130

Неуспял поляк

преди 2 години

САЩ и Западът ще трябва да избират - срещу Русия в Украйна или срещу Китай в Тайван. Ърябва да решат кое е приоритет за тях.Срещу двете двете едновременно не може.Ако искат и двете, ще лапат третият пръст на ръката.Помнете ми думите и си ги запишете някъде.

129

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

Важното е, че с огромната помощ на г-н Зеленски/който заповяда "Азовците" да разстрелват всеки, който иска да се предаде/ украинците почти се свършиха..

128

Анонимен

преди 2 години

До Демократ Всъщност Кисинджър е казал, че трябва да има компромиси, но Русия трябва да се изтегли в границите отпреди 24.02. Те руските другарЕ не са чели какво е казал, просто тролят директно с опорките, които са им спуснати.

127

АХМАТ СИЛА !

преди 2 години

евакуация към Сибир ще има за укрите !Z

126

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 143 "Руснаците много добре настъпват като ползват ЗУ 23 което е зенитно и е отбранително" Хихихи. НАстъпват със ЗУ-23 с помощта на Танкове и атртилерия. :)))) Иначе ЗУ-23 е причината да настъпват. Къде ви събират такива военни експерти. Явно в "почивките", щото ... нямате време .... :)))))

125

Пепи

преди 2 години

Запада просто тупа топката, за да си осигури алтернативните източници на енергия. В момента, в който няма такава нужда от риския газ, ще превърне Русия в бананова република като Сев. Корея. Все пак с 40 пъти БВП на Русия, може да си позволи мноооого повече. А и ракети има повече :)

124

Демократ

преди 2 години

До 135. Кисинджър вече е изкуфял дъртак и не разбира, че ако украинците сега отстъпят територии доброволно, наглите *** много скоро ще намерят повод да нападнат и останалата част. Това е много, ама много ясно. А и той, и такива като теб явно не разбират, че украинците са готови да умрат, но не и да живеят под гнусния кремълски ботуш. Толкова е голям ужасът от тези диваци.

123

Неуспял поляк

преди 2 години

Тази война е прелюдия към една по-голяма в Далечният Изток - говоря за Китай и Тайван.Всякаква помощ от Запада за Украйна изсмуква същият този Запад и най-вече САЩ.В същото време Китай усилено трупа пари и ударно строи самолети и кораби.И в точният момент ще удари.Ако САЩ се застъпят военно за Тайван и се сбият с Пекин за острова(най-голям производител на чипове в света), руските хиперзвукови Кинжали ще потапят американските корабчета в Южнокитайско море...Живеем в интересни времена.

122

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 129.... ами малко си чувал явно. Руснаците много добре настъпват като ползват ЗУ 23 което е зенитно и е отбранително.....оооооох малък си нямам време за теб :)))))))))))

121

Анонимен

преди 2 години

До Споко Като ти гледам тенденциите да се повтаряш, явно ще е Ковид. :)))))

120

ДОБЪР

преди 2 години

КОМЕНТАЕР.И ПРИ ВАС днес. Бг ИМА ЧЕСТНО ПИШЕЩИ. ВСИЧКО ОТВА ТРИ МЕСЕЦА БЕШЕ ЗАВИСИМОСТ. РУСИЯ СЕ ВЗЕ И С ПРАВО ТЕРИТОРИИ КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ С ТЯХ. ЗЕЛЕНОТО ЧУДОВИЩЕ ЩЕ ГО ЗАТРИЯТ СОБСТВЕНИЯТ МУ НАРОД. ТОЯ САМО СЕ ПЕНЕШЕ ПРОСИШЕ И СЕ ДУЕШЕ КЪТ ПУЯК. ТОЙ ЩЯЛ ДА ПОБЕДИ. С КАКВО?!?? АРМИЯ НЯМА. А ЕВРОПА И ДОРИ БАЙ-ДЪНПРОЗРЯХА ИСТИНАТА. РУСИЯ НЕ Е АГРЕСИВЕНА.

119

12 калибър бренеке

преди 2 години

Русо-фашисткия окупант трябва да бъде третиран като вреден дивеч. Никога не можеш да го елиминираш напълно но поне популацията му може да се поддържа в някакви разумни размери.

118

Реалист

преди 2 години

Никога не се е говорело категорично, че Украйна печели, а русия губи. Ако е имало нещо такова, това са били единични мнения на отделни лица. Каквото, всъщност, е и мнението на този "експерт". Иначе, реално е ясно, че превъзходството на *** е огромно. И с голям у...й лесно се пикае

117

анонимен келеш

преди 2 години

Добро утро:)След първия Хайнекен пак мога да заявя,че като гледам тази патаклама в Украйна,най-хубавото нещо е,че България е в НАТО:):):)За съжаление на руските тролейбусчета:):):)

116

САТАНАТА

преди 2 години

Балансираният мутанти продължавай ...!

115

Споко

преди 2 години

Споко, Русия скоро вече няма да е фактор, украинската армия минава в контранастъпление, и до дни, дори до часове влиза в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

114

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "Кисинджър им го каза на укрите - дайте на руснаците каквото искат" 100% не си прочел какво е казал Кисинджър. :))))

113

Натовеца

преди 2 години

ама нали Украйна печелише бе ????!!! какво става сега когнитивен дисонанс малко получавам тука ,призрака от Киев не избомби ли Путин в бункера ????!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Кисинджър е стара лисица, но пред Путин тия шмекерии не минават. За какво и е на Русия да преговаря с Украйна за територии които вече владее, като скоро ще владе цяла Украйна. А после следват Полша, Прибалтика, Финландия и Молдова. Какво, НАТО ще се намеси? Ще започне ядрена война с Русия и ще я победи? Не можеш да победиш ядрена държава! Или ще спрат да купуват газ и нефт от Русия? А може би ще остави руснаците без Victoria's Secret и айфон - ха ха ха! Русия предупреди още на 15 декември 2021г какво ще се случи ако западът не приеме предложенията и за мир.

111

Анонимен

преди 2 години

До Споко Кажи на какво ще смениш мелодията когато Русия вече не е фактор? Ковид? :)))) Или ще чакаш 6 Жи? :)))))