоящата война СССР Германия без са получи нищо.

230

Анонимен

преди 1 година

това са като талибаните , които унищожиха древна статуя защото не им отговаряла на религията , та и нашите дебе простаци същите

229

Анонимен

преди 1 година

е що не махнат джамията в софия , както казва Лизбет Любенова това е била църква на иван рилски и олтара още стои забравен зад църквата в парапет и не го знаят това българите