55

Хамбург

преди 1 година

В Хамбург властите уведомиха гражданите, че може да се въведат ограничения за ползване на топла вода.

54

Анонимен

преди 1 година

До До горното "АЕЦ работи нормално само с руско гориво! В" Я си дай квалификацията, да видим дали си компетентен да се изказваш така категорично по този въпрос. Какво образование имаш?

53

Анонимен

преди 1 година

""Искахме да стане по-добре, а то стана както обикновено"" Хихихи. Тва винаги е било адски забавно за руските наглеци, най-вече, защото е истина.

52

До горното

преди 1 година

До До Българин 30Като дрънкаш като празна тенджера мислиш ли като пишеш? Споко нищо не разбираш от ядрена енергетика и не дрънкай, защото се засягат здравето на хората по тези земи! АЕЦ работи нормално само с руско гориво! Всякакви коментатори не трябва да се допускат да изказват мнения за технически въпроси, за които са НЕГРАМОТНИ!

51

Анонимен

преди 1 година

Един насмукан със спирт привърженик на ПП и ДБ пише глупости. И е неграмотен на всичко отгоре. Правете сметка какви са другите бандеровци

50

До 67

преди 1 година

Западът просто предложи вековна демокрация, а жизненият стандарт е последствие. Ще си останем със Запада, благодаря за странната идея иначе.

49

Българин

преди 1 година

По-добре беден, безработен, да студувам зимата и да мириша без топла вода и душ, отколкото да бъда роб на Путин и на Русия.

48

Ко беше псевдонима

преди 1 година

На тоя АГЕНТ ДОНОСНИК НА ДС!!!

47

Анонимен

преди 1 година

56 вижда се че си целия народ. Откъде толкова личности в тебе.

46

Teo

преди 1 година

Явно има проблем в убеждаването на хората, че това е правилно. И изпълзяват знайни и незнайни твари, да дават компетентно мнение, което усилено се тиражира в медиите. Реално сме свидетели на разрив в отношенията БРИКС-Запад и това е видно.Поляризирането е в ход - винаги ще запазя симпатия към Русия, но щом не сме в техния лагер, е редно да действаме като европейци. Но това, което про100 направи беше подло. Историята ще съди!

45

Споко

преди 1 година

Споко, ще постудуваме малко, и от некъде ще се намерят некакви нови зелени възобновяеми евтини енергии без пари и ще се оправим.

44

Анонимен

преди 1 година

До До Българин 30 - от къде ще се намерят алтернативи?

43

SS

преди 1 година

Сред Бг народа има много затаена злоба и жажда за отмъщение ! За излъганите надежди и ограбването на труда на цяло едно поколение! За фалшивите ни политици все от комунистическо котило ! За национално предателство ! НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ! С ЛИХВИТЕ ! И КАКТО СЕ КАЗВА ЩЕ ДОЙДЕ ВИДОВДЕН

42

Анонимен

преди 1 година

можем ама без атомно гориво руски петрол минаваме на други цени и тогава бой по кратуните ,че няма и количества скъсване на дипломат отношения значи и скъсване на икономическите такива или това искате , ако го постигнете със сигурност ще има обратен ефект

41

Българин

преди 1 година

Да затвори посолството ще е най-големият подарък за България, само че се съмнявам! Да ни натрапват тази нагла и самодостатъчна Мутра*фанова, ще е най-голямото отмъщение на Кремъл!

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51Ти що не си в Сибир още, нали жадуваш за Раша ? :)) Как до преди 1945г. сме оцеляли без Сибир, пълна мистерия за болните русофилчета :))

39

Анонимен

преди 1 година

До Янг Пипал Да живееш като извратеняк ,надрусан ,да караш втори и трета ръка коли ,в корупция , в паталогични лъжи ? А партитата са за социално сламите, и някой трябва да работи ,мамбо трябва,да ги издържа .

38

Анонимен

преди 1 година

Не е възможно толкова много ОТ ПАДЪК да вирее в политическото пространство! Не може току-така да се прекъсват дипломатически връзки с една държава. Правилно в да го отнесе целият ЕС, а не само да курдисва наш.те глу.паци.

37

Анонимен

преди 1 година

До LokiНа Василев ако кажеш неграмотен, представям си какъв сибирски овчар си :)))

36

SS

преди 1 година

Зимата се надявам русофобите да им се охлади от студа главите ,а прогнозирам ЕС да се разпадне ! И тогава вече става страшно ! Много ще трябва да платят сметката за 32 год преход и менте демокрация !