52

Анонимен

преди 1 година

Нашите тука прооостиии съселяни се притеснява ли, защото нафтата им гонела 2-4 лв, пхахаха, тва ли ви е проблема, бе мързели! Ще вървите пеша, бе! Едно време хората пеша са ходили навсякъде! Затова сте станали по 200 кила, затлъстели, с кореми до коленете, със едни тлъсти заднициииии! Гледай ги ти!

51

Каза тиквата

преди 1 година

И размаха пръст като гранясала наденица (суджук според него) .!.

50

Арогантен

преди 1 година

Ти колко си подъл и хитър Борисов!!!! Надмина и учителя си от сараите. Ходиш по села и по паланки и обсебваш простия, но в много от случаите честолюбив народ, хвърляш някоя друга кофа бетон и асфалт тук там или по някой лев за хляб, и вече си техния герой. Де този народ един ден да разбере как безцеремонно го грабиш повече от 12 г. Вярвам, че един ден истината ще излезе на яве. Вчера и днес до голяма степен нещата се разкриха. Защо днес не сте в зала? Рашков май много ви плаши :)

49

пенсионер

преди 1 година

мачкай бат Бойко !

48

до 44

преди 1 година

какво общо има цената на нафтата с дълговете бе еднокнижник? цената на нафтата се определя от пазара, а не от 1 човек, ама така е като не си завършил икономика 10 клас тъпо парче

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20Аз чувам само бръм.

46

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А, то понеже ГЕРБ не паднаха заради арогантността си...Борисов и Петков ...горчииво , горчивото,гоорчиииово...Доган може да го поканите за кумичка.

45

Анонимен

преди 1 година

Много песни са написане за Бате Бойко, но песента на Хиподил за Бате Гойко ней- добре му пасва.

44

Анонимен

преди 1 година

намириса м-ршата и веднага изпълзя и тоя злодей

43

до 38

преди 1 година

Абе явно в ПП ти плащат добре, че не се притесняваш че нафтата гони 2 евро

42

Цъкайте

преди 1 година

цъкайте минусите, ваш бойко ви казал че имали сме дългове, ама вие щото сте балами не проверихте и пак останахте с празната вилица в устата докато ваш боко се гласи пак да дава държавна пара на 8 фирми - 1 млрд от ББР :)

41

До анономен 7

преди 1 година

Това според кого?

40

ВЪЗРАЖДАНЕ ИДВАТ!!!

преди 1 година

Той и на Борисов кабинетът падна заради арогнтноста си.Времето на единствената БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ "ВЪЗРАЖДАНЕ" Е БЛИЗО!!!ГерП и Продължаваме Пазарлъците си приличат по всичко.Няма разлика, само дето Киро '"усвоява" доста по-бързо и нагло.9 000 000 000 за 9 дена си е голямо "постижение",няма спор.

39

Анонимен

преди 1 година

По времето на ГЕРБ беше сериозна мафия, сериозни далавери се въртяха, ГЕРБ си остава най-мафиотската партия, управлявала България.

38

до 34

преди 1 година

ние сме с по-малки дългове от по времето на ББ, но да ти си бълвай бойкова помия :)

37

анономен

преди 1 година

Само незнам след Кико, кой ще щипе ***.

36

Милена

преди 1 година

Кабинетът падна заради вашата маша, Слави Трифонов. Бойко, ти отново ни вземаш за ***. Всички разбраха, че който се опита да пипне мафиатам тя го шамаросва. Жалко за държавата ни! С ГЕРБ на власт, ще си останем банановата република на Европа.

35

Анонимен

преди 1 година

***!!

34

Пп

преди 1 година

Не виждам промяната в тия новите. Не виждам с какво са по-добри, но да видях ясно с какво са по-лоши. Корупцията и простащината се развихрят точно при управление на БСП. Тиквун може да е бил всякакъв, но такива дългове за толкова кратко време не ни е оставил.

33

Анонимен

преди 1 година

Слагането на Борисов на ЕС вече е прекалено. РСМ не ни е приоритет, че да ни занимава с нея постоянно. Правителството ни се разпада, бюджета не е актуализиран и още много проблеми има, той тръгнал ЕС да оправя. Аман от такива позиори. Никой не се интересува от РСМ точно в момента. Договорът не е изпълнен, ветото остава, точка.