93

23

преди 2 години

Нагъл укро фашист!Целта не е толкова да пратим оръжие-то е капка в морето нашето!Целта е да се интернационализира конфликта срещу Русия т.е. и ние да си оцапаме ръцете скръвта на руснаците , та да се удари силно по българо-руската дружба!Утре идва нотовски генерал пак!Кроят нещо по-голямо от оръжейна помощ!Вероятно имат вече и планове за въоръжена намеса в зависимост от успеха на сегашната офанзива на Русия!Ще фърчат май ракети с ядрени заряди в двете посоки!Кулеба марш!

92

Анонимен

преди 2 години

Като чета отзивите и коментарите, явно сме си най-верния сателит на Москва. Няма толкова пропаднало количество хора никъде в Европа.

91

Анонимен

преди 2 години

Ай няма нужда

90

Анонимен

преди 2 години

Какъв си ти бе клоун с клоун такъв, кой си ти че ми идваш в страната, да ми държиш тон, да ми отправяш искания и да ми раздаваш квалификации?

89

Анонимен

преди 2 години

Много джудже по нашите земи, много.

88

R.A.T.M

преди 2 години

Турция започна военна операция на територията на Ирак срещу кюрдската работническа партия да сте чули за замръзени пари, санкции, изтегляне на компании ? Щатите им обещаха да ги върнат в програмата за F-35 ако си дадат системите C-400 на Украйна, но Турция не ги дава. За Украйна изпратихме бели чаршафи да ги размятат и да подписват.

87

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш наглетците какви ултиматуми ни поставят.... С Нещо друго да сме им задължени?! За такива наглетци не съм чувал...то и на други места са се водили конфликти и войни но ТАКОВА ИСКАНЕ и НАГЛОСТ не съм виждал!!! То е всеки ден някакво ново искане и от нагло по нагло! УЖАС!

86

Шефа Христос

преди 2 години

Пратете оръжия поне да се просветлим бе! Идва Великден, Джийзъс щеше да осъди Русия, аз съм за Джийзъс вие си бъдете Кадировци и талибани, предатели на Христос!

85

Анонимен

преди 2 години

Това ли са приоритетните въпроси на българското общество?

84

Охо

преди 2 години

Не само нагъл, но и рекетьор. Нищо изненадващо.

83

Анонимен

преди 2 години

Продажните български политици няма да се кротнат докато не унищожат тотално България.

82

Как стана това

преди 2 години

Какво доживяхме едни фашисти касапи да ни заплашват и изнудват у нас и ние да търпи ме....

81

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ,пуделите на строителят на мАсковският рашън-паток Борисов,били за "уплътняване на подкрепата за Украйна"еййй няма такава наглост и лицемерие!

80

Кръстьо

преди 2 години

Която украинка не даде, значи подкрепя руската агресия.

79

Анонимен

преди 2 години

Турция в момента извършва широкомащабна военна операция в Ирак по въздух и земя. Никой не ги отразява в момента. Всичко е съсредоточнещо срещу Русия и операцията им в Украйна. https://youtube/watch?v=5hTv2Hz-M-A

78

vlady

преди 2 години

Можем да помогнем на украинците с един взвод теляци от перално-банния батальон на полк. Теляков да ги изкъпе и да им изпере униформите.

77

Цв

преди 2 години

Изплюхме камъчето, на Кирчо празните приказки, че дошъл да благодари! Патологичен лъжец!!!

76

Анонимен

преди 2 години

Русия потъва към дъното като големия фашистки кораб Москва, ще вземе и нас да завлече, затова пращайте военна помощ

75

Жжжж

преди 2 години

Индия и изброените влизат ли в Г_7,??

74

Шотландски боец

преди 2 години

Славянските народи бяха подложени на геноцид в СССР, Пудинг не ги обича, а сега с войната в Украйна, го доказва показно! Да не говорим за омразата към Полша и Чехия! Пудинг и неговото управление ще се запомнят само с война, а той вече е пътник, въпрос на време е, да слезе от власт. Въпрос на време е, да видим ще тръгне ли Русия по Европейски или по Северно-корейски път.