292

Анонимен

преди 1 година

Мразещият пенсионерите Боко, ги беше оставил на глад и мизерия, защото те не можеха да му връщат обратно 40% , както правеха приближените му фирми за обществени поръчки. Затова се сърдете на него. ПП тъкмо започнаха промяната и ги катурнаха от властта. И сега пак обратно, където си бяхме.

291

Анонимен

преди 1 година

За 12 години пенсията ми е увеличена 2 пъти - с 2.4% и после с 1.8 % от "народния човек" Бойко Борисов. За последната година пенсията ми беше увеличена 2 пъти от "кокорчовците" - с 6.7% и с 12.5%. Сегашното увеличение с 10% , което трябваше да се състои от 1 юли и което ГЕРБ и ИТН провалиха щеше да мие трето за последната година.

290

Анонимен

преди 1 година

Нека не забравяме все пак че 95% от хлебопроизводството и борсите на едро, в България както и 90% от търговията с горива се държат от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те допълнително надуха цените за да свалят Правителството.

289

Анонимен

преди 1 година

Тошковци, Трифоновци, Борисовци, Карадайъци.......все некадърници. Защо свалят правителство, като не знаят какво да правят сега, а не им се и управлява. Направиха Петков светец с тия им действия. На новите избори ПП ще е с още по-голям процент. А Тошко ще има възможността да бръщолеви неадекватно, но не от трибуната на НС, а само от екрана на маломерната 7/8 тв.

288

Анонимен

преди 1 година

Ако тоя престъпник се върне на власт аз се откъсвам завинаги от всичко българско. С Кирил Петков имаше някакъв лъч надежда, който все още не е изчезнал, все още има шанс да се върне във властта но този *** трябва да бъде забранен със закон

287

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Бойко!

286

Това което си мислим

преди 1 година

Някой знае ли какво се иска от френското предложение? И какво е френско предложение?

285

:-) :-) :-) :-) :-)

преди 1 година

Христофор Събев предложи на престъпника Тиквар с голямата картуна/,,глава''/ с кръст в ръка да излезе пред аудиторията на БНТ да дойде да целуне кръста и се закълне че не е крадец. До ден днешен бившия главатар на силова групировка няма смелоста да го направи. Страхува се от Божието възмездие за лъжа и кражби от народните пари. За мен това е достатъчно да зная че срещу себе си народа има един обикновен престъпник. Той е политически труп също както бяха Костов ,Софиянски , ***....Но те го раз

284

Аз промяната

преди 1 година

Сега последно какво иска кадъната? Уж не и харесваше актуализацията на бюджета, ама заръча утре кадъните от гроб да гласуват за, уж против приемането на Македония ако не си спазва ангажиментите, ама заръча кадъните от гроб утре да гласуват и за това. Тя тая кадъна си сменя по 5 пъти на ден мнението. Твърде много женско има в нея.

283

Анонимен

преди 1 година

286 Поне, признаваш, че умнокрасините са мутант на БСП, камондмана от Москва/"Кузнецов". За такива няма място в българската политика. Докажете си обвиненията, цяла година имахте държавата, ядец, не успяхте, да докажете лъжливите си обвинения срещу ГЕРБ/Борисов

282

Анонимен

преди 1 година

297 Слепците самонадеяни от ПП, продължават са се самоизчегъртват. Давайте, само така утре ще забравим за ПП. Ще се питаме, кои бяха онези, дето вкараха БСП от 4 политическа сила, във властта.

281

Анонимен

преди 1 година

От се къде извади тез пари бе Боко.Крайжбиии...

280

Аз промяната

преди 1 година

Кабинета може и да е паднал заради задкулисни игри на Доган, Бойко кадъна и Копейката заедно с Дългуча, но и 4-мата ще видят министерски кресла когато Бойко кадъна стане мъж, с други думи никога. Бойко които и да е н власт, важното е, че няма да си ти. Кога най накрая тази противна личност ще отиде при комуниста който я издигна срещу сексуални услуги? Кога ще ни отърве от присъствието си? Отивай при любимия си Живков и не се връщай никога.

279

Асен

преди 1 година

Бойко дано да умреш ***

278

Анонимен

преди 1 година

Браво на бате Бойко

277

Анонимен

преди 1 година

Бойко ела и ни избави от простичките във властта и техните слуги (тролчетата им)

276

Анонимен

преди 1 година

Значи тролските толупи на ПП не са против скока на горивата. Айде похвалете се колко получавате? Или нещо в натура взимате?

275

Анонимен

преди 1 година

Хайде връщайте се взимайте властта и никога не допускате другите да управляват

274

Анонимен

преди 1 година

герб, дпс, итн и възраждане вкараха държавата в криза, никаква власт на тая четворна коалиция, саботьори не патриоти

273

Анонимен

преди 1 година

Борисов пак ще контролира парлаМЕНТА, МЕНТА, МЕНТА, защото ще има "избори" и то май с хартиени бюлетини.